Ravnotežje posojil za turistično industrijo v podeželski komercialni banki Shandong presega 40 milijard

 Med počitnicami „1. maja“ so bili priljubljeni Qingdao Mangrove Rdeči klovnski festival, Zibo City „Qi Gong Speaking Media“ in „Xunmengtai Erzhuang“ v mestu Zaozhuang.Glede na izračun turističnih raziskav in velikih podatkov potnikov in porabe, počitnic „1. maja“, je provinca prejela 48,712 milijona domačih turistov, ki so se v istem obdobju lani povečale za 24,5%.Za Shandongovim kulturnim turizmom je neločljivo od natančne usmeritve konference o visokokakovostnem razvoju kulturne industrije Shandong Kulturni turizem 2024 o „visokokakovostnem razvoju kulturne turistične industrije“ in je neločljivo povezano s močno podporo finančnih institucij.

 Kot glavna sila podeželskih financ je deželna kmetijska kreditna zveza temeljito izvedla ustrezno odločitev in uvedbo odbora pokrajinske stranke in deželne vlade, ki združuje delo „Shandong Leto promocije potrošnje“. Razvoj visoko kakovosti kulturne turistične industrije kot pomemben ukrep za pomlajevanje podeželja in izdajo „mnenja pokrajinske podeželske komercialne banke o vzpostavitvi podeželskega pomlajevanja Qilu za pomoč pri izvajanju sodobnega kmetijskega modela province „in druge institucionalne metode, vodijo podeželsko gospodarsko banko podeželske komercialne banke okoli kulturne turistične industrije, inovate značilne finančne izdelke in storitve, povečanje kreditne podpore je spodbudilo razvoj visoko kakovosti kulturne turizma s finančno trdo močjo , in prispeval moč podeželske komercialne banke za ustanovitev blagovne znamke „HKST Shandong Haopin Shandong“.Od konca marca je bilo število gospodinjstev v turistični industriji v provinci 35.600 gospodinjstev, stanja 41,44 milijarde juanov, kar je 7,319 milijarde juanov od začetka leta 2023.

 Pomagajte polepšati

 “Dober gost Shandong Good Pin Shandong“ Zlata tabla

 Shandong Liu Food Co., Ltd., se nahaja v izvoru oboževalcev Longkoua & mdash;Vstop v proizvodno delavnico se vrsta napredne proizvodne opreme izvaja z veliko hitrostjo, delavci pa nervozno in urejeno konficirajo razvrščanje ventilatorjev in embalažo.

 “Konstrukcija nove proizvodne linije zahteva sredstva. Naložba predhodne opreme je razmeroma velika. Sredstva za pretok surovin niso dovolj.“ Komercialna banka je prevzela pobudo za oskrbo in prilagoditev načrta storitev.

 Prejela tudi podporo za financiranje je Guanxian Oil Breach.V visokih standardnih zimskih toplih rastlinjakih iz vasi Licai, mesta Donggu, Kitajska, „kitajska naftna tao prvo vas“, so pijače rdeče nafte, kot so rubini.

 “Širitev rastlinjaka je nujno potrebovala sredstva. Prvič je Runchang podeželska komercialna banka zaprosila za posojilo v višini 200.000 juanov in mi pomagala zgraditi 4 nove naftne breskve.“ .Pod vodstvom pokrajinske kmetijske kreditne zveze je trženje podeželskih trgovskih bank Runchang Juenki, ki je organiziral storitev „rdečega jopinja“, ki je v pristojnosti izvedla zasluge za osem vasi za sajenje nafte. so jim zagotovili več kot 4400 milijonov juanov v podpori za financiranje.

 V zadnjih letih je deželna kmetijska kreditna federacija pokrajinskim podeželskim poslovnim bankam naročila, naj se drži pozicioniranja majhnega trga kmetijskih podružnic, aktivno povezuje lokalni oddelek za kulturo in turizem, da bi pridobil glavni seznam „milijon“, trženje ključa Industrije itd. Od konca marca je 465 ključnih marketinških podeželskih turističnih industrij s pismom 194.000, kar je 33.000 gospodinjstev v začetku leta, z uporabo 131,6 milijarde juanov, kar je 21,1 milijarde za 21,1 milijarde. Začetek leta, povečanje za 21,1 milijarde juanov od začetka leta.

