Xintian: Naučite se izkušenj "10 milijonov projektov" za izboljšanje bivalnega okolja podeželja

Estimated read time 2 min read

Današnje Yongzhou News (posebni dopisnik Jiang Junjun dopisnik Lu Jianfei)V zadnjih dneh je Xintian Town, okrožje Xintian, še naprej izvajalo izboljšanje podeželskih človeških naselij, vasi pa so aktivno ravnale za doseganje očitnih rezultatov.V zadnjih letih je Xintian County Xintian Town preučeval izkušnje „10 milijonov projektov“, prilagojene lokalnim razmeram, razvrščene politike in izvajale, da bi že dolgo uresničile živo okolje, ki so ga množice prepoznale.

Kombinacija „pik“ je kombinacija demonstracije.Najprej ustvarite čudovito podeželsko demonstracijsko območje. , Odpravite naključne svežnje in majhne oglase, majhne oglase, luskavico in druge ukrepe, porabite majhen denar za večje dogodke in ustvarite demonstracijsko območje za izboljšanje okolja.Drugič, ustvarjanje demonstracijskega mesta za okoljsko sanacijo.Končno s kombinacijo „pik“ okoljsko popravljanje sevanja zajema vasi (skupnost).

Več ukrepov sodelujejo celotni ljudje.Najprej je vpliv prostovoljcev v kombinaciji s pomladnim festivalom, dnevom žensk, domoljubnim dnevom in praznom dela itd. delovanje spontano.Drugič, podpis obljube „tri pakete pred vrati“ z vaščani in vsak mesec izvajajo zdravstveno oceno čiščenja gospodinjstev in vaščane navdihujejo, da dobro opravljajo okoljsko higieno.Hkrati vasi (skupnosti) vsak teden izvajajo okoljske sanitarne dejavnosti, da bi vaščane vozile, da sodelujejo v okoljskem izboljšanju.

You May Also Like

More From Author