Sichuan: Več ukrepov za spodbujanje visokokakovosti razvoja podeželskega turizma

Potekala je posebna konferenca podeželske turizma
Več ukrepov in spodbujanje kakovosti razvoja podeželskega turizma

8. maja je potekala posebna konferenca o podeželskem turizmu v provinci.Seja je poudarila, da pomembne razlage generalnega sekretarja vrhovnega generalnega sekretarja vrhovnega vodstva na kulturi in turizmu ter duh pomembnih navodil za inšpekcijske preglede v Sichuanu in vestno izvajajo delovna navodila glavnih voditeljev deželne stranke Odbor in deželna vlada.Namestnik guvernerja Hu Yun je vodil sestanek in govoril.

Srečanje je poudarilo, da ima Sichuan kot velika turistična provinca obilna sredstva za vire in popolne turistične formate, turistična industrija, zlasti podeželski turizem, pa pospešuje okrevanje.Z napredovanjem podeželskega oživljanja je podeželski turizem postal pomembno izhodišče in pot za celovito oživitev podeželskih vasi v naši provinci.

Srečanje je poudarilo, da bi se morali vsi kraji in oddelki osredotočiti na razvojne strategije odbora pokrajinske stranke „Štiri modernizacije, urbano in podeželsko integracijo in pet okrožij“ razvojnih strategij. podeželski industrijski sistem in goji celoten elementarni podeželski format „prehranjevanja, nastanitve, potovanj in zabave.“Učiti se je treba izkušnje in uporabiti Zhejiang -ove „10 milijonov projektov“ izkušenj, splošno načrtovanje in sistematično napredovanje, izboljšati garancijo elementov podeželskega turizma, optimizirati strukturo izdelkov za podeželski turizem, vzpostaviti sistem za ocenjevanje indikatorja podeželskega turizma ter učinkovito ohraniti varnost Bottom line, obdelovana zemljiška rdeča črta in ekološka rdeča črta ter spodbujajo celoten razvojni razvoj podeželskega turizma.

You May Also Like

More From Author