Prejmite turiste 3.3237 milijonov!Hainan "1. maja" je objavljen seznam turističnih uspešnosti

Estimated read time 5 min read
Dokončanje počitnic „lahko“
Kulturne in turistične dejavnosti v Hainanu so barvite in barvite
Ponudba izdelka je trendna in raznolika
Več -mesta turistične znamenitosti in vasi
Wenbo prizorišče je pritegnilo vrhunec potniškega toka
Val festivalskega potrošnika
Med počitnicami „1. maja“ turisti preverjajo v Hainan Tropical Wild Ball Garden.Slika biroja za potovalno literaturo Haikou
Po statističnih podatkih je bilo število sprejema turizma v Hainanu v prvi dan počitnic 3,3237 milijona, kar je 3,7%letno -na let; .V primerjavi z istim kalibrom v letu 2019 se je skupno število turistov v provinci povečalo za 61,0%, stroški turizma pa so se povečali za 84,6%.Hainanski turistični trg ima značilnosti bogate storitve in porabe turizma.
1. maja so turisti igrali na turističnem območju tropskega gozda v zalivu Sanya Long.Dopisnik Huang Qingyou fotografija
Ustvarite „prednostni seznam“ na različnih mestih
Prosti čas je trendovski
Med počitnicami „1. maja“ so lokalne posebnosti v Hainanu globoko izkopali lokalne specialitete in skrbno ustvarile vrsto „prednostnih seznamov“ turističnih počitnic.
Počitnice „1. maja“ sovpadajo z izstrelitvijo rakete v Aerospaceu Wenchang na Kitajskem.Pod ognjenim „Chasing Arrow Travel“, izdelki Wenchang Aerospace turizem pospešujejo „novo“ in obogatijo turistično izkušnjo.Aerospace turizem je vzbudil turistični trg in priljubljenost Wenchang -ovega turizma se je še naprej povečevala.Popoldne 3. maja se je na plaži Qishuiwana zbralo skoraj 100.000 turistov, da bi gledali izstrelitev Rocket.
3. maja so državljani iz vse države opazovali izstrelitev rakete v Wenchang.Poročevalec li hao fotografija
Po podatkih, ki so jih objavili več spletnih turističnih platform, je v prvi dan počitnic turistični trg pokazal jasen trend „potopljenja“. znatno povečanje.V Hainanu je poleg Wenchang na vzhodu še veliko turistov, Ledong in Linggao City, kokosove podeželske turistične točke in posebne vasi, da bi doživeli nove prizore in nove izdelke.
3. maja so državljani iz vse države opazovali izstrelitev rakete v Wenchang.Poročevalec li hao fotografija
Na vzhodu je bilo med praznikom 1. maja sprejeto 114.700 turistov, skupni prihodki od turizma pa 69,165 milijona juanov.Oriental je sprožil turistične tematske linije, kot so prosti čas, krajinski turizem, podeželski turizem in raziskovalna turneja.
Orientalsko ribje slikovito območje scensko območje.Fotografija urada za orientalsko literaturo
Na Linggau je bilo med počitnicami 1. maja sprejeto 96.800 turistov, skupni prihodek pa 45,909 milijona juanov.Številni turisti izkusijo edinstveno ljudsko kulturo in ekološko lepoto visokih lastnosti in čutijo drugačno „počasno“ kulturno potovanje.
Turisti lovijo morje.Fotografija, ki se podaja v medijskem centru Lin Gaorong
Med počitnicami so mesta in okrožja v Hainanu ujela priložnost „potone“ turističnega trga in si pripravila značilne, ki poudarjajo turistične znamenitosti -na wenchang, da bi videli rakete, se v Wuzhishanu, jedli govedino do Ding’an pitje kave v Chengmai itd. Nova žarišča državljanskih počitnic.
Poudarki značilnih dejavnosti so številni poudarki
Igrajte Hainan več popusta
