Socialna poraba se je postopoma dvignila!Mladi lahko najdejo "baizi", ko jeste in jeste

Estimated read time 6 min read
Poiščite „zhezi“, da jeste, delite hrano, izboljšate prijateljstvo in izboljšate kakovost življenja; , spodbujanje telesnega in duševnega zdravja ter spodbujanje telesnega in duševnega zdravja … s priljubljenostjo družbenih medijev in spremembo konceptov porabe se socialna poraba postopoma povečuje.Vse več ljudi išče „Zongzi“, to je, da sodelujejo v potrošniških dejavnostih z ljudmi, ki so misleči.
Poiščite „Baizi“ pri vadbi, medsebojno nadzirajte in izboljšajte učinek.(Podatkovni zemljevid)
【Ovitek】
Iščem „Baizi“, da bi več kot mesec dni igral Badminton, izgubil sem 7 kg
Po ogledu filma „Vroče in začinjeno“ je bil mlajši študent Zhang Siyi odločen, da bo shujšal in oblikoval, in našel „šport“ na šoli.“Sem malo“ družbeni strah „. Prvič sem našel neznanca, da se igra skupaj. Na poti do poti sem se še vedno spraševal, ali bi bilo nerodno, in bi druga stranka mislila, da spretnosti jaz played was very poor.“ Zhang Siyi said Later, I found that „Baizi“ was a big school girl. It was not embarrassing after chatting. I added WeChat with each other. Generally, I played a game on the weekend. So far, Vztrajno je že več kot mesec dni.
„Le enaka frekvenca bo odmevala. Poiščite“ gibanje „s skupnimi hobiji in se pozivajte, spodbujajte se in se skupaj spravite in postanejo lep.“ In „Sports Zongzi“ se včasih srečujeta, pojdi na goro in se povzpne na goro, ker „športne celice“ obeh niso zelo razvite, izberejo razmeroma preprost način vadbe.
Po več kot enem mesecu trdega dela je Zhang Siyi, ki je bil visok 1,63 metra, padel s 60 kg na 53 kg, zaradi česar se je še posebej zadovoljila in načrtovala nadaljevanje.
Iskanje „Zhezi“ za večerjo lahko deli hrano in izboljša prijateljstvo.
【Ovitek】
Dva meseca potovanja v Južno Ameriko, da bi našli „turizem“
Konec prejšnjega meseca je Xiamen Girl Lin Xiaoxue, ki se je ukvarjala s samostojnim poklicem, končala dva potovanja v Južni Ameriki nazaj v Xiamen.V dveh mesecih se je sprehodila po Braziliji, Peruju, Argentini, Boliviji, Čilu.Iskanje „skupaj“ je način, ki mu je všeč.
„Iskanje“ Travel Baizi „ni lahka naloga. Na internetu ni mogoče družiti z informacijami. Vsakdo lahko strelja in odide.“ itd. Primerna za samovoza, bo našla „potovanje z otrokom“.Na splošno začne najti „Zongzi“ v dveh ali treh mesecih pred potovanjem in na kratko pošilja osebne podatke, destinacije in čas potovanja, kakšni potovalni partnerji upajo, da bodo našli Friends Circle, Xiaohongshu, turizem Wechat Group itd. „“ „“ .Če vas zanima „Zongzi“, se bosta obe strani še naprej pogovarjali o drug drugemu, da bi razumeli osebnost, potrebe, tri poglede in načrte načrtovanja itd.
Časovni razpon južnoameriškega potovanja je bil dolga in Lin Xiaoxue je v segmentih našel drugačen „turizem“ -peru in Bolivia je iskal „goro“, ki je delal v Šanghaju.“Raven porabe gospodične Shanghai je razmeroma visoka. Ko je bila v Peruju, je želela rezervirati neto rdečo hišo ob reki Amazon. Rekla je, da je moja skrb.“ Lin Xiaoxue je dejala, da je enako za prehranjevanje med potjo Človek želi jesti lokalne posebne obroke, ni enostavno naročiti in obstaja drugače.
