Tencent se odzove na "cenovno vojno" velikega modela: prednostni je tehnološki razvoj, optimističen glede poslovnih možnosti

Estimated read time 4 min read

K Slika 00700_0

 “Ai (ai () Zelo pomembno je, da se resnično prijavite na tla, da zmanjšate stroške sklepanja in optimizirate uspešnost inženirske uspešnosti.Zelo smo optimistični glede možnosti komercializacije.“

 17. maja je Wu Yunsheng, podpredsednik podjetja Tencent Cloud in oseba, zadolžena za Tencent Cloud Intelligent, spregovorila o poslovnih perspektivah velikih modelov v intervjujih z naraščajočimi novicami in drugimi mediji.

 Istega dne je Tencent Cloud organiziral vrh za aplikacijo Generation AI Industry in napovedal številni najnovejši tehnološki napredek svojih velikih modelov.Model Tencent Mixed Yuan je uradno izdal model z dolgim ​​besedilom s 256 tisočaki in prek Tencent Cloud odprl večino podjetij in posameznih razvijalcev, da bi podprl obsežnejše inovacije in uporabe.

 TENCENT MIXED YUAN 256K model različice ima dolgo sposobnost besedila za ravnanje z več kot 380.000 znaki.V scenariju aplikacije dialoga lahko ta model „spominja“ več vsebine pogovorov in se učinkovito izogne ​​težavam, kot so „pozabljanje“ informacije.

 Poleg tega je Tencent sporočil, da je nadgrajeni model mešanih elementov prvi, ki je na Kitajskem sprejel strukturo hibridnega strokovnega modela (MOE). 4.

 Odgovorna cena vojna: prioritetna razvojna tehnologija

 Pred kratkim so veliki model Battlefield Battlefields prejeli široko pozornost od zunanjega sveta.15. maja je bilo na konferenci o originalni moči vulkanskega motorja uradno izdano bajtno pretepanje. Lahko se obdela za 0,8 %, kar je boljše od industrije kot poceni 99,3 %.

 To je sprožilo tudi ugibanje o odprtju „cenovne vojne“ velikega modela. Hitra iteracija.

 Po povečanju velikega modela je letos v središču pozornosti industrije postalo osredotočenost.

 Ko govorimo o Tencentovi osnovni strategiji za velike modele, je Wu Yunsheng dejal, da je bila smer od nekdaj najnovejša AI za gradnjo industrije.

 V zvezi s pristaniščem je bil velik model globoko integriran s podjetjem Tencent’s lastnim podjetjem.Med njimi je WeChat Reading predstavil nove funkcije, kot sta AI in AI obrisi, ki temeljijo na velikem modernem modelu za izboljšanje učinkovitosti branja in izkušenj uporabnikov.

 Tencent Service Service Service nadgradi inteligentni sistem za pomoč strankam na podlagi modela mešanih elementov in sproži inteligentno vertikalno polje za pomoč pri iskanju modelov, da bi izboljšali namero za razumevanje natančnosti in tekočesti večkratnih krogov Q & A. V primerjavi z natančnostjo pod tradicionalnim majhnim modelom se je natančnost povečala za 38%.

 Vendar pa je Zhang Feng, oseba, zadolžena za uporabo povezanih aplikacij in kombinacije velikih modelov, Zhang Feng, oseba, zadolžena za aplikacijo Tencent Hybrid Model, za Peng Mo News povedal, da je trenutna aplikacija Tencent velikega modela še vedno v tem Faza raziskovanja in z njimi povezani poslovni scenariji so predvsem inovativna tehnologija.

 C -side Assistant App Tencent Yuanbao bo kmalu izšel

 Omeniti velja, da je Jiang Jie sporočil, da bo Tencentov mešani element predstavil AI pametno kreativno ustvarjanje in distribucijsko platformo „Tencent Caver“, da bi odprl pametno ekologijo.Na platformi uporabniki ne morejo samo ustvariti ekskluzivne AI inteligence, uporabljati Tencent -ove uradne baze vtičnikov in znanja, temveč tudi te pametne stranke distribuirati na QQ, WeChat Service Service in Tencent Cloud.

 Razkril je tudi, da bo 30. maja izšla tudi Aplikacija C -End Assistant Tencent Yuanbao, ki temelji na mešanem modelu Yuan.

 Wu Yunsheng je glede na odprtokodno kodo povedal, da je Tencent vedno podpiral skupnost z odprtim kodom

 Podatki kažejo, da je bil veliki model Grand Shengtu popolnoma odprtokoden, v samo 3 dneh pa je na GitHubu prejel več kot tisoč razvijalcev.Tencent mešani model Yuan MOE različnih velikosti naj bi bil tudi odprt, ki lahko podpira mobilne telefone, osebne računalnike, oblake/ oblake/Počakajte na različne scenarije uvajanja.

You May Also Like

More From Author