Trije trendi turizma 1. maja: Študenti okrožnih turističnih fakultet, ki nalivajo zelena potovanja

Okrogli ogled okolice Festival Qingming, dolgoletni potovanja med majskim praznikom, kitajci pa so jasno uredili.Z vidika rezervacije spletnih potovalnih platform se je letošnja priljubljenost turizma „1. maja“ nenehno povečevala na podlagi lanskega leta, rast odhodnih turiznih in vstopnih naročil pa je postala bolj očitna. postane glavni junak in domači potujoči nalogi so delež.Sodeč po trenutnih razmerah rezervacije je priljubljenost Xi’ana še vedno enaka, ne le da navaja mesto priljubljenosti v 51. mestu, ampak je tudi zasegla srca mladih.

Trend 1: Okrajni turizem postane priljubljen

Po podatkih CTRIP so z vidika splošnih rezervacijskih razmer, Peking, Šanghaj, Chongqing, Hangzhou, Chengdu, Nanjing, Xi’an, Wuhan, Guangzhou in Changsha med majskimi počitnicami prvih deset priljubljenih turističnih destinacij.Xi’an je še naprej uvrstil na sedmo mesto v državi, priljubljene destinacije turistov Xi’an pa so bile Chongqing, Chengdu, Peking, Wuhan in Šanghaj.

Kar zadeva odhodna potovanja, se je število odhodnih turizma v Xi’anu v prvi dan počitnic povečalo za 141%na leto. , in Vietnam so priljubljene odhodne države.

Tianshui, Zibo, Yantai, Xuzhou, Hefei, Nanchang, Diqing, Jingdezhen, Shijiazhuang, Huangshan in druga mesta so postala najhitrejša mesta v sedanjem rezervaciji hotela.“Semporna Naipin“ Weihai, „jugovzhodna Azija Hirai“ Xishuangbanna in drugi kraji v CTRIP v CTRIP so se prav tako znatno povečali.

Štiri linijska in pod mesta, zlasti turistični trgi okrožja (okrožja in okrožja -jajca), so se znatno povečali, kar je prineslo nov korak.Podatki kažejo, da se je naročilo za naročanje v okrožnem tržnem hotelu med prvim dnevom počitnic povečalo za 68%leto -na let, in naročila vozovnic na Scenic Spot se je povečala za 151%leto -na let, stopnja rasti pa je bila višja od Nacionalni trg.Dunhuang v Gansuu, Pingtan, Fujian, Yangshuo, Guangxi, Anji, Zhejiang, Wuyuan, Jiangxi, Chun’an, Zhejiang, Zhengding, Hebei, Yunnan Jinghong, Zhejiang Deqing, Zhejiang Deqing, in Shamgring.

Trend 2: Študenti potujejo med seboj

Mladi turisti, ki so jih zastopali študentje (18-22 let), so postali vitalna vojska na turističnem trgu. Spletno zvezdniško turistično mesto Šolski učenci so nepogrešljivi.

Med letošnjim letom je bila univerzitetna študentska skupina še vedno aktivna po 00 -ih.Turistična destinacija, ki jo skupina želi v skupini, so Chongqing, Šanghaj, Wuhan, Peking, Nanjing, Tianjin, Xi’an, Changsha, Changsha, Chengdu, Qingdao.Potujete s sostanovalci in potujete skupaj, pojdite na lokalni okus, udarite s karticami in obiščite muzeje, da postanete najljubši način za študente.

Po 90. in po -80 -ih so bila naročila za turizem 58%.Visok festival in koncerte skupaj „dotikanje rib“ z reko Pet; Naročilo naročila na gorskih scenskih točkah se je povečalo za 29 let -on -let %.

Trend III: Zelena potovanja so naklonjena

V prvolejših praznikih letos je bila pomembna sprememba zelena in okolju prijazna popotniki hitro rastejo.Sodeč po podatkih o rezervaciji hotela se je vrstni red nizko -ogljikovih hotelov povečal za 51%leto -na let, od tega se je naročilo za post -90S povečalo za 77%.Prinašanje lastnih pralnih izdelkov je postalo nova moda.

Izbira in lokalni direktorji avtomobilov z nizkim ogljikom so se povečali za 24%leto -na let, od katerih so nova energetska naročila predstavljala skoraj 90%.Razlogi za priljubljeno potovanje z nizkim ogljikom kažejo tudi spremembe koncepta porabe.Kitajski poslovni dnevnik Dafeng novinar Lu Jie

Nekaj ​​slikovnih točk „1. maja“ sestanke za pribijanje vozovnic

Da bi zagotovili varnostno in urejeno turistično okolje scenskega območja, so različne scenske točke sprejele ukrepe, kot so „omejene, sestanke in vrhovi“.Razdelili smo več najtežjih slikovitih točk, da smo za vas postavili strategije za sestanke.

■ Zgodovinski muzej Shaanxi

7 dni vnaprej med počitnicami zgodovinskega muzeja Shaanxi (vključno z istim dnevom).预约系统每天10点、11点、18点、19点整点放票;如果10点没有抢到票,系统显示“已约满”,仅表明此时已经没票,但是11点、18点、 Ob 19. uri bodo vstopnice objavljene po vrsti in še naprej se lahko dogovorite.Kanal za imenovanje je uradno spletno mesto zgodovinskega muzeja Shaanxi in javni račun WeChat o „zgodovinskem muzeju Shaanxi“.

■ Muzej Mauzoleuma cesarja Qin Shi

Vstopnice za mavzolej cesarja Qin Shi so odobrene na spletu, in se lahko dogovorite za nakup 8 dni vnaprej (vključno z dnevom).Vstopnice za majski dan so bile v prodaji in izvajajo se na spletnih imenovanjih v resničnem imenu. Naročite vstopnice.

Način imenovanja: Prijavite se na uradno spletno stran muzeja mavzoleja cesarja Qin Shi ali se dogovorite za javni račun WeChat javnega računa WeChat prek „cesarja Qin Shi cesarja mavzoleja“ in „terakotskih Warriors, ki na spletu“.

■ Slap rumene reke Hugou

Turistično območje slapa v rumeni reki Hukou (Shaanxi Side) izvaja sestanek v resničnem imenu za nakup vozovnic od 1. do 5. maja.Največje število sprejema na dan je omejeno na 30.000, prodaja vozovnic pa se takoj ustavi, ko doseže zgornjo mejo turistov.Vstopnice so odobrene z resničnim imenom, turisti pa se morajo za nakup vozovnic v javnem računu WeChat dogovoriti o „rumenem rečnem slapu turističnemu območju“ za 1-5 dni vnaprej. vsak dan.

You May Also Like

More From Author