Iščem pokrajino v urbanih ulicah in si ogledal gore v čudovitih vaseh in se sprehajal v muzej, da bi se dotaknil zgodovine … Ta „1. maja“ je Hainan načrtoval, da bo gostil 153 turističnih dejavnosti, ki so državljane spodbudile, da so potovali navdušenje.
1. maja se je na ulicah Haikouja pojavila Chaoshan Ying.Na starih ulicah stavbe, knjižnice Haikou Bund, Yundong knjižnice in drugih krajev, dogodek „Petje na morje · Fantasy Patrol Season“, kjer so Hanfu prikaz, športni nastopi, trend umetnosti in druga parada. Moles rame.
Chaoshan britanska pesem in plesna parada.Slika biroja za potovalno literaturo Haikou
Med tem praznikom je bil tak živahni prizor uprizorjen drug za drugim v provinci.V provinci je potekalo 32 kulturnih in umetniških dejavnosti.Med njimi je bila čudovita turneja „Fantasy Tour Season of the Sea“ in angleška turneja Song and Dance Hainan iz leta 2024, ki je privabila skoraj 80.000 državljanov in turistov, da bi učinkovito potegnila priljubljenost potrošnje poslovnih okrožij, kot sta Old Streets in Wanlu Garden.
Kar zadeva kulturni turizem, so muzeji pokrajine prejeli 170.400 turistov, kar je 106,45%leto -na let.Med njimi je Hainan provinčni muzej prejel skoraj 60.000 turistov, kar je 32%na leto.
Prizorišče dogodka „Petje na morje · Fantasy Parade Season“.Slika biroja za potovalno literaturo Haikou
Omeniti velja, da je Hainan v obdobju „1. maja“ predstavil vrsto močnih preferencialnih ukrepov, kot so „vstopnice za vstopnice“ 2024 Dejavnosti Hainan turizma potrošnikov, 21 milijonov juanov potrošniških kuponov pa je izkoristil 21 slikovitih točk V provinci “ Da bi Hainan ljudem omogočil mednarodno igranje „začne pot na otok … te preferencialne dejavnosti so še dodatno spodbudile rast potrošniškega trga in spremenile turistični promet v korake potrošnje.
Turistična cesta okoli otoka
„Hitra potovanja počasna potovanja“ čim prej hodite
5. maja je platforma CTRIP objavila nacionalno poročilo o najemu avtomobila med počitnicami „1. maja“.Ustrezna oseba, zadolžena za raziskovalni inštitut za CTRIP, je dejala, da je odprtje turistične avtoceste Hainan pomagalo povečati priljubljenost Hainanove samostojne turneje več novega igranja.
1. maja so turisti igrali v Scenic območju Sanya Nanshan.Dopisnik Chen Fangwu fotografija
Med tem praznikom se je odprl prvi Hainanski motociklistični kulturni turizem, ki ga je spremljal zvok vetra, zvok valov in motocikli.
Turistična avtocesta v Hainanu.Fotografija Conferry of Hainan pokrajinski oddelki za potovalno literaturo
Skupna dolžina turistične avtoceste je 988 kilometrov.
Svetilnik na turistični avtocesti Hainan je priljubljena točka.Fotografija Conferry of Hainan pokrajinski oddelki za potovalno literaturo
Med počitnicami je veliko državljanov in turistov na „cestnih“ počitnicah s samostojnim kolesarjenjem, potovanji po motornih kolesih, potovalnem otoškem turističnem avtobusu itd. Sledilo turističnim cestam otoka, turistične ceste, vasi in prebijanje mreže rdeče rdeče barve pika.
Ustrezna oseba, ki je zadolžena za Hainanski provinčni in kulturni oddelek, je dejala, da trenutno turistična avtocesta Hainan in z njo povezani podporni objekti in lokalni turistični izdelki pospešujejo nove korake.
Celovito: New Hainan Client, Nanhai.com, Nanuo Metropolis Daily
Poročevalec: Ding Wenwen
Vir: nanhai.com
Poročilo/povratne informacije

You May Also Like

More From Author