Zhongxin Health | Qinghai Medicinski preprečevanje raka propaganda se zavzema za znanstveni protikakalnik

Estimated read time 3 min read

 Chinanews.com Xining, 15. aprila (poročevalec Zhang Tianfu) „Pred sedmimi leti sem našel srednjo in pozno stopnjo raka dojke. Takrat, tako kot padec neba, mislim, da je moje življenje prekinjeno.“ Rehabilitacijsko združenje Han Jinrong, član bobnske ekipe Life Oasis Art Troupe, je 14. uri povedal novinarju s Chinanews.com.

Slika prikazuje Han Jinrong (spredaj) in igralci so predstavo izvedli.Fotografija Zhang Tianfu

 Od 15. aprila do 21. leta 2024, 30. nacionalni teden propagande za preprečevanje tumorjev.14. je bolnišnica za raka Qinghai organizirala 30. nacionalni teden propagande za preprečevanje raka s temo „celovite politike in znanstvenega raka“.

 Med nacionalnim tednom za preprečevanje tumorjev in propagande je bolnišnica načrtovala vrsto dejavnosti. zaporedno izvajati.

Slika prikazuje dejavnosti zdravstvene releje.Fotografija Tang Mengzhang

 Na kraju tednov oglaševanja je 68 -letni Han Jinrong in igralci, ki so trpeli zaradi raka, izvajali bobne.Zdravo vzdušje je bilo okuženo z ljudmi na prizorišču.

 “Takrat sem po pol leta zdravljenja dal pogum za ponovno rojstvo,“ se je Han Jinrong pridružil združenju za rehabilitacijo raka Qinghai.V zadnjih sedmih letih je sodelovala pri recitaciji poezije, zboru, Cheongsam Show, bobnanju in operi. „Moje telo in um sta še posebej prijetna.“

 Sprva se je družina bala, da je Han Jinrong neprijeten in je ni spodbudil, da gre ven.“Moja družina me včasih ustavi, vendar sem rekel, da nisem šel igrati, ampak da bi se boril proti raku.“

 “Ko je bil takrat bolan, so bili ljudje res nizki in so se počutili, da so ljudje živi in ​​dolgočasni, zdaj pa mislim, da moram živeti drugače in izboljšati in bolje.“

Slika prikazuje kliniko za zdravo brez.Fotografija Tang Mengzhang

 Li Guoquan, dekan bolnišnice za raka Qinghai, je dejal: „Tumorji so tesno povezani z našim življenjskim slogom in stopnjo zdravstvene pismenosti. Delo za preprečevanje in nadzor tumorjev je označeno kot ena od pomembnih vsebin nove medicinske reforme.

 Wang Yan, član odbora za raka Qinghai, direktor zdravstvenega oddelka in direktor drugega oddelka za radioterapijo, je predstavil, da je zdaj v svetu več deset milijonov pojavnosti tumorja. naša država.

 “Vsi običajno govorijo o spremembah barve raka in celo menijo, da je neozdravljivo. Dejansko se s stalnim napredkom znanosti petletno obdobje preživetja tumorja in deset let preživetja dejansko postajajo vse več in višje. Zdravljenje se lahko poveča Doseči zelo dobre učinke zdravljenja.

 “Sodelujemo pri doseganju nenehnih prizadevanj za dosego cilja“ zdrave Kitajske 2030 „, tako da je vsako življenje polno vitalnosti in upanja.“

You May Also Like

More From Author