Verjeti moramo v "znanost", vendar ne smemo biti vraževerni "znanost"

Estimated read time 2 min read
„Znanost“ se v preteklosti sliši zelo visoko, toda zdaj, ko slišim „znanost“, se počutim nekoliko vraževerno.Zakaj?Morda se dela, povezana z znanostjo, ukvarjam s znanostjo. pravila, ne more biti prilagodljiv.
Kako visoki so znanstveniki
Tako sem naredil domačo nalogo in se z vami pogovarjal o „znanosti“.
Kaj je znanost
Opredelitev „znanosti“ je pravzaprav interpretacijski sistem znanja.Kako razumeti?Naj vam dam primer, pihal je sunko vetra in zvoni vetra so zazvonili.Vprašajte, zakaj?Torej obstaja veliko razlag o tem pojavu.Nekateri pravijo, da je to demonska krivda;Ali to razumete?Ti trije se uporabljajo za razlago pojava.Zdaj vsi na splošno mislijo, da je tretji bolj v skladu z „znanostjo“.
Poglejmo, kako je prišla „znanost“.Izraz „Znanost je nastala iz renesanse Evrope.Z nenehnim razvojem produktivnosti so vsi še naprej raziskovali naravo narave in ugotovili, da je krščanska duhovščina prevarala množice zaradi lastnih interesov.Tako se je „znanost“ misel, ki spoštuje zakone narave, postopoma razvijal in na koncu nadomestil idejo o Bogu.Pojav „znanosti“ je bil nadomestiti krščanske vraževernosti, vendar nihče ni pričakoval, da se je „znanost“ počasi spremenila v drugo „vraževernost“.
Zakaj „znanost“ postopoma postane vraževerje?“Znanost“ je razlaga.Ker „znanost“ ni standard, ampak „praksa“ je.Navedite tudi primer.Ko sem bil v preteklosti lačen, sem to jedel. Jasno je, kako je človeško telo lačno.Po vsem svetu ni takšnih neumnih ljudi.Ta primer je lažje razumeti, toda če je čas za našo bolezen in zdravila, veliko število neumnih primerov ne more biti več neumno.Vraževerje „znanost“ bo prinesla izjemno resne posledice, celo stroške življenja.
Najprej izračunate, če lahko danes odidete
Torej smo na koncu Kitajci in razumeti moramo, da je predsednik Mao dejal: Praksa je edino merilo za testiranje in zaključek!Razlaga praktičnih rezultatov je znanost in razlaga, ki ne ustreza rezultatom prakse, je nenaučna.Verjeti moramo v znanost, vendar ne smemo biti vraževerni.Odvisno od praktične podpore ne podpira te „znanosti“!
Poročilo/povratne informacije

You May Also Like

More From Author