Xanadu po vsem svetu!Guojie uradna linija Xuanchang Triangle "Village"

Estimated read time 7 min read
Kateri drugi načini za odpiranje turneje Delta reke Yangtze „Village“?Pred kratkim je ministrstvo za kmetijstvo in podeželske zadeve uvedlo leta 2024 China Beautiful Rural Leisure Turizem Bank (Spring) butične linije za privlačnost in izbran 11 vrstic Šanghajev, Sovjetskega, Zhejianga in Anhuija.Oglejte si cvetje, prosti čas, nabiranje … stopi v mladinsko sezono, pridite v vas, da preživite gnili pomladni dan ~
Shanghai Fengxian District
Pinxiang yezho poezija jiuhuaca, glej val oživljanja na podeželju
Mesto Šanghaj → vasica puxiu → Sugarbuchi → Bolin Fangwang B & B → Farm Yuli → Huamizhuang Xing
Boutique: vasica puxiu
Tisočletna vasica in Yuan Shengpu Xiuye ​​iz Pujianga.Vas Puxiu se nahaja v severovzhodnem vogalu mesta Zhuangxing, okrožje Fengxian, z reko Huangpu na severu, z 1,5 kilometrom reke Pujiang in 790 hektarjev vzgajanja gozdov.Bela stena domače hiše je črne ploščice, ekološko okolje pa je jasno in zeleno.Pred kratkim je v Puxiu Villageu inovativno ustvaril 50 hektarjev barvnih riževih zemljevidov, izboljšal kakovost gozdov za obdelovanje gozdov in aktivno ustvaril Šanghajsko gozdno vas.
Boutique točka: sladkorna hruška cvet ZE
Zanašanje na dobre pokrajine na kmetijskih površinah in mokriščih v regiji, „Sladkorni hruški cvet Ze“, pa tudi na vaško teksturo, oblikujte visokokakovostno ekološko okolje in razpršeni podeželski prostor v visoko kakovostno, združljivo sedež.Blagovna znamka „I Love Puxiu“ Mavrična cesta v „Sladkorni hruški Flower Ze“ prenaša neomejeno hrepenenje po vaščanih Puxiu za boljše življenje. .
Okrožje Minhang, Šanghaj
Minhang Village Stepped Leisure Tour
Mesto Šanghaj → Podeželski park Pujiang → Vinarstvo Yangmu → Fangyuan Ekološki park
Boutique: podeželski park Pujiang
Podeželski park Pujiang je podeželski park v obliki gozdnega gozda z gozdno rekreacijo in prostim prostim ob obali kot svojo glavno funkcijo.Park načrtuje dinamično gozdno območje, območje čudeža, območje vrta Liului, območje za rekreacijo gozdov, območje za sprehajanje Binjiang itd. tok.
Boutique: Fangyuan Ekološki park
Ekološki park Fangyuan pokriva več kot 340 hektarjev, od katerih so vode 100 hektarjev.
Jiangning District, Nanjing City, provinca Jiangsu
Pomlad čudoviti turnejski turneja po rožah in cvetovih
Nanjing City → Shima Taoyuan → Datang Jin → Squirrel Kaka Forest Park → Gongtang Head Chamne → Xujiayuan → Yunshuii
Butična točka: shimota taoyuan
Shiga Taoyuan Scenic Area se nahaja na najbolj severnem koncu severnega konca Scenic Niushoushana. Niu chou „.Village Shiwa je ustvaril ob reki, ki združuje naravne gore, vodo, gozdove, polja in rezidence s svojimi edinstvenimi pro -metami in roza stenami.
Boutique: Datang Jin
Značilna vasica Datang Jin Ecological se nahaja v Ekološkem koridorju Niu Shou. Orientalska Provansa „.Čutim gorski gozd Fuloxy, izvrstni domačiji, se izogibam od vrveža mesta in doživljam dober kraj za lagodno podeželsko življenje.
