Shandong še naprej promovira "internet+turizem", da bi zgradil pametni turizem, da postane dobro kraljestvo

Estimated read time 5 min read
China News Jinan, 26. aprila (Li Mingrui) Rezervirajte vstopnice na spletu, skenirajte kodo, da vstopite v slikovito območje; Podatki, umetna inteligenca, virtualna resničnost v množici uporabe tehnologij v kitajski turistični industriji, inteligentna potovanja „Spring Tide Surge“, ki osvežuje potovalno izkušnjo ljudi.Kot velika kulturna provinca in turistična provinca Shandong še naprej spodbuja gradnjo „interneta+turizma“, pametni turizem pa je postopoma vstopil v dobro situacijo.
„Nočno slikanje Langya“, ki je marširalo križarjenje.Fotografija Li Mingrui
Dandanes se sprehodite v vasi Tangjiadian, Tangjiadian Village, okrožje Changle, City Weifang, in v realnem času „digitalnih“ velikih zaslonov vključujejo podatke, vključno s pametnim parkiriščem, osebnim prometom in drugimi parki. Glede slikovitega območja s pregledovanjem QR kode vnaprej lahko začutite tudi fizični prizor „življenja“ prek VR naprav.
„Zgradili smo celovito servisno platformo, ki združuje kmete, besedila, brigade in oblačila, ki temeljijo na gradnji“ digitalne vizitke „kot izhodišča.“ Platforma ima hrano, nastanitev, preslika veliko funkcij, kot so vodniki, so uresničile povezavo večnamenske povezave na scenskih točkah, gostinstvu in izkušnjah v oblaku ter pritegnile „naklonjenost“ turistov.Od začetka letošnjega leta so podeželski kompleksi prejeli skupno 20.000 turistov in dosegli 500.000 dohodkov.
Če se osredotočimo na izboljšanje turističnih izkušenj in učinkovitosti upravljanja, je v okrožju Feixian v mestu Linyi veliko scenskih točk.Novinar je bil obveščen, da je Feixian Tianmeng Scenic Area začelo gradnjo pametnega mesta „Internet+Turizem“.Do zdaj je Scenic Spot uspešno zgradil številne osnovne podsisteme, vključno s pametnimi upravljavskimi platformami in inteligentnim upravljanjem vstopnic, uresničevanjem vizualizacije in načrtovanja v realnem času scenskih točk ter optimizacijo vrtnih izkušenj turistov.
„Zlasti je omenjeno, da je Feixian Tianmeng Scenic Area dosegel tudi izjemne rezultate v inteligentnih inovacijah.“ Ta tema v celoti izkorišča tehnologijo „Beidou+5G“ visoko prezračevalno tehnologijo, da ustvari natančen sistem za dojemanje in načrtovanje ukazov za turiste.“Ne samo izboljša inteligenco in natančnost storitev turističnih vodnikov, ampak tudi zagotavlja spremljanje v realnem času in inteligentne storitve zgodnjega opozarjanja za upravljanje scenskih točk.“
Show „Point Liangyi River“.Fotografija Li Mingrui
„Zelena ploščica in bela stena, kamnita pot, tekoča voda, kot visoka gora, premikajo mi srčne strune.“ Scensko mesto starodavnega mesta.“Razlog, da pridete sem, je, da nehote narišete videoposnetke scenskega območja.“
Razume se, da v zadnjih letih modrostni turizem, ki temelji na digitalni, mrežni in inteligenci, osvežuje turistično izkušnjo turistov na ogledih v okrožju Tancheng.Z javnim računom, video številko, oddajanjem v živo in drugih kanalih, starodavne mestne scenske točke v državi igrajo spletno komunikacijo in interakcijo, natančno pritisk in druge prednosti, pritegnejo turiste z vsega sveta.
Okrožje Lintong, ki spada v mesto Linyi, je izvedlo gradnjo pametnih sistemov na slikovitem mestu, lansiralo sistem Gate System in sistem prepoznavanja obrazov, da bi turistom omogočil hiter in priročen in brezkontaktni dostop do parka.Poleg običajnega spletnega nakupa vozovnic različnih scenskih točk je funkcija nakupa vozovnic vpletena tudi v javni račun Scenic Area. koda v dvodimenzionalni kodi, ki jo ustvari nakup vozovnice.
Poleg tega je kitajska vrba, ki se nahaja v okrožju Lintong, za lažje nakupne potrebe turistov odprl spletni center „Search Zhucun“, ki ga je postavil „Search Zhucun“.“Nisem pričakoval, da je mogoče majhnega kolesa narediti v pohištvo. Prvotno sem upošteval, da je pohištvo tako veliko, da ga nisem mogel vzeti nazaj in ga zapustil. Nisem pričakoval, da obstaja spletni center, kar je bilo preveč priročno. „Je rekel gospod Li iz Jiangxija.
Internetni kulturni izdelki, ki jih je predstavil Red Zhucun Scenic Area, okrožje Linyi.Slika oddelka za propagando odbora stranke okrožja Linyi
Tai’an City Taishan District združuje visoko opredelitev, virtualno resničnost, podatke podatkov in drugo visokotehniko v osnovne projekte in nadgradnje upravljanja storitev scenskih točk ter ustvari nove potopne izkušnje kulture in turizma z inovativnim trženjem za doseganje kakovostnih nadgradenj scenskih točk.
Kot primer Tai’an Fangte Happy World je scenološko mesto ponovno določilo zasnovo velikih projektov VR, kot sta „Liao Zhai“ in „Kriza dinozavrov“, kar je izboljšalo turistično izkušnjo.Po mnenju ustrezne osebe, ki je zadolžena za Tai’an Fangte Happy World, aplikacija Scenic Area ponuja funkcije, kot so ročno poslikani zemljevidi, glasovne razlage, priporočila za turistične linije, navigacija z enim klikom, plačilo za parkiranje in druge funkcije Povezane informacije omogočajo, da turistom resnično dosežejo samostojna potovanja.
Poročalo se je, da je že marca 2023 odbor pokrajinske stranke Shandong in pokrajinska vlada izdala „mnenja o spodbujanju globoke integracije kulturnega turizma in spodbujanju visokokakovostne razvoj turizma“, ki je jasno predlagal pospešitev razvoja SMART Turizem, razširite nove prizore kulturnega turizma in inovirajo razvojne formate v prihodnji obliki.V naslednjem koraku bo provinca promovirala tudi inteligentno gradnjo, kot so turistične znamenitosti, zvezdniški hoteli in javna kulturna prizorišča, ter povečala opremo za digitalno upravljanje, kot so turistični prostor, kot so turistične znamenitosti in bloki za prosti čas.(čez)
Poročilo/povratne informacije

You May Also Like

More From Author