Upoštevanje jeseni in zimske mode, beli konjski jesen in zimska zveza se bo močno začela!

Estimated read time 2 min read

Sodelovanje je polno jesenske in zimske mode, inovacije pa vodi trend panoge.Od 18. do 26. maja se bo začela neomejena oblika · 2024 Beli konj jesen in zimski skupni red.34 Blagovne znamke oblačil, ki imajo tako moč kot estetiko, ima veliko novih jesenskih in zimskih izdelkov skupaj.
01 MATRIX Blagovna znamka se osredotoča na nov trend industrije

Zbiranje oblikovalske pionirske moči, vključevanje edinstvenega sloga blagovne znamke.Otvoritvena slovesnosti otvoritvene slovesnosti neskončne oblike Baima 2024 jesenska in zimska zveza in nova modna nagrada za izdelke kažejo na raznolikost in modo jesenskih in zimskih oblačil s svojo neskončno ustvarjalnostjo in edinstvenim čarjem. občinstvu prinaša edinstveno modno izkušnjo.

Barvne mešanice in tkanine prikazujte nov jesenski in zimski trend v estetski ustvarjalnosti.Baima Selection of Cottage, Juejue, njegova uporaba, sanjska hiša, Gardenia cvetenje cvetov, 堓 白, sled, Geshin 8 originalni dizajn ali blagovna znamka dobavne verige visoko kakovosti, skupaj je objavila nove jesenske in zimske izdelke, pokrivala jopiče, pletenice, dvojne obleke strani, dvojne strani kašmirskih plaščev in drugih kategorij.

To naročilo bo močno spodbudilo skupne koristi poslovne platforme za oblačila profesionalnega trga in ustvarilo skupno srečanje z ustvarjalnimi in neomejenimi poslovnimi priložnostmi z neomejenimi poslovnimi priložnostimi.Novi jesenski in zimski novi izdelki združujejo različne elemente oblikovanja in edinstveno estetiko blagovne znamke.

102 |

02 Komercialni priklop zagotavlja jesenske in zimske vire visoko kakovosti

Beli konj in 34 originalnih+visokokakovostne blagovne znamke dobavne verige so združile moči za ustvarjanje nove mode jeseni in pozimi!Blagovna znamka, ki sodeluje v klubu za urejanje, ima značilnosti močne zmogljivosti dobavne verige, hitre ponudbe in učinkovite nogavice, kar kaže na njene prednosti v poslovnem priklopu!

Kupci so povedali, da imata jesenska in zimska oblačila beli konj, odlično kakovost in stroškovno učinkovito. .

Neskončna oblika jeseni in zime se nadaljuje.Pod prizadevanjem prodajalcev na trgu in blagovnih znamkah bo skupno urejanje belega konja jesen in zima doseglo odlične rezultate in vrednost preobrazbe, ki presega pričakovanja.

You May Also Like

More From Author