 Pomagajte pri gojenju

 Nov poslovni format, nov model, nova kinetična energija

 

 “Po tem, ko sta bila v nacionalni osnovni šoli vključena v bazo za raziskovanje in prakso Mengmiao in Mengfu, so prišli do starodavne akademije in prebrali znane skupine za raziskovalne turneje Menciusa.“ Jian je dejal, da je bil povprečni letni sprejem turistov na Scenic Spot približno 400.000.Po razumevanju situacije je komercialna banka Zoucheng poskrbela, da bo osebje prvič prišlo do pristanišča, odprlo zeleni kanal in za podjetje izdal posojilo v višini 1 milijon juanov.

 Jezero Weishan kot največje sladkovodno jezero na severu dopolnjuje Grand Canal.S podporo 2 milijona Yuana „Kmetijsko posojilo Lulu Hui“ Weishan Rural Commercial Bank of Weishan in Painting Jiangbei Co., Ltd. Turizem postane dobro znana atrakcija na rdečem kartonu za turistično omrežje, ki je poganjala več kot 60 kmetov okoli okoliških kmetov.

 Poleg tradicionalnih turističnih mest so se v Shandongu pojavila tudi številna internetna mesta zvezdnikov.G. Yuan je v Zibo vodil podjetje z ogljem.Vodja stranke Zhangdian podeželske komercialne banke se ujema z izdelkom „Pomoč Weixi Enterprise Posojilo“, za izdajo kreditnega posojila v višini 500.000 juanov pa traja le 2 dni.Od začetka letošnjega leta je banka za stranke v 67 -hišni industriji žara zagotovila tudi skupno storitev plačila.

 Pokrajinska kreditna zveza vodi kmetijske in poslovne banke v provinci za promocijo univerzalnih kreditnih izdelkov, kot so „podeželsko turistično posojilo“, „Vstopnice za vstopnice za scenske točke“ in „Teče posojilo z vodo“ v provinci. Banka je izdala posojilo v višini 31,737 milijarde juanov za 48.100 operativnih subjektov turistične industrije.

 Pomagajte izboljšati

 Visokokakovostna raven ponudbe turističnih izdelkov

 Kot močno mesto turizma Linyi City aktivno razvija in goji turistične butične projekte, skrbno ustvari posebne izdelke in obogatil sistem turističnih izdelkov.Pokrajinska kmetijska kreditna zveza je naročila podeželske poslovne banke v Linyiju, naj se osredotoči na nov format kulturne turistične industrije, povečuje zasluge kulturne turistične industrije, prilagojene finančne produkte in nenehno obogatijo „poravnave“ za razvoj kulturnega turizma.Konec marca je podeželska gospodarska banka v Linyiju podprla 225 gospodinjstev s posojilom v višini 2.246 milijonov juanov v kulturni turistični industriji.

 Skupno načrtovano območje liksa liksa Lishanjian turističnega letovišča je 3.000 hektarjev, skupna naložba v milijardo juanov in naložba v višini 200 milijonov juanov v prvi fazi.Skupina za finančno svetovanje Feixian podeželske komercialne banke je aktivno prišla do priklopa, inovacija modela preobrazbe ekoloških virov, prilagodila načrt financiranja in ji zagotovila 20 milijonov juanov v kreditnih skladih.

 Poleg tega je Yishui podeželska komercialna banka inovativno predstavila „blagajna“, ki jo je v provinci promoviral deželni oddelek za kulturo in turizem kot tipično izkušnjo na področju finančne pomoči v provinci in je vložil skupno 165 milijonov juanov.Tancheng podeželska komercialna banka je sprožila „Kitajsko posojilo za oživitev“, ki je pomagalo pri razvoju rdečega turizma.Yinan podeželska gospodarska banka je opremljena s 248 pametnimi gotovinskimi registri za trgovce v vasi Zhuquan, stopnja, ki ni celotna prizorišče, pa je 100%.

You May Also Like

More From Author