Zakaj odprtje četrtih oceanskih iger v provinci Zhejiang postane "edini narod"?

Estimated read time 2 min read
18. maja so se v okrožju Shengsi v mestu Zhoushan odprle 4. oceanske igre v provinci Zhejiang.V naslednjem mesecu bo 6474 športnikov sodelovalo v treh glavnih kategorijah okoli otoka, plaže in morskih kategorij 15 glavnih predmetov in 60 majhnih predmetov.
Če jemljemo nebo kot zaveso, morje kot ozadje, zlati pesek kot oder, slovesnost odpiranja slovesnosti odpiranja dolge plaže juga Shengsija je polna „morskega okusa“.Učinkovitost Qunfana „Yongli · Tide“ se je začela.Drugače od tradicionalne slovesnosti v vžigu drugih športnih sestankov so bile na koncu otvoritvene slovesnosti uporabljene kot konec otvoritvene slovesnosti. Majhen svetilnik, ki simbolizira upanje na prizorišču in prenaša pomen osvetljenega lepega življenja.
„V Zhejiangu so na Kitajskem samo oceanske igre.“ Gibanja, osebni projekti in skupinski projekti, kombinacija udeležbe v provinci in državnega tekmovanja ter kombinacija morskega športa in morskega turizma.
Kot nekdanji državni igralec kitajske odbojkarske ekipe se je Luo Yu, Zhoushanova deklica, tokrat spremenila v igralca odbojkarja na plaži in sodelovala tudi na pokrajinskih pomorskih igrah.“Upokojen sem že več kot deset let in v zadnjih dveh letih se nisem dotaknil odbojke. Počutim se zelo zanimivo za sodelovanje na tekmovanju v odbojki na plaži. Velik športni sestanek bo prinesel na otok. Šport, ki prav tako ugotavlja za našo izbiro odličnih športnih sadik. „
Dejavniki, kot so edinstvene obrežje plaže, zvezde in otoki zvezd ter prijetno okolje modre vode in modrega, so že obsojeni.V zadnjih letih so v Zhoushanu pristali številni mednarodni in nacionalni vodni dogodki.Zhoushan se je zanašal na pomorske igre in postal predkalovno mesto za „One -person, več osebno potovanje, enodnevno tekmovanje, bivanje več dni, tekmovanje v enem partnerstvu, model športnega turizma z več osebami“ , in si prizadevajo zgraditi cilj kitajskega morskega gibanja.
Poroča se, da ta dogodek, ki ga prirejajo športni urad Zhejiang, občinska vlada Zhoushan, in provincialni oddelek za gospodarski razvoj Zhejiang, s temo „Sports Zhejiang · Komunističnega otoka“, širi športno filozofijo „se približa Ocean, bogata in komunistična lepotica „v celoti izkazujejo ekološke in kulturne vire otoka Shengsi in pospešujejo organsko kombinacijo morskih športov, morske kulture in morskega turizma. Gre morske province.
Poročilo/povratne informacije

You May Also Like

More From Author