Za "čudno trgovanje" Xi’an turizem presega 50 milijonov juanov v terjatvah in izterjal dvome

Estimated read time 7 min read

K Slika 000610_0

 Majhni praznik „1. maja“ kmalu prihaja,Vročina še vedno ni uporabna in je še vedno vrh domačih turističnih destinacij.Vendar podjetje Big Tree Co., Ltd. (000610.sz) (v nadaljevanju imenovane „“) že dolgo ni dobičkonosno, pričakovati pa je, da je čisti dobiček leta 2023 še vedno negativen.

 Poročevalec „China Business Daily“ je izvedel, da je bil pred nekaj dnevi Sichuan obarvanTechnology Co., Ltd. (v nadaljnjem besedilu „Sichuan Nonferous Barve“) je bil uporabljen za stečaj in likvidacijo, vendar je bila transakcijska povezava med Sichuan Colors in Xi’an turizmom. ‚Turizem.Xi’an turizem je tudi v razkritju dejal, da obstaja negotovost, ali je mogoče terjatve pravočasno obnoviti in obnoviti.

 Xi’an Turizem se že vrsto let ukvarja s turistično industrijo v Shaanxiju.

 Zakaj Xi’an turizem, ki že dolgo zavzema čas in kraj, da izgubi denar?Zakaj v Sichuanu ne zaostalih zaostalih zaostalih zaostalih zaostalih?Kako lahko Xi’an turizem izgube spremeni v dobiček?

 Glede zgoraj omenjenih vprašanj je novinar poslal e -poštni intervju z direktorjem Xi’an turizma.Poleg tega je novinar večkrat poklical urad turističnega odbora Xi’an.Uslužbenec je dejal: „Trenutno je v občutljivem obdobju, ni priročno odgovoriti na intervju in ustrezne razmere podjetja bodo objavljene v nadaljnji objavi.“

 Težko je loviti ogromne zaostale

 26. marca 2024 je Xi’an turizem izdal „Napoved o korporacijskih debifu korporativnih korporacij za stečaj in dovoljenje“.Ko se je pojavila ta novica, kakšna je bila povezava med Sichuan Color in Xi’an turizmom?

 Po informacijah Tianyancha je bila leta 2010 ustanovljena Sichuan Nonferrous Colors. Gre za podjetje v lasti Sichuan Industrial Revitalization and Development Investment Fund Co., Ltd .. Dejanski kontrolorji so komisija za nadzor in administrativna komisija, ki jo ima Sichuan State.Podjetja, ki temeljijo na materialih in proizvodnji.

 Tianyancha kaže, da je največji delničar Sichuana Sichuan Industrial Revitizalion and Development Investment Fund Co., Ltd., z delniškim razmerjem 35,96%. 35,37%.S pomočjo prodora lastniškega kapitala je komisija za nadzor in upravo v lasti države Sichuan posredno približno 81,15%novih novih materialov Sichuana.

 Xi’an Tourizma je navedla, da se trenutno Sichuan zaprosi za likvidacijo v stečaju, vmesno ljudsko sodišče Chengdu pa je za stečaj in likvidacijo izdelalo „odločitveno knjigo“.

 Z vidika narave in pozicioniranja podjetja se zdi, da Sichuan Nonferrous in Xi’an turizem ne moreta imeti neposredne povezave, toda po mnenju Xi’an Tourism razkritje, Xi’an Tourism Co., Ltd. Podružnica za upravljanje dobavne verige. (v nadaljnjem besedilu, imenovanem „pod -podjetju dobavne verige“) in Sichuan Nonferous Barve transakcije nad 70 milijonov juanov.

 Po informacijah Tianyancha je bilo ustanovljeno leta 2021. Oddelek za dobavno verigo je bila ustanovljena.Prodaja, prodaja kovinskih materialov, prodajo gradbenih materialov itd.

 13. marca 2023 je Xi’an Turizem izdal „Napoved o večjih pravdnih sporih, ki vključujejo večje spore“. vrniti 55.265 milijonov juanov in zamudno plačilo 107.601.

 Podrobne informacije kažejo, da sta februarja 2022 družba za oddelke dobavne verige in Sichuan neumnost podpisala „prodajno pogodbo o silicijevih in manganovih zlitinah“, ki se je strinjala, da je podjetje oddelka za dobavno verigo prodalo zlitine silicijevega mangana iz sečuanskih nabave.V skladu s pogodbo je podjetje Split Chain Chain Split plačalo skupno 71.702989 milijonov juanov Sichuan Neferrous Colors.

 V skladu z „Silicon Mangan Aloy Bremec Pogodba“ je bila pogodba odpovedana 31. decembra 2022 in obe strani nista podaljšala pogodbe.

 Vendar Sichuanovo nekološko podjetje, ki ni bilo v barvi, ni zagotovilo silicijevih manganov v skladu s pogodbo, ki je bila dogovorjena podjetja. .

 5. januarja 2024 je v skladu s tožbo po spremembi Xi’an turizma Xi’an Yanta Ljudski zakon o barvnih barvah v desetih dneh od datuma učinkovitosti, mora biti barva sečuanske barve. Vrnete družbi oddelka za dobavno verigo, da plača 319.8665 milijonov 31.986665 milijonov juanov in plačajo pristojbino za zasedbo sredstev za zamudno plačilo.

