Uradna napoved!Zhejiang Yuanrong Digital Technology Co., Ltd. je vbrizgal novo vitalnost varstva okolja, lahko luksuz!

Estimated read time 3 min read
22. aprila 2024 je na ta poseben dan -mednarodni dan Zemlje, ravno ob 35. obletnici Sihong Group, uvedba platforme S2B2B Yuanlong Inniverse z okoljsko zaščito in luksuzno modo.Platforma je misija za promocijo zelene dobavne verige in zagovarjanje varstva in mode.
Na tiskovni konferenci so se zbrali voditelji modne industrije, okoljske strokovnjake, predstavniki blagovnih znamk, strokovnjaki za internetne zvezdnice, partnerji dobavne verige in predstavniki medijev z vsega sveta, da bi bili priča odprtju te nove zelene modne dobe.“Odločili smo se, da bomo to platformo objavili na poseben dan mednarodnega dne Zemlje na mednarodni dan Zemlje, rekoč, da je ravno poudariti naše okoljsko poslanstvo in odločnost. Upamo, da bomo s to platformo vključili koncepte varstva okolja v modno industrijo in vodili Globalna poraba potrošnje osebna do zelenega, nizko -ogljikovega življenjskega sloga. „
Prva baza Yuanronga se nahaja v bloku C v čudovitem viru čaja Jiaxinga.Zasnova dekoracije pisarniške stavbe in razstavne dvorane uteleša bistvo manj, je več in integracija pametnih elementov za ustvarjanje ekološkega digitalnega prostora.Celoten prostor je kot umetniški muzej, ki ne more doživeti samo iluzije pretvorbe v vesolju, ki jo prinaša večpredstavnostna simulacijska tehnologija, ampak tudi čuti lepoto več umetnosti v resničnem svetu.
Internetna platforma Inniverse Industry je izkušnja celotne verige oblačil v modi, ki je nabrala 35 let kmetije do mode. , Raziskave in razvoj izdelkov, 3D tehnologija, trženje, storitev za stranke, dobavna veriga, delovanje, logistiko, finance in druge funkcije, ki tvorijo zeleni in učinkovit sistem storitev s polno povezavo.Na platformi lahko korporativni kupci sprostijo potrebe oblikovanja izdelkov in nabave.Ta inovativni poslovni model ne samo zmanjšuje porabo virov in onesnaževanje z okoljem, ampak tudi podjetnim strankam zagotavlja bolj zelene in okolju prijazne modne izbire.Prav tako je modni industriji prinesel nove razvojne priložnosti in vbrizgal novo vitalnost v varstvo okolja.
Platforma Yayong ima tudi brez povezave z več okolju prijaznimi lahkimi luksuznimi modnimi serijami modnih izdelkov: Obstajajo izjemne serije neodvisnih dogodkov neodvisnih podjetij Sihong -a, pa tudi izdelki različnih oblikovalskih blagovnih znamk iz Južne Koreje in Evrope, ki so pritegnili široko pozornost udeležencev EssenceTi izdelki se osredotočajo na varstvo okolja in trajnostni razvoj v oblikovanju ter uporabljajo materiale za varstvo okolja in inovativno tehnologijo za popolno integracijo mode in varstva okolja.Obstajajo tudi super -visoki -end -end obrtniki po meri oblačila, čaja, kaligrafije in pohištva, kot so Song Yun estetika in ekstremne stroške -učinkovitost.Ti izdelki ne ustrezajo samo estetskim potrebam sodobnih potrošnikov, ampak tudi odražajo njihovo skrb in odgovornost za zemeljsko domovino.
S koncem mednarodnega dne Zemlje je uradno predstavljena industrijska internetna platforma S2B2B industrijske internetne platforme industrije S2B2B.Verjamemo, da bo svetovno modno industrijo pripeljala do bolj zelene in trajnostne prihodnosti.Veselimo se te platforme za igranje večje vloge, spodbujanje hitrega razvoja varstva okolja ter luksuzne in modne industrije ter prinaša boljše modne življenjske izkušnje svetovnim potrošnikom po vsem svetu.Hkrati pozivamo tudi več podjetij in posameznikov, naj se pridružijo dejanjem varstva okolja, da zaščitijo naš čudovit zemeljski dom.
Poročilo/povratne informacije

You May Also Like

More From Author