Veselimo se "zgodbe o majhnem mestu" v okrožnem turizmu

Originalni naslov: Veselimo se zgodbe o majhnem mestu v okrožnem turizmu
Vroč zrak na trgu kulturnega turizma je v okrožje razneslo.
Po mnenju CCTV Finance and Economics so pred nekaj dnevi številni podatki o platformi za rezervacijo pokazali, da se je naročilo za rezervacijo hotelov Holiday Countyja „1. maja“ povečalo za 68%leto -na triletnici in naročila vozovnic na slikovnih mestih se je povečala za 151%leto -Ne -Year.Na primer, Pingtan v Fujianu, Jiangxi Wuyuan in Zhengding, Hebei so vse priljubljene okrožne turistične destinacije.
V zadnjih letih je potopitev trga kulturnega turizma odražal porast skupnega zagona.Industrija na splošno verjame, da se bo glavni ton turistične industrije moje države leta 2024 preusmeril iz „hitrega okrevanja“ na „racionalno blaginjo“.Nenehni dvig okrožnega turizma mora biti manifestacija „racionalne blaginje“.Ni težko razumeti, da sta logika in igra turistične industrije kot tipično izkušnjo ekonomijo različna.Po eni strani je trg postal rafiniran, diferenciran in personaliziran. Počitnice do „majhnega kraja“, glavna stvar je sprostitev in strošek -učinkovitost.Obstajajo razlog, da pričakujemo, da bo tak „dolg rep“ spet objavljen tudi med prihodnjim praznikom „1. maja“.
Čeprav je majhno mesto majhno, je veliko obljub.“Reverse Turizem“, „Flat Turizem“, „Spraševanje neba“ … Zasloni takšnih besed občasno se tudi posredno kažejo: „V petnajstih minutah so vsi znani“, kar je primerno tudi za urbano tekmovanje BistvoV živahnem tržnem valu je še pomembneje, kdo je pomembnejši od kakšnih ladijskih vozovnic, ki je boljši v smeri plime in doživlja svoje prednosti v največji možni meri.
V dobi ustnih besed je vtis pomemben.Ali lahko „dobite velike ocene“, je ključno, odvisno od storitve.Od pomanjkljivosti infrastrukture do preostalega zagotovljenega potrošnega okolja, od izboljšanja sprejemne zmogljivosti scenskega območja do v celoti dotikate lokalne značilnosti … le v vseh podrobnostih lahko osvojite „Mandžurijo“.Konec koncev je kulturna turistična industrija integrirana in sistematična. „Z drugimi besedami, zavest mora biti izkoristiti zagon, pa tudi priprava dolgoročne gojenja.
Kot nekateri v panogi kažejo, da obstaja veliko okrožnih enot, razpršena distribucija in široke vrste, bi morali ustrezni oddelki še okrepiti smernice okrožnega turizma makro.Trenutno Guangdong v globino izvaja „milijone projektov“, da odblokira pretok elementov med velikimi mesti in okrožji in mesti.V okrožnem gospodarskem sistemu ima kulturni turizemski učinek in aglomeracijo, kako se prilagoditi lokalnim razmeram, vključiti in razvijati lokalne značilnosti in z njimi povezane panoge ter prinesti resnične koristi lokalnim prebivalcem. .To je še bolj pomembno za kulturno turistično družino.Februarja letos je Guangdong ustanovil podeželsko turistično zavezništvo, da bi okrepil tesno sodelovanje in integracijo virov, igral mostno vlogo med industrijo in vlado ter vodil turistične naložbe, operativna podjetja in različne nove potrošniške formate raziskovati.
V majhnem mestu je veliko zgodb.Če pogledamo dolgoročno, je potop na trg kulturnega turizma priložnosti in izzivi.Šele s pobudo in izkoriščanjem trenda lahko „do konca“ in „cvetje“.(Zhong yi)
Vir: Južni dnevnik
Poročilo/povratne informacije

You May Also Like

More From Author