Preiskovanje primera kršitev poslovnih skrivnosti, od upravljanja do upravljanja do upravljanja

Estimated read time 3 min read

Prvotni naslov: raziščite in obravnava primera kršitve poslovnih skrivnosti, od upravljanja do upravljanja

Tožilec prokuratarata območja industrijskega razvoja Shenyang High -Tech v provinci Liaoning se je odpravil v kršeno podjetje, da bi preiskal in pridobil dokaze.

Avgusta 2020 je mestni urad za javno varnost Shenyang v provinci Liaoning od skupine SHEN prejel poročilo, da je podjetje v Hubeiju zapeljalo tehnično osebje skupine SHEN, kar je privedlo do uhajanja vodilnih informacij o tehničnih risanju skupine na svetu. Izdelki Yu Tai in jih prodali zunaj, kar je povzročilo visoke gospodarske izgube skupini SHEN.Primer ima veliko zapletenost in velik družbeni vpliv.

Tehnologija skupine Shen Mou ima visoko stopnjo strokovnosti.Če pa želite najti jedro gosto točko iz gosto puščanih risb, je to zame še vedno hud izziv, ki je prišel od strokovnjaka za strojništva.

Naša delovna skupina je povabila ekipo znanih domačih strokovnih skupin. Milijon del risb ima nejavočnost, to je, da teh risb ni mogoče pridobiti z javnimi viri in pripadati poslovnim skrivnostim.Hkrati, kadar so izdelki podjetja, ki sodelujejo v primeru Hubei, tudi pomemben del dokazne verige primera.Po več vlakih in potnikih je delovna skupina in davčne institucije končno našla podjetje za nakup tretjega člana v Hebei prek računov.

Li Xiang, član delovne skupine, je hitro odhitel v Hebei in na koncu našel ime proizvajalca, ki je vključen v imensko ploščo opreme, in hitro fiksni dokaze.Kasneje smo hiteli v Hubei, da bi se lotili.

V iskanju na spletnem mestu smo našli trdi disk z zgoraj omenjenimi tehničnimi informacijami in drugimi informacijami ter na koncu vodili organe javne varnosti, da bi povezali oskrbo s kriminalnimi osumljenci, dokumentirane dokaze, elektronski pregled fizičnih dokazov itd. temelj dokazov.

Organi za javno varnost so zasegli 9 opreme, ki je bila vključena v zadevo.Ugotovili smo, da je podjetje, ki je sodelovalo v zadevi, podpisalo pogodbo o dobavi s tretjo stranko, ki se ne zaveda primera.V celoti poslušamo mnenja ustreznih strank.

Na koncu ta kršitev poslovnih skrivnosti ni dosegla le odškodnine v višini 50 milijonov juanov, ampak sta obe družbi podpisali tudi sporazum o strateškem sodelovanju na severu in jugu.Primer je bil izbran kot tipičen primer zaščite intelektualne lastnine, ki so jo izdali prokuratorski organi, ki jih izdajo najvišji prokuratorski organi.

Medtem ko se bolnišnica močno spopada s kaznivim dejanjem kršitve pravic intelektualne lastnine, si naša bolnišnica prizadeva trdo delati pri diverzifikaciji primerov in sistematičnega mehanizma.Naša bolnišnica se drži vključevanja nalog in celovito opravlja naloge ter vzpostavlja dolgoročni mehanizem z javno varnostjo, sodišči in upravnimi agencijami, da učinkovito reši problem „kdo dela“ in „kaj storiti“.Aktivno spodbujajo preobrazbo iz ideje o zadevi, iz kaznivih dejanj do upravljanja in postavljajo skupino za intelektualno lastnino na poti „na spletu+brez povezave“. Integrirana zaščita za zaščito intelektualne lastnine „Kot vstopna vrata, združite administrativne organe, univerze, tretje stranke storitvene agencije itd. Zaskrbljujoče.

(Naš novinar Wang Ling Wang Ting Li Meiqi je sestavil)

Skenirajte kodo za ogled videoposnetka (direktor prokuratorata prokuratorata Shenyang High -Tech Industrial Development cono, Zhang Peng, provinca Liaoning)

You May Also Like

More From Author