Stare veleblagovnice so zapustile trg.

Estimated read time 10 min read
Zdi se, da je upad tradicionalnih formatov veleblagovnic postal trend.Od mesta Meilong Isendan, pacifiška veleblagovnica, Land Plaza se je poslovila na Šanghajskem trgu, do zaprte preobrazbe 6. osnovne trgovine, Huilian Commercial Building in Shanghai Women’s Store, trgovine z izdelki, trgovine z ženskimi izdelki,Stare veleblagovnice so „zapustile trg“Bistvoob istem času,Nakupovalni center je pri hitrem razvojuLeta 2024 je Šanghaj načrtoval, da bo odprl nakupovalno središče več kot 30.000 kvadratnih metrov (vključno s starimi reformnimi projekti), s površino 3,8 milijona kvadratnih metrov, kar je novo visoko v 5 letih.
Obstajajo platforme E -Commerce, ki se lahko lotijo ​​spleta, in tamkajšnji trgovski centri so oblegani brez povezave.Obalna raziskava je ugotovila, da so v zadnjih letih številne veleblagovnice spremenile svoje rezance, da bi iskale ponovno rojstvo Nirvane.Vsakdo ima soglasje,V dobi fizičnega poslovanja ni več „ležeč“, ne le, da stoji in teče, ampak tudi hitreje kot kdo drug.
01
Časovni postanki, tradicionalne veleblagovnice zaprte trgovine
25. marca letos je Yilongdan veleblagovnica Co., Ltd., Shanghai Meilong Town, sporočila, da bo 30. junija 2024 uradno odpovedala poslovanje.Tokrat je veliko šangajskih državljanov vzdihnilo.
Kot ena najzgodnejših tujih veleblagovnic na celini je bil Isendan nekoč simbol mode in trenda in je prevzel vodstvo pri uvajanju številnih japonskih in čezmorskih blagovnih znamk.Zlasti Incean, Meilong Town, Meilong Town Plaza in okoliški Citic Taifu in Hang Lung Square so oblikovali „Meitai Hengjin Triangle“, ki je predstavnik Šanghajskega visokega podjetja.
Med majhnimi počitnicami Qingming, Incean, je Meilong Town sprožil promocijo za čiščenje, da bi pospešil umik.ampakV primerjavi z „nostalgičnim vetrom“ interneta toplota v nakupovalnem središču ni tako visokaLe nekateri števci so pritegnili serijo obsežnih kupcev in večina se je zdela japonski izdelki bolj stroškovno.
„Zdi se, da je tu stagniral.“Toda po odhodu v drugo podjetje ni tu že približno sedem ali osem let.„Slišal sem, da bom kmalu zaprl trgovino, samo želel sem si ogledati. Nisem pričakoval, da se blagovne znamke in postavitve tukaj niso spremenile, ali so videti kot tisto leto. Tradicionalno, nizko, a primanjkuje Nove ideje, ni čudno, da zdaj ni nikogar. „
Lepota v prvem nadstropju, lepota in spodnje perilo v drugem nadstropju, v tretjem nadstropju in več so v bistvu oblačila, čevlji, torbe in dodatki.Trgovine, restavracije in lepotne trgovine so naključno razporejene v vsakem nadstropju.Bolj priljubljeni so samo supermarketi in živilske ulice v pritličju.Obalni kralj je na internetu videl, da so mladi potrošniki, ki so prišli iz poslušanja novic, odkrito povedali,„Stari trgovski centri so viziji, na primer vračanje v prejšnje stoletje“Bistvo
Ne samo Ise Dan.18. februarja je šestna veleblagovnica v Šanghaju uradno zaprla trgovino po svojem poslu.Pred tem je trgovina v pacifiški veleblagovnici Huaihai, trgovina s postajo Xinke in zaprta prodajalna Land Square.V drugih mestih ni redko, da zaprete vrata veleblagovnic.
02
Glavna izkušnja doživljanja vzpona
Šanghaj je rojstni kraj sodobnih kitajskih formatov veleblagovnic.Prva ladjarska veleblagovnica, eno od štirih glavnih podjetij v Nanjing Road, je prednik industrije šangajske veleblagovnice.Leta 1995 se je odprlo prvih osemdeset Bai, to je prva velika veleblagovnica na Kitajskem, ki je skupno skupno podjetje na Kitajskem.Od takrat se je oblika veleblagovnice uvedla v „zlato dobo“.
Vendar pa lahko z porastom e -trgovine ljudje zlahka nakupujejo prek mobilnih telefonov, ne da bi morali porabiti čas za odhod v fizične trgovine, v različnih kotičkih mesta pa se odpirajo veliki nakupovalni centri, da bi zagotovili raznoliko nakupovanje, gostinsko ponudbo, zabavo in zabavo in zabavo in Izkušnje so pritegnile veliko potrošnikov.Konkurenčnost veleblagovnic je bila resno izpodbijana.