 Rezultat sodbe je odlična novica za Xi’an turizem.Zdi se, da ima preostalih več kot 20 milijonov juanov motivacijo za nadaljevanje okrevanja.

 Vendar je sodišče presodilo, da ga 31.9866765 milijonov juana, ki ga je vrnil Sichuan, še ni izpolnil, sledi pa novice o sičuanskih neželenih barvah, ki veljajo za stečaj in likvidacijo.Barvita stečaj Sichuana pomeni, da je Xi’an turizem meglen, da vnaprej iztegne več kot 50 milijonov juanov.

 Sumljiva poslovna širitev

 Poročevalec je razvrstil in ugotovil, da v zadnjih dveh letih uspešnost Xi’anovega turizma ni zadovoljiva in je še naprej v stanju izgube denarja.V letih 2021 in 2022 je bil čisti dobiček družbe -730,683 milijona juanov in -16746,6025 milijonov juanov.

 Leta 2023 se je domači turistični trg sprožil v močnem okrevanju in Xi’an se je večkrat pojavil pri vročem iskanju, saj je postal vrh kulturnega potovanja, dohodek Xi’an kulturnega turizma pa se je znatno povečal.Po uradnih podatkih je leta 2023 Xi’an prejel 278 milijonov turistov in skupne prihodke od turizma v višini 335 milijard juanov, kar je rekordno visok.

 Toda v takšnem okolju je uspešnost Xi’an turizma še vedno šibka.Glede na prejšnjo napoved uspešnosti, ki jo je objavil Xi’an Tourism, leta 2023, Xi’an turizem še vedno ne more spremeniti izgub v dobiček. Pričakuje se, da se bo v primerjavi s preteklim letom zožil.

 Poročilo o uspešnosti turizma Xi’an v zadnjih letih. presegel vsoto hotelske industrije in potovalne agencije.

 Pravzaprav je že leta 2019 Xi’an turizem vstopil v poslovno industrijo in začel širiti poslovanje dobavne verige.Prav tako je razvidno, da so od leta 2020 do 2022 prihodki poslovne industrije v Xi’anu predstavljali 51,46%, 60,50%in 62,01%.Kot primer leta 2022 je bil Xi’anov poslovni dohodek turizma 395.9948 milijonov juanov.

 Po vstopu v poslovno industrijo so se skupni podatki o prihodkih Xi’an turizma močno povečali, vendar povečanje dohodka ni dobičkonosno, podjetje pa še vedno izgubi denar.Razlog je v tem, da je stopnja dobička poslovne industrije prenizka.

 Novinar je videl, da se je hitro razširil in podpiral reke in trgovinsko industrijo podjetja na polovici zidov, njen bruto dobiček pa je bil izjemno nizek.V letih 2021 in 2022 je bila bruto dobiček v poslovni industriji 1,60%oziroma 0,88%, kar je združilo dve leti, skupni poslovni dohodek v poslovni industriji je bil približno 58.7535 milijonov juanov, skupni bruto dobiček 7,5839 milijona juanov.

 V letnem poročilu 2021 je bilo v letnem poročilu navedeno, da je podjetje XIYou Ecological Industry glavni razvoj, aktivno širitev poslovanja dobavne verige, daje vso igro prednosti virov izvora in nenehno krepi „West Travel Ecology „Gradnja blagovne znamke; hkrati moramo dojeti gradnjo dobavne verige v izvoru, zgraditi“ pet -srčno „-Class Fresh Distribution Platform, izčrpno namestiti prodajne prodajne mete in doseči dobre gospodarske in socialne koristi.

 V letnem poročilu leta 2022 je bilo zapisano, da je glavno telo podjetja za ekološko industrijo Westward, da aktivno „odidejo in potopijo“, da bi zasegliRazvijte priložnosti, okrepite razvoj ekološke trgovine in globoko integrirane ter dajte v celoti igranje prednosti virov izvora. Trgi sekundarnih kmetov in različni uporabniki terminalnih gostincev v Xi’anu.

 Močna podpora Ultra -Low bruto dobiček in letno poročilo je v poslovni industriji ustvarilo ogromno protislovja.Zunanjega sveta ni mogoče poznati.

 Poleg tega je za zahvaljujoč podpori in spodbujanju poslovanja poslovne industrije in dobavne verige od leta 2020–2022 industrija za turizem in trgovino Xi’an odprla ozemlje v različnih krajih, krajina poslovne industrije pa se je hitro razširila.

 V tem okviru je Xi’an turizem leta 2021. Ustanovil družbo oddelka za dobavno verigo. Leta 2022 je družba oddelka za dobavno verigo sklenila zgornjo pogodbo s Sichuan neumnostmi, tako da je bilo težko obnoviti ogromne račune za Xi’an turizem.Glede na polletno poročilo 2023 je v prvi polovici terjatev v letu, ki ga je treba poravnati, znašal približno 74,0258 milijona juanov, zaostale plače iz novih materialov Sichuana pa jih predstavljajo 71,03%.

 Zaradi velike vpletene zneske so bili tudi zaostali plače dobijo tudi fokus.Februarja 2022 se je vrnil do vira, preden je družba dobavna veriga sklenila pogodbo s Sichuan neumnosti, je Sichuan Non -Ferroma sprva izpostavila znake tveganja, vendar se je družba dobavna veriga še vedno odločila, da bo podpisala in plačala predplačniško.Na koncu so terjatve z več kot 50 milijoni juanov v Xi’an turizmu.

You May Also Like

More From Author