Ustvari mednarodno območje potrošnikov na ravni Peking Sanlitun Slow -užival v okrožju za posodobitev in nadgradnjo

  InternationalOn in svetovalna družba Dade Liangxing sta 24. leta objavila, da bo uradno dosegla strateško sodelovanje s Peking Sanlitun Street, da bi uspešno organizirala strateško slovesnost podpisovanja v vladnem servisnem centru Sanlitun.Po poročilih bo leta 2024 območje Sanlitun v Pekingu vgrajeno na mednarodno območje potrošniških izkušenj.

  Kot eno najbolj značilnih in najbolj dinamičnih poslovnih okrožij v Pekingu je Sanlitun zbirališče za državljane in turiste Pekinga, poleg tega pa je tudi svetovno dobro znano središče nakupovanja, gostinstva, zabave in kulturne izmenjave.Ključna področja mednarodnih mest potrošniškega centra.V zadnjih letih je regija Sanlitun s skupnimi prizadevanji vlade in podjetij nenehno spodbujala regionalni razvoj, zlasti v smislu gradnje blagovnih znamk, obnove mest, kulturnega prikazovanja, ustvarjanja zelenega prostora in ustvarjanja živahnega okolja.

  Prejšnji mesec se je promocijsko srečanje mestne obnove okrožja Chaoyang v Pekingu.Po poročilih se bo leta 2024 okrožje Chaoyang v Pekingu osredotočilo na ključna območja in območja na ključnih območjih in območjih, da bi ustvarili popolno skupnost, butično sosesko in območje vitalnosti.Poroča se, da bo okrožje Chaoyang Guomao, Sanlitun itd. Vgradilo v butične bloke in območja vitalnosti.

  Zhao Jinquan, glavni izvršni direktor Dade Liangxing Greater China, je dejal, da bosta Dede Liangxing in Sanlitun Street skupaj sodelovala pri skupnem spodbujanju regionalnega razvoja in celovite nadgradnje Sanlituna.Veselimo se, da bomo Sanlitun International Business District zgradili na priljubljeno destinacijo v Pekingu in celo mednarodni, vbrizgali novo vitalnost v razvoj regionalnega gospodarstva.

  To sodelovanje bo pomagalo razcvetenje razvoja Sanlitunovega poslovnega okrožja.Po poročilih bo leta 2024 območje Sanlitun vgrajeno v mednarodno območje izkušenj potrošnikov, ki še izboljša komercialno vitalnost v regiji, izboljšuje potrošniško izkušnjo, privabi več domačih in tujih turistov in potrošnikov ter spodbuja celovito blaginjo Gospodarska in socialna ekonomija ter družba v neprekinjenem razvoju okrožja Chaoyang.

You May Also Like

More From Author