Wang Jianlin je težak!V imenu nova tuja naložba, kjer "Wanda Empire" poteka pod ritmom "prodaje in prodaje"

Estimated read time 3 min read

  V zadnjem času je Wang Jianlin dodal zunanjo naložbo, ki je vzbudila široko pozornost zunanjega sveta.Aplikacija Tianyancha kaže, da so se industrijske in komercialne spremembe doživele Industrial and Commercial Management Co., Ltd. Zhuhai Wanda Ruichi Enterprise Co., Ltd., in nekdanji delničarji v celoti v celoti Dalian Wanda Commercial Management Group Co., Ltd. , in Wang Jianlin je bil na novo dodan kot delničar v celoti.To je prvič, da je Wang Jianlin že vrsto let dodal tuje naložbene projekte.

  Obenem še vedno napredujejo integracija premoženja Wanda Group in odpravljanje dejanj.Peking Wanda Plaza Industrial Co., Ltd., je imel tudi industrijske in komercialne spremembe. Nepremičnina, vključno s sredstvi, je sedež Block B.

  Konec marca letos je skupina Wanda uprizorila veliko kapitalsko operacijo. , Pet institucij bo skupaj vbrizgalo približno 60 milijard juanov iz Dalian Xinta League Business Management Co., Ltd., da bi pridobile 60%lastniškega kapitala, Dalian Wanda Commercial Management pa bo ohranilo 40 -odstotno delniško razmerje.Ta operacija je zmanjšala razmerje med deležem komercialnega upravljanja Dalian Wanda v trgovcih Zhuhai Wanda na 40%in izgubila absolutni nadzor nad podjetjem.Ko so vlagatelji, kot je Taimeng, vstopili v komercialno vodstvo Zhuhai Wanda, so bile njihove vrednotenja približno 28 milijard dolarjev ali 180 milijard RMB.Zdaj je glede na izračun 60%vlagateljev, kot je Taimeng, v zameno za 60%lastniškega kapitala vrednotenje Dalian Singapurja le približno 100 milijard juanov, kar kaže na očitno krčenje tržne vrednosti.

  30. marca so Dalian Wanda Commercial Management in Taimeng Investment Group, Citic Capital, Ares Management, Platinum Peony, podružnica v celoti v lasti urada za naložbe v Abu Dabiju in naložbe Mubadala zaključili podpis naložbenega sporazuma za prizoriščeOpazno je, da se Wang Jianlin in izvršni direktor Shan Weijian iz Taimenga nista udeležila slovesnosti podpisovanja.

  Nadaljuje se delovanje skupine Wanda v več poslovnih segmentih.16. aprila je () sporočil, da sta Peking Wanda Cultural Industry Group Co., Ltd. in Wang Jianlin sam prenesla lastniški kapital družbe Peking Wanda Investment Co., Ltd., in zaključila registracijo industrijskih in komercialnih sprememb.Prejemnik je Shanghai Ruyi Investment Management Co., Ltd., kar pomeni, da je „konfucianizem“ od takrat nadzirala filme Wanda.

  Wang Jianlin je pod strogim tržnim pritiskom celo razmišljal o odpovedi nekoč ambiciozne „jahtne sanje“.Že leta 2013 je porabil 3 milijarde juanov za nakup Sanxi International, znan kot „Rolls -Royce At Sea“, in namerava ustanoviti jahtne klube v Qingdao, Dalian, Sanya in drugih krajih.Če se to podjetje na koncu proda, to pomeni, da se bo Wanda v čezmorskih sredstvih popolnoma izpraznjena.

You May Also Like

More From Author