Wushan Plaza se bo spremenila v družbeno mesto "počasnega življenja".

Estimated read time 3 min read

Chao News Client Reporter Zhan Cheng Kai dopisnik Fanghui

Kje lahko preverim spomladi Hangzhou?

Ali je pod koreninami cesarjevega mesta dinastije Southern Song, ali je to vaš najljubši način prostega časa?

Črno -belo, ganljivo in tiho, hitro in počasno.Danes, ko se sprehodite v zgodovinskem okrožju Qinghefang, boste ugotovili, da se na ulicah Bele stene Daiwa pojavlja veliko presenečenj.

Svet intervjuja

Korak za korakom je koncert Open -Air pridobil velik val oboževalcev

Ni seznama programov in oblika uspešnosti ni razkrita, samo za „逅“ na ulici.“Koncert slepih box“ v zgodovinskem okrožju Qinghefang je uprizoril velik val oboževalcev.Med zgodovinskimi zgradbami je prepletena niz pohvale, ki tečejo v noči na starodavni ulici in privabijo številne turiste, da nehajo poslušati in spoštovati.

Če se konec tedna zvečer sprehodite v vrata Gulouja, ga lahko opišemo kot „dobro igro povsod.“

V majhnem kvadratu bobna se fluorescenca Xingxinga premika v oceanu petja, v štirih zavojih pa bodo uprizorjene literarne in umetniške dejavnosti Qinghefang je bolj prilagodljiv, bolj mestih za uspešnost in ujemanje z ekologijo soseske, sprožil vrsto interaktivnih potopnih kulturnih in zabavnih predstav in še naprej ustvarja novo predstavo kulturnega turizma.

Svet intervjuja

Poslovna zunanjost omogoča turistom, da „upočasnijo“, da „sedijo“

Skozi gnečo ulico Hefang se obrnite in se obrnete v mirno ulico, razdalja pa sta dva sveta vrveža in vrveža in spokojnosti.

Posnemite oblikovanje zanimivih trgovin, igrajte potopno scenarij, da doživite možgansko nevihto in naredite svoje prvotno delo Hitro življenje in čuti lepoto počasnega časa.

Svet intervjuja

Od stenoze trgovin in stanovanjskih hiš do majhnega zbiranja, ki ga iščejo mladi.Kavarne, rokodelske delavnice, sladice, mladinski hostli, umetniški prostor … v Daai Lane, ki je manj kot 300 metrov, obstaja več kot 30 različnih vrst formatov. Tukaj malo udobja.

Od uvedbe New Deal of Tujive zunanjih krajev, z močno podporo urada za upravljanje mest v okrožju Shangcheng, je raznolika reklama zunaj našel popolno ravnovesje med ognjemetom in kakovostjo v zgodovinskem okrožju Qinghefang.Obstaja več kot 10 krajev, kot so Yinulu, urednik bambusa, ki ni v njej, in tradicionalna kultura kitajske medicine v aleje vbrizga nove sile v nove sile, tako da se lahko turisti počasi sedijo in sedijo vez, ki povezuje tradicionalno kulturo z dolgo zgodovino in mladimi potrošniki, ki imajo radi trendovske izkušnje.

Svet intervjuja

Wushan Plaza se bo spremenila v družbeno mesto „počasnega življenja“

Če ima Wushan „1. maja“ dobro mesto v Wushanu lani, je kolekcija čaja Xingchun uvodno poglavje vrnitve trga Wushan Plaza.

„Ob vznožju Wu Shana se počutim, kot da grem domov.“

Trg Wu Shan je bil kulturni oder, ki so ga navadni ljudje radi videli.Za spremembo ritma obstoječega hitrega -Whal -ove bo Wushan Plaza zasidral cilj globokih lokalnih izkušenj, osredotočen na potrebe večkratnih potniških skupin in uvajanje trendnih plovcev, tematskih trgov in drugih vrst lokalne kulture in modno življenje.

Svet intervjuja

Z vzhodnim vetrom „Postavite 2.0“, kolekcija „Tianfeng“ na trgu Wushan temelji na „zbiranju v naravi“ kot njenega temeljnega koncepta. Hangzhouja in novega modnih trkov.

V zadnjih letih je zgodovinsko okrožje Qinghefanga še naprej absorbiralo bolj visokokakovostne vire, kulturni vpliv soseske pa je postal vse bolj izbran. Provinca leta 2024.Danes je zgodovinsko okrožje Qinghefang že skočilo iz normalizirane postavitve „Wen, potovanja, prehranjevanja, nakupa in potovanja“, osredotočeno na izhodne „kulture“, butike „, ter za vrvež na trgu in prestrukturiranje mesta, prestrukturiranje mesta „Novi ognjemet“.

You May Also Like

More From Author