VSE FITNES VSEH ljudi deluje in si prizadeva biti zdrav zaposleni

Izvirni naslov: Nacionalna fitnes je v akciji, si prizadeva biti zdrava zaposlena
Dnevni delavci -China Industry.com Novinar Chehui dopisnik Wang Xiaoli
Pred kratkim je poslovodja Rufang, četrtega urada družbe China Railway, organiziral „Nacionalno pripravljenost v ukrepih za četrti urad za zdravje“.
Ob 9. uri se je sprehod okoli jezera Huanhuang začel pravočasno v mokrilnem parku Baizhenghu v mestu Pingdingshan.Zaposleni ob jezeru, tri do pet %, so rekli in se smejali, včasih so odšli.Med hojo občudujem tudi čudovito kuliso na poti.
Da bi povečali zabavo dejavnosti in izboljšali kohezijo ekipe, sta bili na poti do jezera postavljeni dve zabavni točki za prebijanje iger in postaje za oskrbo s pitno vodo.Obstajajo namizni tenis, ki vrže veliko tekmovanje in Hulai štafetno dirko, zato so bila ustanovljena pravila nagrade in kazni.
Skozi to korak -s korakom, da ustvarite zdravo in pozitivno vzdušje v podjetniški kulturi, ne le obogatijo amaterskega življenja zaposlenih, ampak tudi uveljavljajo svojo telesno pripravljenost, izboljšujejo kakovost zaposlenih, izboljšajo kohezijo in centripetalno silo ter vbrizgajo in vbrizgajo Nov zagon v visokokakovostno razvoj podjetja.
Vir: Delavci Daily Client
Poročilo/povratne informacije

You May Also Like

More From Author