Industrijski notranji sodelavci so povedali, da je veliko veteranskih trgovin že več kot deset let ali celo desetletja.Ta tradicionalni poslovni model ima s spremembo časov in nadgradnjo povpraševanja potrošnikov težko zadovoljiti potrebe sodobnih potrošnikov.„Zdaj povpraševanje potrošnikov ni samo izdelek, ampak tudi ceni udobje, udobje in zanimanje za nakupovalni postopek. To je prav to pomanjkljivosti veleblagovnic.“
V primerjavi z neprekinjenimi zapiralnimi trgovinami tradicionalnih veleblagovnic,Šanghajski nakupovalni centri so odprli več, večje in dljeBistvoPo statističnih podatkih iz leta 2023 je bilo 381 obstoječih nakupovalnih centrov (več kot 30.000 kvadratnih metrov), ki je bila skupna gradbena površina 2825,76 kvadratnih metrov.Med njimi je 16 super velikih trgovskih centrov z več kot 200.000 kvadratnimi metri, vključno s centrom Lujiazui Shanghai, Shanghai Global Port, Pentagon in Nanxiang Impress City.
Danes je nakupovalni center postal glavna sila fizičnega poslovanja.Leta 2024 bo Šanghaj dodal še 52 nakupovalnih centrov z več kot 30.000 kvadratnimi metri(Vključno s starim projektom prenove), je glavno območje pet novih mest, 40 novih projektov pa je majhnih in srednje velikih trgovskih centrov z manj kot 100.000 kvadratnimi metri.START -CHILL, YI LAO, Hrana, športno tekmovanje, zabavni treningČakanje na več segmentiranih področij, skupnostno podjetje, ki se osredotoča na potrebe državljanov.
03
Bogata poslovna kombinacija je bila pobrana brez povezave
Glavna prednost visokoenergijskih igralcev v nakupovalnem središču je, da potrošnikom zagotavljajo dobre vesoljske okoljske storitve z zbiranjem različnih formatov, ustvarjanje poudarkov na scenskih temah, privabljanje potrošnikov, zadrževanje potrošnikov in postanejo zbirka prometa brez povezave.
Kot največji nakupovalni center v osrednjem urbanem območju Šanghaj je bil leta 2023 Shanghai Global Port prodan v letnih prihodkih od prodaje20,3 milijarde juanovDobri rezultati so presegli 17,1 milijarde juanov na Šanghajskem trgu Hang Lung in se naselili na prestolu Šanghajskega komercialnega prodajnega seznama.Od „velikega in zemlje“, ki se je „smejala“ pred desetimi leti, do današnje „Crown Crown“ in „Popular King“, kaj je Shanghai Global Port naredil prav?
Z vstopom v globalno pristanišče je njegovo območje veliko in polno funkcij, kar je neverjetno, kot da je velikanski letalski prevoznik s komercialnimi funkcijami.Po poročilihGlobal Port vsako leto nenehno prilagaja format blagovne znamke, povprečna letna nova stopnja pa je blizu 10%.Leta 2023 je bilo predstavljenih več kot 30 prvih trgovin, vključno z Tomo -playing Collection Shop Tomato žepi, DIY ročno blagovno znamko Howow D2Y, tkanje hanfu itd. pretok za trgovski center
Shanghai Global Port bo prebil tudi model tradicionalnega nakupovalnega centraRaznolike umetniške dejavnostiVključite vsakodnevno poslovanje in postopoma obvladajo srečno geslo za „porabo interesa“ mladih.Zabavna dvorana je bila nadgrajena v začetku leta. Druge razstave.
Tudi v glavnem igrajo vse kupce, ki se uporabljajo v celoti, Hongqiao Nanfeng City se uporablja za uporaboFormat staršev -childZa rezanje vhoda uporabite„Otroško gospodarstvo“Spodbudite potrebe po porabi celotne družine in povečate viskoznost potrošnikov.V 9. letu odprtja je atrij Hongqiao Nanfeng City na leto 6 do 7 IPS.Osredotočenost na staršev, ki so na voljo različni formati od maloprodaje, gostinske ponudbe do izobraževanja in zabave v nakupovalnem središču, blagovna znamka pa je precej popolna.„Puxi Parent -Child nakupovalni center“Slika primerjalne vrednosti.