VISOKO POSTAVITEV JIANGSU (Yangzhou City)
Čudovita turneja Huahai Stepping Green Experience
Gaoyoujevo območje → Huahai na jezeru → Zhuhu Xiaodhen → Lingtang Hui Township
Boutične točke: Huahai na jezeru
Huahai na jezeru se nahaja na plaži Xinmin, središču jezera Gaoyou v mestu Gaoyou. Vključuje ekološki turizem, prosti čas in zabavo, ljudske izkušnje, kmetijski turizem in znanstveno izobraževanje.
Butik: zhuhu xiaodhen
Zhuhu Xiaodhen se nahaja v severnem predmestju Yangzhouja, zahodno od mesta Gaoyou, zahodno od Pekinga -Hangzhou, in jezero Gaoyou. Na primer rdeči fižol, kamfor, češnjevi cvetovi in ​​druge vrste sadik imajo v vseh letnih časih cvetove.
Okrožje Binhu, mesto Wuxi, provinca Jiangsu
Pomlad taihu bay cvet mei čajna turneja
Wuxi City → Mountain Ekološki park Xuelang → Dolg tempeljski ekološki park → Shishi Tea Industrial Park → Fu’an terase → Jiulong Bay Huacai Town
Boutique: Ekološki park Xuelang Mountain
Ekološki park Xuelang se nahaja v neprekinjenih gorah mesta Taihu.V parku je vijolična vizitka Xuelang Mountain Lavender.
Boutique: Ekološki park Long Temple
Ekološki park Long se nahaja v vznožju gore Miliang jezera.Štiri sezone cvetje so izčrpni sodobni ekološki kmetijski znanosti in tehnološki demonstracijski parki, ki vključujejo gledanje cvetja, ekološki turizem, popularno znanstveno izobraževanje, humanistični turizem, pokrajine ter prosti čas in zabavo.
Pokrajina Jiangsu (Changzhou City) Liyang City
Pomlad Nanshan „Flower Tea-360 št. 1“ Prosti čas
Puyang City → Dai Nan Yangjia Village → Xinlong Ecological Park → Songling Wangjia Village
Boutique: vasica Dai Nan Yangjia
Vas Dai Nan Yangjia je v bližini jezera Tianmu in Nanshan Health Resort. vasi.Razvoj turizma podeželskega prostega časa v predmestjih mestnih območij, ki se zanaša na glavne projekte vasi Yangjia, Youna Nanshan, da bi ustvarili značilno podeželsko turistično vasico, ki vključuje „ekologijo, zeleno, zdravje in prosti čas“.
Boutique: Songling Wangjia Village
Village Wangjia se nahaja v hribovitih gorah na jugu mesta Puyang. V vasi in ribniki se širijo po vsem, ohranjajo tradicionalni pastoralni slog.
Okrožje Changxing, provinca Zhejiang (mesto Huzhou)
Obiščite Tea Guanhua in Meimei podeželska turneja
Changxing County → Datang Gong Tea Academy → Chenyu Village → Cheng Dougou
Boutique: Datang Gong Tea Academy
Datang Gong Academy je prva „Royal Tea Factory“ v zgodovini kitajske zgodovine, ki je bila zgrajena v petih letih dinastije Tang, torej 770 AD. .Celotno dvorišče za čaj Tang Gong je imitacija Tang, ki izpostavlja temo „čaja“, ki poudarja značilnosti turizma čaja in ustvarja blagovno znamko mednarodne „čajne kulture Svete dežele“.
Butik:
Chengdiagou se nahaja v mestu Heping v okrožju Changxing.Obstajajo Tao Shan, jezero Taohua in otok Taohua v Taoyuanu.Ogromno jezero Breach Blossom je sprva oblikovalo dejavnosti, kot so deset milj cvetov breskev, Hongmangpo (Yingshan Red Park), tradicionalna peč v tleh rib in riža, širitev vode vode, sedemdeset dva in oblak.
