Vredno se je veseliti!Rizhao 2024 Kitajska konferenca o športnih in prosti konferenci ter sezona športnega turizma je tu

Estimated read time 4 min read

00:30
Liu tao dopisnik Jin Kang Chongjuan
18. aprila je poročevalec na tiskovni konferenci China Sports Leisure in Sports turizma na tiskovni konferenci China 2024 izvedel, da bo v mestu Rizhao v provinci Shandong od aprila do junija 2024. 9. maja.
Slika prikazuje spletno mesto tiskovne konference kitajske konference o športnem prostem času in sezone športnega turizma.Fotografiral Jinkang
Na tiskovni konferenci je Wang Feng, namestnik sekretarja odbora za občinsko stranko Rizhao, dejal, da je v zadnjih letih sidrišče Rizhao City za ustvarjanje cilja sodobnih obmorskih športnih mest, spoštovanje Saixing Cityja, koristi ljudem, da koristijo ljudem in ljudem koristijo, in Povečajte članek „Sports+“.Tema športne porabe na tej konferenci je izjemna, povezava Shanhai ima izrazite značilnosti, podporni dogodki so barviti, konotacija športnih potovanj pa ni le velik dogodek za športne prireditve, ampak tudi praznik prostega turizma.Rizhao bo posvetil čudovito in nepozabno slovesnost športnega turizma s prvim razredom, objekti prvega razreda in prvimi.Iskreno povabite vse sektorje družbe, da sodelujejo, poglobite izmenjave, delite priložnosti, začutite edinstven čar gostoljubnosti v Shandongu, živahno sonce in skupaj ustvarite čudovito prihodnost „prijaznega, sodelovanja in zmage -Win“.
Na sliki je prikazana Scenic Rizhao Sea Coast.Pesem Nian Sheng fotografija
Po besedah ​​Zhang Shouchena, člana skupine strank in namestnika direktorja provincialnega športnega urada Shandong, bo letos pokrajina Shandong inovirala prvo sezono športnih in prostega časa Shandong Outdoor in podprla vrsto dogodkov za nadaljnje spodbujanje vitalnosti športne potrošnje vitalnosti .Trenutna kitajska konferenca o športnih in prosti čas in športni turizem so športne proste in športne turistične blagovne znamke, ki jih izvaja Rizhao City.Konferenco bo vzel kot priložnost za ustvarjanje več butičnih športnih in turističnih destinacij ter pospeši razvoj športne industrije na prostem v provinci Shandong.
Yuan Hena, član odbora stranke in disciplina za inšpekcijske komisije Kitajske športne časopise Co., Ltd., in podpredsednik kitajskega ribolovnega kluba kitajskega slavnega, je v svojem govoru dejal, da je ta konferenca za pet zaporednih let prikazan med pet zaporednimi leta med Kitajski časopis in mesto Rizhao. doživeti srečo športa in prostega časa.
Poročalo se je, da je kitajska konferenca o športnih in prosti konferenci Rizhao 2024 in sezona športnega turizma s temo „Nova športna potovanja in nova poraba“ združila štiri odseke „tekmovanja“, „Srečanja“, „razstave“, „Tour“ Razvoj kakovosti s športno turistično industrijo.V tem obdobju bodo dobro znani strokovnjaki v industriji povabljeni k razlagi ustreznih industrijskih politik in razvoja v prostem času na prostem, športnem turizmu, športni porabi in drugih področjih.Takrat bo potekalo priporočilo za tematska dela Nacionalnega športa in prostega časa, izšla bo indeks Sports Leisure City in podpisani bodo številni ključni športni projekti.
Slika prikazuje vožnjo po zeleni cesti gore in morja Rizhao.Fotografija li yutao
Konferenca temelji na „Sports Razis of the Sea Sports“.Provincialni športni urad Shandong bo izdal logotip in glavno vizijo „Outdoor Sports Season“ leta 2024 ter izdal zemljevid štiri sezone province Shandong in „Srečno Shandong Jianyou Qilu“ za „Sledite igre“ in drži Shandong Provincial Sports Tourizem Tečaj dela.Rizhao City bo na slovesnosti otvoritve spodbujal tudi kulturne in športne turistične vire ter razvoj dosežkov športnega razvoja Rizhao in razstave fotografij kulturnega turizma Rizhao.Med turistično sezono od aprila do junija bo mesto Rizhao podprlo 63 dogodkov, vključno s 26 nacionalnimi in 16 provinčnimi ravnmi.
Razume se, da je v zadnjih letih inovacija Rizhao ustvarila „stadion je atrakcije, tekmovanja so scenariji porabe športnega turizma turizem“ in nenehno poglabljajo integracijo fizičnih potovanj.Če se osredotočimo na „Potovanje z dogodkom“, bo letos potekalo več kot 60 državnih športnih dogodkov. želim oditi in želim priti. „Še naprej bo izvajal sezono mode in športne potrošnje, spodbujal športne dogodke, da bi vstopili v slikovita mesta, okrožja in poslovna okrožja, ustvarili značilne scenarije potrošnje in spodbudili „rezervni“ turizem s „prometom“ in promoviranje „inkrementalna“ poraba.
Poleg tega je na tiskovni konferenci v okrožju Wulian v mestu Rizhao predstavil tudi razvoj industrije „športni+turizma“.V zadnjih letih je okrožje vztrajalo, da se je nagibal na prizorišče in Yishan, da vodi tekmovanje.Osmi Tai Chi Invitational Tournament of China Wulian bo potekal od 9. do 11. maja 2024. V prireditvi Tai Chi je vzpostavil bogata tekmovanja in izmenjave in nastope, da bi ustvaril karneval.
Poročilo/povratne informacije

You May Also Like

More From Author