IP razstava „Raziskovanje leopard tibetanskega gozda“ v mestu Nanfeng je precej priljubljena
Da bi se staršem „otroka“ omogočili, da se usedejo v trgovino in resnično spremenijo „promet“ v „zadrževanje“, je Hongqiao Nanfeng City tudi preselil veliko možganov.Na primer, hkrati z atrijem je IP, je postavil bliskovito območje za blagovno znamko avtomobilov, spoznal izkušnjo potrošnje „matere in očkov in očka gledajo avto“ in ustvari promet za svoj fizični fizični trgovine.na primerV neimenovanih in poletnih počitnicah uvajajo umetniške IP, privabljajo okoliške delavce z belo barvo, obogatijo vir kupcev, ustvarjajo priložnosti za neplačniške trgovine itd.Bistvo
04
Iskanje lastne pozicijske veleblagovnice še vedno lahko to stori
Kako naj se v trenutku preoblikujejo in zlomijo veleblagovnice?Po več kot desetih letih boja je bila pot pred veleblagovnico zelo jasna, le dva, le dva, in le dva sta.Eno je, da naredimo večje, drugo pa je, da naredimo posebnostBistvo
Tako imenovani večji ne samo širi območje, ampak še pomembnejeRazširite obliko, Da bi zagotovili več trikov, naj kupci še naprej izdelujejo retorter;Natančneje in bližje pozicioniranje, Starejši, mestni beli delavci, materinski in dojenčki, dva dimenzionalna trga so vsi tržni segmenti, ki jih je mogoče globoko gojiti.
Pretekli konec tedna je bil prvi osemdeset Bai, da bi ogrel „pet -peti pet nakupovalnih festivalov“ in začel letno posebno sejo za posebno sejo. pritegnili potrošnike, da „kupujejo, kupujejo“ vnaprejWang Jia, namestnik generalnega direktorja prvih osemdeset Bai, je dejal,Veleblagovnica je ciljni potrošniški krajBistvo
„Po prilagoditvi se je število blagovnih znamk načrtovanja kozmetike v prvem nadstropju povečalo s 34 na 45, 27 lepotnih blagovnih znamk Preoblikovana in velika ukrivljena stena in vrteče se stopnice so narejene v „neto rdeče točke“.
Ko gre za prilagoditev, se bo veleblagovnica New World Oshimaru letos začela z visoko stopnjo preobrazbe.Navdihnjena z „Crown“, ki ustvarja „Eye of the Bund“, postavljajo vrhunsko območje, kot so kulturna galerija, interaktivni prostor, divji zabavni vrt in razstavno polje blagovnih znamkCilj postati neto rdeča točka v glavah državljanov.Ye Yifan, izvršni direktor veleblagovnice New World Okura, je dejal, da ta preobrazba ni le nadgradnja fizičnega prostora v nakupovalnem središču, ampak tudi inovativen poskus tradicionalnih formatov veleblagovnic. Naj v različnih obdobjih v različnih obdobjih najdete potrošniško prizorišče, ki vam ustreza.
Bailian ZX na vzhodni cesti Nanjinga je postal Shanghai druga neposredna sveta dežela
Obstaja tudi nekaj starih veleblagovnic, ki se presegajo v tržni segment in se preoblikujejo iz celovite veleblagovnice v tematske veleblagovnice.Med njimi je najuspešnejši primer nedvomno preoblikovan s komercialno stavbo Hua Lian.Prva domača poslovna zgradba s temo „sekundarnega elementa“ -Bailian ZX ZX Chuangqu FieldBistvoVsaka podrobnost v nakupovalnem središču je „na splošno. To skupaj zbira dve dimenzionalni kulturi.Le eno leto po odprtju je Bailian ZX Chuangqure postalo „sekundarno kulturno sveto mesto“ za mlajše generacije družbene potrošnje v Šanghaju.Med letošnjim spomladanskim festivalom se je njegov enoprostorski potniški tok povečal za 63%, prodaja obsega pa se je povečala za 175%.
Obstajajo tudi stare modne veleblagovnice, kot sta 1. gotovina v komercialnem centru in New World CityVzemite nekaj nadstropij in ustvarite „dvodimenzionalno“ tematsko sosesko in izvajajte prostorS pomočjo podjetij in popotnikov bomo skupaj sodelovali, da bi pritegnili več mladih potrošnikov za vstop v trgovino.“Upamo, da bomo uporabili prilagoditev in izboljšanje blaga in storitev, da bi pritegnili več mladih baz strank.“ „V 7. nadstropju nakupovalnega središča in posedovanja. Dvanajst potopnih gledališč je postalo nova znamenitost Šanghajske uprizoritvene umetnosti.„Glede na našo anketo so potrošnike post -90 -ih glavna sila zvezde“ Star Space „in je tudi glavna skupina strank, na katero se osredotočamo.“
Na trgu je veliko zvezkov, posel v Šanghaju pa trdo deluje.Ko se Times nadaljujejo naprej, ne glede na to, ali gre za veleblagovnico ali nakupovalni center, so bile nadgradnje in prilagoditve vedno nespremenjene predloge in je pomemben ukrep za ohranitev konkurenčne prednosti.Le z visokimi prostovoljci lahko Šanghaj postane novo zbiranje potrošniških blagovnih znamk, vir inovacij v modelu in potrošniški trend Vane za pospešitev privlačnosti in vpliva mednarodnih mest potrošniških centrov.
Zlata obala delasoba
Avtor |
Grafika |
Urednik |
Poročilo/povratne informacije

You May Also Like

More From Author