Raziskovanje turistične zabave zunaj privlačnosti za odklepanje potnikovega eksplozijskega gesla

Estimated read time 10 min read

Deseto mesto je Quanzhou Culture, radio, televizijski in turistični urad ter Xiaohongshu skupaj v Quanzhouju skupaj organiziral konferenco o kulturnem turizmu z rdečo knjigo.“Mešanje kulture in ognjemeta, dedovanje generacij in neskončnost predstavljajo največji osnovni plin Quanzhou Cityja“ Long Red „. Bureau je naredil „Moje male rdeče knjige Notes -quanzhou je rdeč, kako lahko Quanzhou gostu govori o glavnem govoru in promovira Quanzhou.

Quanzhou je rdeč, zakaj je „dolgo rdeč“?Predstavniki oddelkov za kulturo in turizem iz vse države, dobro znani strokovnjaki za kulturno potovalno industrijo in Internet Big V so se skupaj pogovarjali o „dolgih rdečih“ vprašanjih, da bi pomagali trajnostnemu razvoju kulturnega turizma Quanzhou.

□ Rong Media Reporter Li Jing

Majhna rdeča knjiga

Pupu je najbolj priljubljena vas leta 2023

Novinar je na sestanku izvedel, da je leta 2023 najbolj vroča metoda „Micro Počitnic“ na Xiaohongshu „pobegnila“ iz mesta.Vsi zapustijo mesto in pride na podeželje.Tovrstna vrnitev na podeželje ima „teče“ številne „podeželske temne konje“.Leta 2023 je več kot 50 vasi na Kitajskem izpostavilo letno povečanje Xiaohongshua za več kot 100 milijonov, med njimi je bila najbolj „neto rdeča“ vasica Qiupu v Quanzhouju.

„Ne glede na to, ali gre za Quanzhou ali celoten Fujian, je celotna priljubljenost turizma v Xiaohongshu še posebej hitra.“ .Quanzhoujeva tradicionalna kultura ima ne le globoko zgodovinsko dediščino, ampak tudi živo podeduje do danes.“Na primer, tempelj Kaiyuan v Quanzhouu ne prejema vstopnic, zdi se, da je tempelj, ki ga navadni prebivalci običajno častijo. Ta majhna razlika odraža, da je kultura Quanzhouja še posebej blizu turistov.“ Zhao Sule verjame, da javnost kulturnega turizma še posebej blizu. Morate imeti veliko temo, vendar se začnejo tudi iz podrobnosti, da turistom dajejo intimen občutek potovalnih izkušenj.

Kako pomagati Quanzhou „Long Red“?Gostje udeležencev so kliknili več ključnih besed, kot sta „nišni turizem“ in „poslušanje prepričevanja turizma“.Zhao Sule je predstavil: „Vsak uporabnik je priporočljiv s svojimi lastnimi preferencami, informacijami o lokaciji, namere iskanja, zgodovino potrošnikov, skupno rabo itd. Kot primer iz Quanzhouja kot primer, ga je mogoče razvijati iz uporabnikovega vedenja, ki Quanzhou je razvidno je najbolj primerno mesto za Citywalk.

Leta 2023 je bila omrežna vroča beseda, imenovana „Poslušanje prepričevanja turizma“, in skupina ljudi, imenovanih „predstavniki potovalnih razredov“.Po poročanju BI Qi se je oseba, ki je zadolžena za javno blaginjo Xiaohongshu, leta 2023 število opomb, ki jih je objavil Xiaohongshu Travel, povečalo za skoraj potrojeno, „niša turneja“ pa je postajala vse bolj priljubljena.“Prej bi vsi potovali skupaj in se osredotočili na nekatere znamenitosti“ internetnih zvezdnikov „. Vendar pa več kot polovica“ potrošnikov „potrošnikov upa, da bodo s kulturnim turizmom uresničili nekaj novih izkušenj in se zavedali, da me imajo ljudje brez mene.,,,,,., Edinstvena, moja potovalna izkušnja. „

Po mnenju osebe, ki je zadolžena za delovanje Xiaohong Book and Culture Travel, je Gram predstavil, da so „poslušanje in prepričevanje“ v turistični industriji turisti začeli marca 2023. Izdali so opombo, da me „veliki podatki pomagajo, da me potisnejo k temu določeno mesto „note“ bistvo“Učinek tovrstnih opomb je še posebej dober. Po ogledu zapiskov se domačini, ki so se“ potapljali In domačini jedo rezance.

„Imamo jasnega Stvarnika, ki jasno pove vsak tempelj, in veliko je podrobnosti, kot sta mačje matere, ki so tempelj in mačje matere niso znali Poiščite pečine, čudeže, čudno pokrajino, ime morja in najbolj skromno, a večina ognjemetov, in celo dedek, ki je že desetletja prodan v uličici, je izkopano.

