Vadba od "xin" | "jesti gore" do potovalnih vzorcev, si oglejte pot kulturnega turizma na gori Tianmeng, da bi se obogatili

Estimated read time 3 min read

26. aprila je tematski intervju poročal, da je tema „Walking Pioneer, ki je videla zeleni razvoj z nizko vsebnostjo in visoko kakovostjo“, sledila tempu konference o razvojni industriji Shandong kulturne turizma in prišla na the Tianmengshan turistično območje v Feixianu v mestu Linyi.

Turizemsko območje Tianmenga se nahaja v vzhodnem delu gorovja in gora Yimeng.Območje turizma Tianmengshan je veliko obsežno celovito humanistično letovišče za ekološki turizem z različnimi turističnimi oblikami, kot so ekološki turizem, športni in prosti turizem ter turizem ljudske kulture.Novinar je obiskal veličastni „svetovni prvi osebni most za sprehajalno besedo“, razstavno dvorano Yimengshan Small Tune, ikonično kulturno krajinsko stavbo Wanghai Tower in druge edinstvene znamenitosti.

Vendar pa je po mnenju osebja turističnega območja, preden se je gora Tianmeng uradno razvila na slikovito mesto, vse leto prinesla tudi klobuk revščine. , itd. Kraja, gorski rododendron, ki je bil nekoč poln gora, je bil skoraj izumrl.

Poročevalec je nato intervjuval ustrezno osebje in izvedel, da je v zadnjih letih pod pravilnim vodstvom odbora deželne stranke Shandong in pokrajinske vlade v zadnjemu vodstvu v zadnjih letih v celoti obdržal to zaostalo situacijo in ohranil „lepo nostalgijo“. Vsi življenjski sloji, Tianmeng Scenic je tesno tesno, ki se osredotoča na strateški cilj, da „ustvarijo vodilni Shandong, demonstracija po vsej državi in ​​svetovne turistične destinacije Dayi Mengshan“, ki celovito uporablja razvojni koncept „turizma+“, aktivno spodbujajo razvojni koncept „turizma+“, aktivno spodbujajo razvojni koncept „turizma+“ Vključevanje kulturne turistične industrije in uspešno raziskovanje uspešnega gospodarskega in družbenega razvoja revolucionarnega revolucionarnega okrožja Yimeng je izšla „Tianmeng Road Sutra“.

Medtem ko ohranja visoko izhodiščno načrtovanje in visoko standardno konstrukcijo, je Tianmengshan Scenic Area pozicije standardizirano delovanje, ne da bi zapustil sekele.Scensko območje posveča veliko pozornosti harmoničnemu razvoju.Zasedete in uničijo gozdno zemljišče čim manj pri gradnji projekta, med gradnjo pa je strogo prepovedano nabirati materiale.Za dosego cvetov v treh sezonah in listih štirih letnih časov je bilo dodanih več kot 500.000 novih zelenih sadik, kar resnično dosega harmonijo med človekom in naravo.Po več kot dveh letih povzetka operacije je Scenic Spot vzpostavil sistem za scensko območje upravljanja upravljanja in standardizacije kakovosti storitev glede na napredne domače izkušnje v kombinaciji z lastnimi dejanskimi razmera sistem.

Povejte zgodbo o Linyi in napišite tianmengshanovo kulturo.Kot je spodbujala konferenca o razvojnem kulturnem turizmu v provinci Shandong, je scensko območje Tianmengshan okrepilo dejavnosti in vodenje z metodami kreativnosti.Z različnimi medijskimi deklaracijami je oblikovana večkratna, večkoglava, tridimenzionalna in raznolika omrežja za oglaševanje in promocijo.

Kot rojstni kraj „Yimeng Mountain Minor“, Tianmengshan Scenic Area tudi nalogo promovira duh Yimenga in podeduje rdeči gen.Medtem ko je ustvarjanje prvega izdelka Mountain Turizem, ki se zanaša na rojstni kraj Yimengshan Minor, Tianmengshan Scenic Area ustvaril vrsto rdečih IP projektov, kot so tečaji rdečih raziskav, tečaji za izobraževanje zabave, zgodbe o ubijanju rdečih scenarijev itd. učinki.Zaščitite zeleno vodo in zelene gore ter gojite rdečo kulturo.Tianmengshan Scenic Area ne samo poudarja lokalne značilnosti, ampak tudi podeduje rdeči gen in je odprl novo poglavje v rdečem in zelenem plesu Scenic Yimeng Mountain.

(Volkswagen Daily · Priljubljeni novinarski novinar novinarji Zhang Huanchen Xiu Congtao Načrtovano Ma Yufeng)

You May Also Like

More From Author