Okrožje Deqing, provinca Zhejiang (mesto Huzhou)
DEQING COUNTY → Deqing Tianbo → Xiazhu Lake Mokrilni park → Shangyanghuahai • Sky Mori Valley → Miaoqian Village
Boutique Point: Deqing Menbo
Deqing Menbo Garden pokriva več kot 1800 hektarjev. Drugi turistični formati.Gore in reke so čudovite, pastoral pa je raztreseno. značilnost.
Boutique: mokrišče jezera Xiazhu
Območje mokrišča jezera Xiazhu je približno 36,08 kvadratnih kilometrov.Vrt je kot labirint, Hong Kong je zasut, jezero je jasno, divje ptice pa v skupinah.
Mesto Dongyang, provinca Zhejiang (mesto Jinhua)
„Daj na Huahai • Okusite podeželje“
Dongyang City → Xiangtian Huahai → Bali Bay Sharing Garden → Yaoyi Village Sharing Garden → Garden Village
Butična točka: xiangtian huahai
Xiangtian Village se nahaja na strani Zhuyong High -hitrost v mestu Dongyang. Sezona podeželska turistična mesta.
Boutique: Yaoyi Village Sharing Garden
„Odlična pesem Guanyao, Millennium Yaoyi, vasica Yaoyi je bila pred več kot 1000 leti, da je bila uradna pečanska ovira iz Porcelana.Obiskovalci ne morejo samo ceniti sajenja pokrajin, starodavnih krajev peči, mokrišč in starodavnih drevesnih skupin, temveč tudi prosti prosti projekti, kot so arheološka izkušnja staršev -otrokov, proizvodnja cementa, gibanje za širitev gozdarstva, gorska cesta zunaj ceste in drugi projekti za prosti čas.
Provinca Zhejiang (Jiaxing City) Pinghu City
„Qingxi qingxin · hrošč ples zmaj teng“
Pinghu City → Dance of Dragon Dragons Xujiayu Village → Qingxi Qingxin Republic Village
Boutique Point: Dance Dragon Dragon Tengxu Village
Vasica Xujiayu Yujiayu je znana kot „kitajska prva vas baseball“.Leta 2018 je Lin Yanzhen zgradil prvo mladinsko baseball igrišče v provinci, ki je izpolnjeval standarde mednarodnih dogodkov v Yu Jiayu.
Boutique Point: Qingxi Qingxin Republic Village
Republiška vasica ima dolgo zgodovino in bogato humanistiko.Tema Yujiawana, Republika vasi je „Qingxi qingxin“, pri čemer je kultura Qingxi kot jedro, tapnite lokalno poezijsko kulturo, zgodovinsko kulturo, ki ni herka, izboljša podeželski slog in „Qingxi Qingxi Qingxin, vodna barva je drugačna, voda je drugače, čudovite želje vode „vode“ se plačujejo za vadbo, ki ustvarja ekološko živahno in tiho podeželsko vas v vodni vasi Jiangnan.
Provinca Anhui (mesto Huangshan) Qixian
„CAI CAI SHOW“ Spring Ecological Leisure Tour
Okrožje okrožja Yixian → Wili Village breskev baza → Baza za raziskovanje čaja grafit → Kecun Red Tourist Area
Boutique: Wuli Village Peach Base
Village Wili je znan po razvoju breskev in je znana po breskvi.Marca Yangchuna je na tisoče hektarjev breskev v različnih stališčih in so odprti za odpiranje
Boutique: Kecun Red Turizem baza
Kecun se nahaja v zaledju južnega gorskega območja Anhuija. -Japonski pionir in tovariš Fang Zhimin’s Old Residence Memorial Hall.Poleg tega je pastoralni cvet oljnih cvetov v Maoshanu Lingtou, Kecun, postala še ena vizitka za javnost turizma v okrožju Da
Poročilo/povratne informacije

You May Also Like

More From Author