Prve zmogljivosti za duševno zdravje pri osnovnih in srednjih šolah za izboljšanje razreda za odpiranje tečaja usposabljanja

Peking News (poročevalec Zhang Xiulan) Prva faza 2024 „Nacionalne primarne in srednješolske in srednješolske učence“ psihološke zdravstvene službe za promocijo usposabljanja „, ki ga je gostila šesta bolnišnica Peking University 23. Aprila. Na usposabljanju so sodelovali oddelki in redni učitelj duševnega zdravja.
Profesor Lu Lin, akademik Kitajske akademije znanosti in dekan šeste bolnišnice Univerze Peking, je predstavil sistem poklicnih storitev in značilnosti duševnih in psiholoških vprašanj učencev osnovnih in srednjih šol, ki jih je ustanovila šesta bolnišnica Peking University.Kot načrtovalec tega usposabljanja je poudaril, da so otroci in mladostniki prihodnost domovine in upanje družine, ki spodbuja njihovo fizično in duševno zdravje ter celovit razvoj, kar je pomembno vprašanje, na katerega je celotna družba pozorna.Zveza šolske družbe z visokokakovostnimi psihološkimi službami za večino mladih in njihovih družin je odgovornost in pomembno poslanstvo vseh vzgojiteljev in zdravstvenega osebja za duševno zdravje.
Li Dachuan, namestnik direktorja oddelka za medicinsko in politično oddelke Nacionalne komisije za zdravje in zdravje, je na Kitajskem sprejela štiri glavne zdravstvene pomanjkljivosti na Kitajskem, kar poudarja nujnost krepitve gradnje sistemov duševnega zdravja in duševnega zdravja. Zgodnja intervencija in zgodnja intervencija.Obenem je treba dati igranje poklicnih prednosti duhovnih zdravstvenih ustanov, kot je šesta bolnišnica univerze Peking, in združiti trenutno stanje psiholoških zdravstvenih storitev pri otrocih in mladostnikih v moji državi za ustanovitev strokovnega zdravstvenega delavca Terenski in šolski psihološki sistem sodelovanja.
Cui Bao, direktor oddelka za šport in zdravje in umetnostno izobraževanje Ministrstva za izobraževanje, je predstavil dilemo izobraževalnega upravljanja pri nas in obstoj mladoletnikov na Kitajskem ter skupni psihološki problemi šolskih učencev, razjasnjene Gradnja šolskega sistema psiholoških služb v šoli in sposobnosti psihološkega svetovanja ter pomen krepitve medicinske in izobraževalne usklajevanja.Hkrati je poudaril, da upa, da bodo lahko voditelji in učitelji, ki so sodelovali na konferenci težave „,“ Zgodnja natančna identifikacija ekstremnih dogodkov duševnega zdravja „,“ Odgovornosti različnih delovnih vlog, kot so ravnatelj, učitelj razreda, svetovalec, psihološki učitelj itd. „,“ Kako vzpostaviti gladko in učinkovito skupno sodelovanje Mehanizem „in druga vprašanja itd. Na cilj vzpostavljajo učinkovit delovni sistem in delovni sistem ter skupaj gradijo skupaj. Ustvarite dobro rastno okolje za otroke in mladostnike.
Istega dne je profesor Lu Lin, namestnik sekretarja strankarske komisije šeste bolnišnice Peking University, profesor Liu Jing, direktor otroškega psihološkega zdravstvenega centra, in profesor Qiao Zhihong, sekretar strankarskega odbora oddelka za psihologijo , Peking Normal University, v kombinaciji s temami, kot so „vplivni dejavniki otrok in mladostnikov duševnega in duševnega zdravja“.Profesor Lu Lin je dejal, da so otroci in mladostniki kritično obdobje za človeško rast in je tudi pomembna faza psihološkega razvoja. .Poudaril je, da je psihološko zdravstveno delo glavna prednostna naloga v šolskem delu. psiholoških učiteljev v šolah in izboljšanje izboljšanja.
Profesor Lu Lin je dejal, da bo šesta bolnišnica Univerze Peking izboljšala storitve duševnega zdravja študentov kot osredotočenost letošnjega dela. Misija Nacionalnega centra za psihiatrijo.
Šolski par liu baoqing
Poročilo/povratne informacije

You May Also Like

More From Author