Rasheed Wallace se spominja burne izmenjave mnenj z Davidom Sternom

Estimated read time 2 min read

Nekdanji zvezdnik lige NBA Rasheed Wallace je pred kratkim delil svoje srečanje s pokojnim Davidom Sternom, ko sta se zapletla v burno razpravo o Wallaceovih medijskih interakcijah.

Po Wallaceovih besedah se je po tekmi Portland Trail Blazers tako grobo odzval na novinarja, da je Stern poklical lastnika ekipe in mu zagrozil, da mu bo „raztrgal pogodbo“, če ne bo spremenil svojega vedenja.

Wallace je ob spominu na pogovor dejal: „Vprašal sem (Sterna): ‚Ker je narobe, če negativnemu novinarju ne rečeš ničesar, kaj hočeš, da rečem? Naj vaša tajnica napiše diktat, kaj želite, da povem?

Spor se je stopnjeval in Stern naj bi grozil, da bo Blazerse kaznoval s ponarejanjem kompleta, če ne bodo kaznovali Wallacea.

Rasheed Wallace se spominja burne izmenjave mnenj z Davidom Sternom

Čeprav Wallaceovega opisa pogovora ni mogoče dokončno potrditi, razkriva napet odnos med njima. Wallace je bil znan po svoji odkriti naravi in nagnjenosti k tehničnim napakam, medtem ko je bil Stern znan po svojem strogem načinu vodenja in strogem uveljavljanju pravil.

Ta incident poudarja napetost med osebnostmi igralcev in avtoriteto lige. V zgodovini lige NBA so igralci, kot je Wallace, redno izpodbijali smernice lige.

Ne glede na to, ali je bila Sternova grožnja verodostojna ali ne, je jasno, da sta se osebnosti obeh igralcev spopadli. Wallaceova zgodba nam omogoča vpogled v dinamiko moči v ligi in izzive upravljanja superzvezdnika z uporniškimi nagnjenji.

You May Also Like

More From Author

+ There are no comments

Add yours