Razvoj nove kakovosti in komercialnega vesoljskega vesolja v novi dobi premaga trilijonsko progo?

Estimated read time 5 min read

„Science and Technology Board Daily“, 7. maja (urednica Song Ziqiao) Nov izdelek produktivnih sil vpije v komercialni vesoljski sektor.Danes je izbruhnil koncept komercialnega vesoljskega vesolja. Lian Sheng Electronics in Tianyin Electromechanic sta se povečala za več kot 10%.

Ob novicah je danes moja država uspešno lansirala dolge križne rakete 6. marca v centru za satelitsko lansiranje Taiyuan.Poleg tega je pred kratkim izdal „Akcijski načrt za gradnjo komercialnih vesoljskih inovacij Highlands (2024-2028)“.

Od začetka letošnjega leta se pogosto proizvajajo rezultati domačega komercialnega vesoljskega vesolja.Pred uspešnim lansiranjem dolgega marca št. 6 Cross Rockets je moja država uspešno lansirala dolge rakete Lange, Yunhai št. 2 02.

Vredno je opozoriti,V poročilu o vladnem delu 2024 so bili komercialni vesoljski vesolje, biološka proizvodnja in ekonomičnost z nizko višino navedeni kot nov motor za rast—— „Aktivno gradijo nove rastne motorje, kot so biološka proizvodnja, komercialna vesoljska vesolje in gospodarstvo z nizko vsebnostjo.“

Komercialni vesoljski prostor se nanaša na vesoljske dejavnosti, ki delujejo z uporabo poslovnih modelov.To je ena od pomembnih trdnih tehnologij, da imajo kitajska podjetja možnost, da po vsem svetu zasedejo pomemben trdi tehnološki krogBistvo

Leta 2024 je moja država vstopila v pozno obdobje „štirinajstega petletnega načrta“Z „vesoljsko močjo“ je v fazi gradnje vstopila, naj bi moja država izvajala več politik za podporo razvoju vesoljske industrije in se nagibala iz vesoljske industrije na razmeroma več virov.

„Blue Book of China Aerospace Science and Technology Activity (2023)“ je izšla nedavno, da je leta 2023 moja država izvedla skupno 67 vesoljske lansiranja, vključno s 26 komercialnim zagonom, z 96﨑om; Razviti so bili komercialni sateliti, 54%števila satelitov, razvitih skozi vse leto.

„Modra knjiga“ je razkrila tudi,Leta 2024 naj bi China Aerospace izvedla približno 100 -krat na leto (stopnja rasti na leto -na leto je blizu 50%), več satelitskih ozvezdij pa bo pospešilo gradnjo omrežjaBistvoKot pomemben del vesoljske industrije moje države se pričakuje, da bo komercialna vesoljska vesolje spodbudila večje razvojne priložnosti.

5 2024-2025 bo ključno vozlišče kitajske komercialne raketne tehnologije

Če pogledamo na razvoj kitajskega komercialnega prostora v zadnjih letih,Vse več zasebnih podjetij je pomembno napredovalo na področju izstrelitve rakete (Star River Power), Raziskavi in ​​razvoju raketnih recikliranih tehnologij (Deep Blue Space), ozvezdja z nizko vsebnostjo. Tianxing).

V skladu s uradno spletno stranjo različnih zasebnih raketnih podjetij načrtuje, da bodo od leta 2024–2025 izvedli prvi test letenja srednje velikosti. Xinghe Power naj bi prvi letel leta 2024, Suzaku III Blue Arrow Aerospace, Sino -Science in Technology Aerospace št. 2, gravitacija št. 2 orientalskega prostora naj bi letela leta 2025.

Citic Securities meni, da to2024-2025 bo ključno vozlišče kitajske komercialne raketne tehnologijeČe je raketni test zasebnega vesoljskega podjetja uspešen, se pričakuje, da bo sodeloval v predstavitveni službi China Starnet+G60 Constellation, lahko z raketnimi zmogljivostmi in stroški izstrelitve lahko pride do preboja.

Poleg tega se emisije izstrelitve komercialnega letališča Hainan Commercial Aerospace uporabljajo predvsem za izstrelitev raket Long Long MARCH, ki je bil uradno dokončan 29. decembra 2023. Station 2 je tekoča univerzalna izstrelitvena postaja. Št. 3 Gradbena gradnja 13. junija 2023.Po načrtu bo Hainan Commercial Space Launcher prvič predstavljen v prvi polovici leta 2024.

Ime dodatka za vrednostne papirje,Z zaključkom in uporabo komercialnih letalskih vesoljskih izstrelkov bo ublažena „čakalna vrsta“ komercialnega vesoljskega izstrelitve, ki bo postavila temelje za prihodnje teste za izstrelitev v veliki meri in komercialni zagon.

新 Komercialni vesoljski vesolje se začne v novi dobi več institucij, da bi spodbudili naložbene priložnosti

Če pogledamo svet, saj je American Space X Company opremljen s 60 sateliti, se je na mestu za izstrelitev na Floridi uspešno predstavil „Falcon-9“ Rocka do leta 2024. Mreža „Zvezdna veriga“, ki jo oblikujejo sateliti, se bo komercialna vesoljska industrija moje države soočila tudi z velikimi izzivi.Pred kratkim je izvršni direktor SpaceX Musk objavil javni govor, v katerem je povedal, da se bo Star Ship približno mesec dni začela četrtič.Če je stroj za izstrelitve pristal na virtualnem stolpu, bo peti izstrelitveni načrt omogočil, da bo Booster odletel nazaj in padel nazaj na izstrelitveni stolp, da bi dokončal velik preboj v komercialnem vesolju.

Ustanovili vrednostni papirji, so rekli,V okviru trenutnega pospešenega razvoja globalnega komercialnega vesoljskega vesolja naj bi leta 2024 satelitski internet moje države vstopil v fazo velikega obsega leta 2024Trenutno se zmogljivosti za proizvodnjo in zagon Star Arrow hitro izboljšujejo. Huanyu, vesoljska elektronika, Šanghaj, Šanghaj, Šanghaj, Šanghaj, Šanghaj Hanxun in Xinke Mobile itd.

Citic Securities je rekel,V vesoljski industriji moje države je vstopila v razvoj „hitrih pasov“, gradnja nastajajočih ozvezdij, kot sta satelitski internet in nizkocenovni trend velike sreče, vodi odpiranje komercialnega vesoljskega vesolja za začetek novega obdobja.BistvoNova skladba Trilijona -trg na trgu bo jadrala, kar bo v ustrezno industrijsko verigo prineslo ogromne razvojne priložnosti.Priporočljivo je biti pozoren na naslednje segmente: 1) satelitska proizvodnja;

You May Also Like

More From Author