Prihodki od hrane Ganyuan so bili lani 1,848 milijarde juanov, čisti dobiček pa približno 329 milijonov juanov

Peking News Shell Financial News (poročevalec Yan Xia) 24. aprila je Ganyuan Food izdal letno poročilo 2023.Leta 2023 je bil poslovni dohodek Ganyuan Food približno 1,848 milijarde juanov, kar je 27,36%leto -na let; Dobiček je znašal približno 292 milijonov juanov, kar je 96,76%leto -na let.

Leta 2023 se je bruto dobiček glavnega podjetja Ganyuan Food povečala za 2,04%leto -na let, predvsem zaradi upada nakupnih stroškov surovin.Poroča se, da so se povprečni letni stroški javnih naročil glavnih surovih in pomožnih materialov leta 2023 spremenili v različne stopnje od leta 2022. Na primer, povprečna cena nabave havajskega sadnega jedra se je znižala za 31,65%leto in povprečje in povprečje Cena nabave palmovega olja se je znižala za 23,6%, na leto. Visoki so bili visoki stroški, zaradi česar so se skupni stroški izdelka zmanjšali.

Kanali, ki se soočajo z vse bolj hudim konkurenčnim okoljem, pomembno vplivajo na podjetja za prigrizke v prostem času.V makro ozadju klasifikacije porabe se je povpraševanje po porabi v prosti prehranski industriji spremenilo, scenariji porabe so bolj raznoliki in spremembe kanalov so se začele pospeševati.Pojavile so se preobrazba in nadgradnja tradicionalnih domačih trgovcev, hitrih prodajaln v prigrizkih in Quasasters, kanali v trgovini z visokimi cenami, sodobni kanali trgovin pa so z veliko hitrostjo zrasli.Hkrati je s hitrim razvojem internetnih kanalov Live E -Commerce postal pomemben spletni potrošniški poslovni model.

Leta 2024 je načrt Ganyuan nenehno promoviral razvojno strategijo vsevednih kanalov. Razvoj poslovanja s kanali bo še razširil trge kanalov, kot so trgovine in prigrizke z visokimi člani.

Uredi Huang Xinyu

You May Also Like

More From Author