Taizhou: "Dve odgovornosti" osredotočanja na varnost hrane

Estimated read time 2 min read

Ljudje jemljejo hrano kot prvič, varnost hrane pa je prva.Da bi učinkovito izvajali odgovornost za upravljanje ozemlja varnosti hrane in glavne odgovornosti podjetja, od tega leta, mesto Gu Gao, okrožje Jiangyan, mesto Taizhou, provinca Jiangsu, v skladu s splošno idejo o “ Ohranjanje spodnje vrstice, preprečevanje skritih nevarnosti in varnosti. „

Poglobite razumevanje, dobro opravite usposabljanje o varnosti

Gu Gaozhen Kot odgovor na trenutne dejavnike zaposlenih v mali gostinski trgovini, pomanjkanje pravnega znanja, kot so varnost hrane in pomanjkanje ustreznega pravnega znanja, z različnimi metodami, kot so javnost, izobraževanje, posebna predavanja itd. Usposabljanje in redno ali nepravilno usposabljanje majhnih restavracij. Kakovost zdravja ljudi in spodbujajo njihovo oblikovanje norm dobrega vedenja.

Korporativna odgovornost, stabilna in spodbuda hkrati

Gu Gaozhen je okrepil pomoč in ohranjanje majhne gostinske industrije za preproste objekte in opremo za jedilnico, povečal prizadevanja za frekvenco in popravljanje varnostnih pregledov in zahteva osnovno potrebno opremo, kot so omare za razkuževanje in muhe v majhni gostinski industriji .Mesto je podelilo naslov „Small Catering Demonstiration Store“ z visokim ugledom varnosti hrane in v skladu z različnimi stališči glede na različne postaje, da bi oblikovalo spodbujevalno mehanizem, spodbujalo nadgradnjo majhnih gostinskih datotek, optimizacijo, optimizacijo, optimizacijo, in optimizacija.

Nujna majhna gostinska podjetja za izvajanje „dveh odgovornosti“

Konsolidirajo dolgoročne in stroge metode nadzora in inšpekcijskih pregledov

Kot odgovor na problem varnosti hrane v majhni gostinski industriji, organi pregona strogo uveljavljajo uveljavitev. protislovja.Gu Gaozhen sprejme razumno in pravno regulativno metodo za nadzor težav z varnostjo hrane v majhnih gostinskih trgovinah, podpisovanje pisma o varnostni odgovornosti z majhno gostinsko enoto, okrepi občutek odgovornosti in zakonske ozaveščenosti o njihovi varnosti hrane ter zahteva izvajanje hrane Varnostna omrežja, ki urejajo nadzorne odgovornosti.

You May Also Like

More From Author