Poslovna skupina za komercialno življenje v Honghu je predstavila štiri „igranje“.“Prvi se imenuje kultura, mestno izkopavanje personalizirane kulturne dediščine pa se poveča. Drugi je ustvariti etiketo, ki pripada našemu mestu. Z odprtjem različnih formatov na spletu in brez povezave lahko tvori večnamensko povezavo. Povezava ne koristi samo lokalnemu kulturnemu turizmu, temveč tudi niz povezanih formatov, kot so gostinska ponudba, trgovina na drobno in scenske točke.

Potovalni bloger

Uporabite B za iskanje različnih quanzhou

„Quanzhou ne manjka prometa“ internetnih zvezdnikov „. V naslednjem koraku morate uporabiti B za iskanje različnih mest in iskanje različnih mestnih odtisov. Zelo privlačno je, da se znebite običajnih svežih stvari.“ „Rekel je, da je bil sestanek že petič, ko je prišel v Quanzhou. Vsakič, ko je prišel, bi Quanzhou odkrili z različnih perspektiv.

Leta 2020 je „Lu Mark“ prvič prišel v Quanzhou.Po njegovem mnenju je Quanzhou njegovo razsvetljenje Fujian turizma.“Prvič sem se peljal po klasični poti. Potovanje po templju Guandi in palače Tianhou v starodavnem mestu, jahanje z električnim avtomobilom, da bi našel hrano, je bila izkušnja zelo dobra. Ko je drugi prišel, se je Quanzhou uspešno prijavil nanjo Zapuščina.

Marca letos je „Lu Mark“ spet prišel v Quanzhou.Tokrat je prišel z namenom, da „išče ribe“.“Ko sem že tretjič prišel, sem po naključju pogledal in zagledal kapljico zver v Quanzhouju. Kasneje sem v centru za turistično službo v West Streetu zagledal nalepko za hladilnik Drip zver. Kapljanje zveri in iskal“ ribo “ v Lichengu.

Z vidika „Lu Marka“, vsakič, ko greste v Quanzhou, lahko najdete novo perspektivo, kultura in podrobnosti Quanzhoua pa so zelo privlačni.“Zdaj, ko na novi medijski platformi ščetkate objave, povezane s turistično platformo, boste ugotovili, da je veliko turistov, ki potujejo na turistične poti Quanzhoua, bolj homogene. Včasih lahko prostovoljce predstavite tudi s kulturne perspektive ali druge stopnje. Funkcije, vendar značilnosti, vendar značilnosti, vendar značilnosti, vendar lastnosti, vendar značilnosti, vendar značilnosti. Obseg teh objav ni dovolj velik.

„Tokrat sem prišel v Quanzhou, vendar ga resnično želim vzeti k vam. Kot svetovno morsko trgovinsko središče Song in Yuan Dynasties, zakladniško mesto z 945 civilno varnostno enoto in celotno uporabo dediščine, kaj Videti je. „Aprila 2022 je 3. aprila bloggerjeva“ Brata stečajnega brata „objavila video na knjižni platformi Xiaohong,“ preden je ogenj odšel v Quanzhou. med predvajanjem omrežja.Dve leti pozneje še vedno netizeni pod tem videoposnetkom pustijo sporočilo: „Pojdi jutri in končno pojdi.“

„Ljudska prednost do majhnih mest je pravzaprav običajna nostalgija, nekakšen odraz dobičkov in izgub življenja in zasledovanja boljšega življenja.“ Odkrijte pokrajine, ki so bile prezrte, in si oglejte tople človeške občutke in edinstvene zgodbe.V dobi redkih turističnih virov so se vsi veselili „tukaj“ in „pogostitve“.Danes se nova generacija turistov želi potopiti v podrobnosti mesta, odpreti mesta z ognjemetom in človeštvom, ujeti lepoto odraščanja in pridobiti svojo izkušnjo potovanj.

Gorski kamen

„Obiskovalci potrebujejo več zemeljskega plina, ognjemeta in humane vsebine.“

—— Li Yu, direktor centra za promocijo avtonomne regije Xinjiang Uygur

Nova medijska platforma ima bližje odnos med nami in turistom, tako da imamo naravni atribut in povezavo med nami in temi turisti.V tem procesu lahko na eni strani razumemo, kaj si turisti mislijo, vidijo in občutijo na drugi strani;

Na primer, v preteklosti nas je bolj promovirala slika, na primer izdajo čudovitega kulisnega filma.Vendar pa bodo od dejanskih občutkov turistov morda potrebovali več zemeljskega plina, ognjemeta, humane vsebine ali bolj osredotočene na strateške vsebine.Zato se je javnost Xinjiang turistične propagande postopoma spreminjala v marketinške storitve prek novih medijskih platform iz podobe zadnjih nekaj let.

