Zhengzhou literarni zagon potovanja se začne!Najvišja je 5 milijonov, nastopijo pa nagrade za predstave, skupinski turizem itd.!

Estimated read time 4 min read
„Sajenje dreves Sycamore in privabljanje Phoenixa.“Da bi še naprej zgradili mestno blagovno znamko „Svet, vir Huaxije, domačega kraja Huangdi, mestne blagovne znamke Kung Fu Zhengzhou“, podpirajo literarno in popotniško in ustvarjalno podjetje Zhengzhou, uspevali potrošniški trg kulturnega turizma in izboljšajo. Raven kulturnih turizma in razvoja.„Zhengzhou City pospešuje pravila izvajanja za razvoj visokokakovostne razvoj kulturnega turizma kulturnega in ustvarjalnega (preizkus)“ (v nadaljevanju „pravila izvajanja“)Bistvo
Je to letalo ali posebna linija?
Začnite takoj!
Poleg velikih naložb v turistični projekt lahko potovalne agencije na seji „privabljajo stranke“ uživajo tudi ugodnosti za nagrado.“Pravila izvajanja“ je oblikovala ustrezne ukrepe nagrad za Zhengduo, enodnevno turnejo, turistično listino in turistične linije.
Primer, kot primer, organizirajte domačo listino, ki zaposluje turizem Zheng, s skupno 60%turistov in najmanj 100. 30.000 juanov; Privabiti turizem Zheng.
Poleg tega z nenehnim vključevanjem železniških in lokalnih kulturnih turiznih oddelkov različne vrste turizma postajajo tudi pozitivno raziskovanje navzkrižnega regionalnega kulturnega turizma.9. marca je bila prva turneja turističnega popotnika Nacionalne železniške skupine Zhengzhou Biro Y55 polna 918 potnikov iz postaje Zhengzhou, mimo petih provinc, Hubei, Jiangxi, Fujian in Zhejiang.
„Izvajanje podrobnih pravil“ določa, da je organizacija zaposlila posebno ekipo za turizem Zheng. Agencije prejme turistična agencija za vsako vrstico. na sekundo.Da bi izpolnili prej omenjene pogoje nagrajevanja, z osnovo 300 ljudi na stolpec, od katerih se vsak dan poveča za 25 juanov.
Turistično letovišče ali blok za prosti čas?
Nagradi več!
Zhengzhou ersha kulturni ustvarjalni park,Zhengzhou spomin · Kreativni park olja in olja tovarne nafte, Mojie Cultural and Creative Park … Med posodobitvijo mest Zhengzhou so bogate industrijske relikvije Zhengzhouja in urbana dediščina naredili Nirvano ponovno rojstvo kulturnih okrožij, njihovi nastopi pa so osvežujoči.Ta kulturna okrožja so zdaj pogosto obiskala „Top Collection“.
„Vsi, objavljeni na platformi na platformi, je ves naravni promet, kar je zelo prijazno za naš blok projekt.“ že jih je že veliko, veliko jih je že veliko.V skladu s „pravili izvajanja“ so nagrade za ustvarjanje mesta Zhengzhou v takšnih turističnih krajih ter bloki za turizem in prosti čas tako večji.Kot primer je vzel turistični in prosti blok, tisti, ki so uspešno ustvarili nacionalno in pokrajinsko turizem in soseske za prosti čas, bodo dobile eno časovno nagrado v višini 1 milijon juanov oziroma 500.000 juanov.
Poleg tega lahko za novo uspešno ustvarjanje Nacionalnega turističnega letovišča enkratni nagradi dosežejo do 5 milijonov juanov.Treba je opozoriti, da je ustvarjanje turističnega letovišča drugačno od enega samega turističnega območja. industrija.Na primer, turistično letovišče Zhengzhou Yinji, tu ne le tematski parki, kot so Yinji Animal Kingdom, Yinji Ice Snow World, ampak tudi nastanitvene sobe in tematske restavracije hotela Yinqi Ice, turistične storitve, storitve turneje, gostinske storitve, namestitvene storitve in storitve nastanitve, namestitvene storitve in storitve nastanitve ter namestitvene storitve, namestitvene storitve in namestitvene storitve ter namestitvene storitve.
Crosstalk, Opera ali koncert?
Vse nagrade!
30 MAZE ZHENGMU nimajo navideznih sedežev Letna dejavnost „Stage Art, ki vstopa na podeželje in skupnost“, ki je namenjena tudi množicam, ki so prisotne v skrbno urejeni operi, kot so „romantični talent“, „Breach Blossoms“ in „Embroidery Women Legend“, so postale njihove skupne značilnosti.
Da bi podprli visokokakovostno razvoj majhnih gledaliških uprizoritvenih umetnosti, je potovalni urad Zhengzhou Wenguang majhno gledališče nagradil z več kot 50 nastopi skozi vse letoBistvoZa prejšnjo stopnjo sedežev bo uspešnost Song Arts, Glasba in drugih programov subvencionirala 1.000 na tekmo; Henan Dramas in Opera bosta subvencionirana za 2000 juanov na tekmo.Skupna količina subvencij za leto majhnih gledališč ne bo presegla 150.000 juanov;
Poleg tega imajo tudi različni koncerti v Zhengzhouu priložnost, da dobijo eno časovno nagrado.Poroča se, da bo kulturni in radijski odbor za kulturno in radiodifuzijsko urad Zhengzhou v zvezi s podporo visokokakovostnemu razvoju industrije uprizoritvenih umetnosti dal največ 20 v agencijah Velika poslovna dejavnost v Zhengjianu in ima velike poslovne predstave.
Dandanes je veliko težkih koncertov v Zhengzhouju začelo peti od poznega pomladi do zgodnjega poletja, Ma Siwei, Su Youpeng, Soda Green in Phoenix Legendarni koncerti so bili uradno obljubljeni.Od „majhnega gledališča“ do „petja“ so pripravljene tudi različne nagrade za spodbujanje razvoja kulturnega turizma.Ustrezna oseba, ki je zadolžena za kulturo, radio, televizijo in turizem, je dejala, da nenehno raziskujemo različne nove ukrepe za nagrado v skladu z dejanskim stanjem kulturnega turizma Zhengzhou.
Vir: Zhengzhou Cultura, Radio, Television and Turizem Bureau in Zhengguan News Copyright pripadajo prvotnemu avtorju
Poročilo/povratne informacije

You May Also Like

More From Author