Video | Sports+Technology Odklepanje športa Nova igranja 2024 CHONGQING SPORTS TEHNOLOGIJS

Estimated read time 2 min read

00:49

Hualong.com (Wang Xurui) 19. aprila, karneval za športno znanost in tehnologijo 2024, ki ga gostijo Chongqing Sports Bureau, Chongqing University of Posts and Telecommunications, Nacionalna popularizacija športnih znanosti in Nacionalni fitnes centra Chongqing Datian Bay se je pojavil.

2024 Chongqing Sports Science and Technology Carnival Otvoritvena slovesna predstava.Fotografija poročevalca Chen Yi, poročevalec s Hualong.com

Karneval je potekal v Long Plaza, okrožje Yuzhong v ta čudovit in tehnološki smisel.

Novinar je na prizorišču videl, da so nekatere sodelujoče enote prinesle robote in pametne učilnice.Kot prvi domači robot na svetu lahko razume in opravlja naloge, kot so ljudje.

Otroci so se na kraju dogodka igrali s šahom.Fotografija poročevalca Chen Yi, poročevalec s Hualong.com

Inteligentna kolesarska platforma, ki jo je prinesla univerza Chongqing, je pritegnila tudi številne državljane, ki jih lahko doživljajo. in hitrost dihanja in dihanje med vadbo.

„Kolesarsko gibanje dobro vpliva na srce in duševno zdravje človeškega telesa, vendar mnogi športniki bolj pozorni na količino vadbe med lastnim kolesarjenjem, ignorirajo stopnjo utrujenosti in zlahka povzročijo krvne žile in živčni sistem Škoda. „Osebje je povedalo novinarjem, da novinarjem povedala, da inteligentna kolesarska platforma uporablja mehko hierarhično analizo za izgradnjo kolesarskega športnega modela ocene subjektivne utrujenosti za doseganje kvantitativne ocene stopnje subjektivne utrujenosti kolesa .

Otroci doživljajo pametno kolesarsko platformo na kraju samem.Fotografija poročevalca Chen Yi, poročevalec s Hualong.com

Poleg tega lahko vse vrste inteligentne športne opreme na karnevalu naredijo tudi ljudi.Obstajajo opreme za usposabljanje, ki beleži različne športne podatke, ki zagotavljajo kakovost in učinkovitost treninga;

„Za to dejavnost moramo močno promovirati znanstvene in tehnološke inovacije, odločno držati integracije in interakcije in si prizadevati za gradnjo velikega športnega IP -ja.“ Lani je lestvica karnevala za športne znanosti in tehnologije 2024 veliki, višji ravni, širši vpliv in več vključenih enot.

You May Also Like

More From Author