Potovanje s „potovanjem Zi Zi“ je Lin Xiaoxue pridobil na prijateljstvu.Rekla je, da je, ko je potovala v templju Aswang v Egiptu, imela vročinski udar, in Hangzhou, ki je „potoval“ v Hangzhou, jo je odpeljal v hladen kraj za počitek; Španci so jo naredili, da je manj jezikovne ovire.Seveda je tudi nekaj manj lepih izkušenj, na primer nekaterih „potovalnih in zapiranja otrok“, ki jih morajo iti ven do poldneva.“Vendar pa na splošno dobre izkušnje še vedno predstavljajo večino.“
„Pokrajina je pokrajina, cvet pa cvet“ je bil od nekdaj pogled na porabo Lin Xiaoxue.Povedala je, da je iskanje „skupnega potovanja“ bolj zaskrbljujoče in denar.Skrbi je, da so vsi igrali svoje strokovno znanje, nekatere potovalne strategije, nekatere pa so odgovorni za rezervacijo hotelov in restavracij.Denar -prihranek je, da sta nastanitev in prehranjevanje lahko narejena iz AA, manj denarja pa ima boljše potovalne izkušnje in kakovost.Če potujete z avtomobilom, izračunajte 4 osebe v enem avtomobilu in lahko razširite pristojbino za najem goriva in avtomobila.
Če najdete samostojno turnejo, lahko nastavite pristojbine za nafto in najem.
【Pogled】
Mladi iščejo „Baizi“, da bi vodili nov trend turizma
Peng Yan, namestnik direktorja Centra za usposabljanje za turizem Xiamen in strokovnjaki v mestni turistični industriji, verjame, da mladi iščejo „Zongzi“, da bi skupaj potovali, kar odraža razvojni trend personaliziranega, liberalizacije in diverzifikacije turizma.V tem trendu so poleg tradicionalne kartice za udarce na nizkih scenskih točkah in svetovnih dediščini, City Walk (City Stroll), prostočasni kampiranje, gozdna pustolovščina in druge metode turizma oblikovali tudi trend, ki je povezan z mladimi vožnjami in promocija.
„Mladi iščejo“ Baizi „za potovanje, ne pa s“ slabim potovanjem „. Kot v industriji priporočamo turistom, da bodo pozorni na kakovost potovanj.“ Način potovanja „Zongzi“ ne more trajati dolgo in zgodi se celo skrite nevarnosti za varnost.Pravzaprav je iskanje „baizi“ model „kroga“.
Zheng Zhining, odvetnik odvetniške pisarne Fujian Jinwan, je dejal, da „iskanje dela“ kot nov način druženja postaja mladi vedno bolj naklonjeni.Vendar pa se lahko pojavijo tveganja, ki se lahko pojavijo v „iskanju udarca“.Ker ne poznajo ali ne razumejo „baizija“, če se zgornje težave pojavijo, se lahko žrtev sooči s težavami pri zaščiti pravic.Predlagal je, da če iščete „Baizi“, morate implementirati posebno identiteto „Zhezi“, da se izognete prevaranju.Hkrati je treba vnaprej narediti, da se dokaze pravočasno obdrži, tako da obstajajo dokazi, kdaj je mogoče najti spore.
Poročevalec
Najti „Baizi“ je kot „slepa škatla“.
Nekateri ljudje morda težko razumejo in nezanesljivi, da bi našli „baizi“, toda ne glede na to, ali ga razumete, je ta metoda postala priljubljena.Iskanje „Baizi“ je prihraniti stroške na eni strani, na drugi strani pa je lahko „visoka učinkovitost“.Priljubljenost mladih za iskanje „Zhezi“ odraža novo vrsto modela družbenih odnosov.Do neke mere „Social Socials“ mladim omogoča, da razbijejo svoj prvotni družbeni krog in meje, kar lahko štejemo za pobudo mladih, da spet nadzorujejo svoje življenje.
Vendar je iskanje „Baizi“ zelo podobno „slepi škatli“ -presenečenje, vendar ne izključuje, da se bo prestrašilo.Čeprav zanesljivega „Zhezi“ obstaja, varnostnih tveganj in skritih nevarnosti ni mogoče prezreti.Mladi, ki se želijo „socialne socializacije“, bi morali biti še vedno tesni in varni.
(Ponurjeni novinar/Xiamen Evening News Guo Shuchen/anketiranec)
Poročilo/povratne informacije

You May Also Like

More From Author