Urad za nadzor in upravo okrožja Wantai je izvajal kampus in obrobni nadzor varnosti hrane in inšpekcijski pregled

Estimated read time 2 min read

Da bi učinkovito preprečili in se izognili pojavljanju poletnih nesreč z varnostjo hrane in učinkovito vzdrževali vrstni red trga hrane okoli šole in poletnega trga hrane, pred kratkim, urad za nadzor in upravo okrožja Xinjiang Yuntai uporablja varnost hrane, da „ohranja varnost hrane Bottom line, preverite skrite nevarnosti in ohranite varnost „za učinkovito zaščito večine učiteljev. Vodena je surova prehranska varnost, poletni nadzor varnosti hrane in pregled pa je bil opravljen na kampusu in okoliških krajih.

Mesto za pregled varnosti hrane (fotografija Liu Ziyu)

Ta popravljanje v glavnem izvaja nadzor in pregled restavracij, trgovin z majhnimi pijačami, trgovinami s hrano itd. Na ključnih območjih nadzora varnosti hrane v šolah in kampusih po kampusu. Preverjena je bila prodaja izdelkov „tri -brez“ in potekle hrane.

Hkrati se je osebje osredotočilo tudi na preverjanje šolske kavarne in surovin, upravljanje z razkuževanjem hrane in sistem odgovornosti za varnost hrane za sisteme odgovornosti za varnost hrane za pregled. Spodbujajte spodbudo Šola je izvedla ciljno usmerjeno javnost in izobraževanje o varnosti hrane za učence, vodila kandidate, da jedo varno prehrano in znanstveni obrok ter še izboljšajo ozaveščenost o varnosti hrane in sposobnosti samozavesti.Drugič, uradniki za pregon opravljajo ključne preglede nabave hrane in nakupu nabave hrane ter nakupu javnih naročil za hrano in nakupu javnih naročil za hrano, upravljanja shranjevanja, hrane in hrane, okoljske higiene hrane in surovin itd. Prehrambene poslovne enote, čiščenje, razkuževanje, predelava in proizvodnja itd. Se nadzirajo in pregledajo, vsaka enota za upravljanje prehrane pa mora strogo izvajati sistem upravljanja varnosti hrane ter standardizirati in pravno delovanje.

You May Also Like

More From Author