Lani sta Xinjiang in Xiaohongshu sodelovala v številnih klasičnih primerih.Na primer, avtocesta Duku, avtocesta Duku je zelo vroč IP od Xinjianga do oktobra junija do oktobra in ima svoj promet.Xiaohongshu je zasegel slikovita mesta in linije Xinjiangovih dobro znanih slikovitih točk skozi linijsko avtocesto in pridobil veliko prometa.

Obstaja tudi primer, da Xinjiangovi ledeni viri niso zelo bogati.Kot odgovor na to združujemo uporabnikove atribute, tone z viri Xinjiang Snow in smučarsko izkušnjo knjižne platforme Xiaohong.Zato je bilo veliko ljudi v Xinjiangu lansko zimo.

Prej sem si ogledal bloggerjev video in bil zelo ganljiv.Rekel je: „Xinjiang je polnilni zaklad. Če je življenje večinoma v stiski, je potovanje v Xinjiang vaše življenje.“

Kako spremeniti „neto rdečo“ v „dolgo rdečo“?Najprej bodite pozorni na javnost.Za kulturni turizem se dobro vino boji tudi globokih ulic in ga je treba močno napredovati.Z nenehnim ustvarjanjem vsebine z visoko kakovostjo in pomočjo platforme za pomoč ter oblikovanjem zbirke propagandnih prednosti lahko poveča učinek propagande.Na primer, Xinjiang je na uradno in standardizacijo vsebine naredil uradno samostojno „turistično priročnik“, tako da lahko turisti na prvi pogled razumejo, razumejo na prvi pogled in ga lahko na prvi pogled utemeljijo.Drugi je pozoren na krepitev storitev, ki turistom zagotavlja premišljene storitve iz vseh vidikov, vključno z gostinsko gostinsko, nastanitvijo, prevozom in izkušnjami iz turizma.

„Poiščite podrobnosti podrobnosti in skozi dolg tok vode skozi rdečo vodo“

—— Zhang Qing, direktor promocijskega oddelka propagandnega oddelka pokrajinskega oddelka za kulturo in turizem Shanxi

V zadnjih dveh letih so različna mesta v Shanxiju uporabljala širjenje novih medijev, učinki propagande kulturnega turizma pa so očitni.Kot nova medijska platforma je Xiaohongshu zelo poseben.Na primer, na kulturni potovalni progi je tisto, kar Xiaohongshu resnično premakne ljudi, zadovoljen.

Vzemite „finost“, kako je v redu?Z naše perspektive je eden „majhen“, od zelo majhnega zareza, da potegne izkušnjo sodobnih uporabnikov.V Shanxiju obstajajo tri glavna svetovna kulturna dediščina, goro Wutai in starodavno mesto Yungang Grottoes.Vendar pa niso prva izbira v sodelovanju z Xiaohongshu.Odločimo se za začetek z majhnimi kraji, kot so kulturne relikvije Chan Ruo Xingchen in celo z zapuščene gore, pri čemer uporabimo zgodbe za premikanje ljudi.Drugi je „natančen“, kar je ravno izjemnost ustvarjanja, ustvarjalnosti in grafične proizvodnje, ki so prijetni za oko.Tretja je občutljiva čustvena povezava, to je dobava čustvene vrednosti.

Za regijo z razmeroma vidnimi človeškimi viri v Shanxiju lahko platforme, kot je Xiaohongshu, povzročijo kopičenje.Ko avtor ali kreativna ekipa prepoznajo platforma, imajo razumevanje obdelave in nato ustvarjalna generacija. .Shanxijevi viri kopajo kulturo, tako kot kopanje kulture.Kultura kopanja ni preprosta zadeva.V zadnjih letih smo skozi sodelovanje v množici z Xiaohongshu ugotovili, da moramo te zgodbe povedati živo in živahno, da bodo ljudje radi poslušali, poslušali, razumeli in resnično imeli impulz, da resnično ustvarijo turnejo Shanxi.

Tri vroče točke v Shanxiju so Datong, Taiyuan in Yuncheng, vendar se soočamo s trženjem v celotni provinci, ne pa v okrožju ali mestu.V Shanxiju je veliko virov in dobrih virov, vendar so preveč raztreseni. Doživite „turistično avtocesto omrežje, tako da bodo vsi primerni načini in poti vstopili v Shanxi.Tri ceste št. 1 so povezane po vsem svetu, izboljšali so izkušnje s storitvami in turnejami treh glavnih svetovnih kulturnih dediščin.

You May Also Like

More From Author