Vsakdo lahko odigra olimpijski dogodek na Šanghajskem mestnem športnem festivalu

Tiskovna agencija Xinhua, Šanghaj, 14. maja (poročevalec Xu Dongyuan) Cool Perak Dance, nepredvidljivo rolkanje, plezanje po skalah, hitrost in ustvarjalnost, prepleteno s trkom moči in spretnosti … od 16. do 19. maja, od 16. do 19. maja, Pariza Olimpijska kvalifikacijska serija Shanghai Station bo začela intenzivno tekmovanje na bregovih reke Huangpu.
Zunaj terena se mestni športni festival in športno tekmovanje dopolnjujeta, vključno z vrsto dejavnosti, povezanih z glasbo, umetnostjo in kulturo, ki odraža življenjski slog mestnih športov in kaže vitalnost in ustvarjalnost Šanghaja.Vse vrste dejavnosti najdete v vseh kotičkih mestnega parka.Program dogodkov vključuje štiri športne športne olimpijske kvalifikacijske serije, pa tudi sorodne kulture in prizore, ki vsebujejo bogate in raznolike izkušnje in nastope.
Dejavnosti športnega festivala so razdeljene na dve stopnji. -It izkušenj, utripajoče predstave itd., Dogodek je dosegel dobre rezultate.
Druga stopnja se osredotoča na Huangpu Binjiang. domišljije „in“ Joy of Fusion „sta tema omejenih dejavnosti Time Relay, vključno z uličnimi plesnimi oddajami, fantazijskimi modnimi dramami, tržnimi trgi in pustnimi predstavami Chaoyin.Urban Sports Festival bo vsem starosti omogočil navdihujočo izkušnjo čez dan med gledanjem iger na visoki ravni.
Po besedah ​​organizatorja bodo takrat občinstvo in tekmovalci potopljeni v navdušeno vzdušje športa, mode, trenda, javnega blaginje in kulturnega prepletanja z mestnimi športi.
Poleg tega bo pred in med tekmovanjem potekalo tudi športno razsvetljenje v drsalnem parku Huangpu Binjiang, ki bo populariziral ples v Perak, plezanje, rolkanje in krap za brezplačno tipa za mlade ter organiziral majhne prireditve za ogrevanje olimpijske kvalifikacije serija.
„Mednarodni olimpijski odbor postavlja vrhunske dogodke v Šanghaju. Upam, da bodo ti štirje nastajajoči projekti lahko dobro napredovali v mladinskih skupinah v Šanghaju in prenašali duh tekmovalnih športov.“
Olimpijska kvalifikacijska serija je nova serija festivalov v Mednarodnem olimpijskem odboru, ki združuje športne dogodke z urbano kulturo, vključno s 4 glavnimi predmeti plesa v Peraku, plezanjem v robu, rolkanju in svobodi. Projektni športniki v olimpijskih igrah v Parizu.464 športnikov z vsega sveta bo prešlo raven na igrišče.(čez)
Poročilo/povratne informacije

You May Also Like

More From Author