Zlata Huijiu dnevna meja!Food ETF (515710) se je na trgu povečal za več kot 2%, sektor za hrano in pitje pa se je uvrstil na prvo mesto na seznamu "Zlati seznam"!

Estimated read time 3 min read

Danes (22. aprila 2024) je izbruhnil sektor prehranjevanja in pitja.Sektor hrane in pijač se je povečal v zgornjih 3 od 30 industrijskih industrij.Odraža splošni trend sektorjaCena hrane ETF (515710) se je povečala za 2,21%.

Vir slike: snežna kepa

Glede na zaloge sestavin so zalog z alkoholnimi pijačami izčrpno napadle, vino Jinhui pa je močno dnevno omejitev. in Wuliangye se je povečal za več kot 1%.

Vir slike: veter

Glede na sredstva so glavni skladi ponovno naklonjeni sektorju prehranjevanja in pitja.Podatki o vetru kažejo, da od post -post,Neto priliv glavnih skladov sektorja hrane in pijač je presegel 1,5 milijarde juanov, na prvem mestu pa se je uvrstil na 30 industrijskih industrij Citic -ravni.

Vir slike: veter

V zadnjem času je nacionalni urad za statistiko izdal podatke. 6,7%leto -On -let.Od januarja do marca je proizvodnja alkoholnih pijač v kitajskih podjetjih zgoraj določene velikosti znašala 1,256 milijona litrov, kar je 6,0%več kot v letu.

Trenutno je vrednotenje sektorja prehranjevanja in pitja še vedno nizka.Po podatkih o vetru je bilo po zaključku zadnjega trgovalnega dne (19. aprila) razmerje med cenami in skupnimi indeksi hrane indeksa hrane 23,91 -krat.Nahaja se na nizki ravni 13,14%točk v zadnjih 10 letih,Stroški -učinkovitost srednje in dolgoročne konfiguracije je vidna.

Vir slike: veter

Navdušeni nad tržnimi napovedi so Everbright Securities predlagali, da ima v kombinaciji s prejšnjim odpiranjem vrat uspešnost prvega četrtletja vinske družbe v primerjavi z drugimi sektorji Priporočamo, da je pozoren na kratkoročno katalitiko, ki ga je prinesla seja prvega četrtletja. pričakovanja o izboljšanih pričakovanjih.

Eno -klik jedrna sredstva sektorja prehranjevanja in pitja, izdelkov in hrane, povezanih z ETF (515710).V skladu s statistiko indeksnega podjetja CSI Food ETF (515710) sledi indeksu tematske industrije na recept za hrano in pijače, ki presega 60 % položajev z visokimi, sub -end -end vodilnimi zaloga Skoraj 40 % položajev, mlečnih izdelkov, začimb, piva in drugih pododdelkov Najpomembnejše zaloge sektorja, prvih deset uteži vključujejo „Mao Wu Lufen Yang“, Yili, Haitian Weiye, Qingdao Beer itd.

Slike in podatki v članku izhajajo iz Shanghai -Shenzhen Exchange, Huabao sklada, vetra, snežne kepe itd., Od 22. aprila 2024.Opomnik o tveganju: Food ETF (515710) Pasivno sledenje CSI -jevega indeksa industrije hrane in pijač.Zaloge indeksov v članku so prikazane le opis posameznih zalog ne deluje kot nobena oblika naložbenih predlogov in ne predstavlja trendov pozicije in transakcij.Stopnja tveganja upravljavca sklada je tveganje R3-MID, kar je primerno za ustrezno oceno C3 (vrsta bilance) in več vlagateljev.Vse informacije, ki se pojavljajo v tem članku (vključno z posameznimi zalogami, komentarji, napovedmi, grafikoni, kazalniki, teorijami, kakršno koli obliko izražanja itd.), Se uporabljajo le kot referenca. naložbeno vedenje.Poleg tega vsaka stališča, analiza in napoved v tem članku ne predstavljajo nobene oblike naložbenih predlogov za bralce, niti ne nosijo odgovornosti za neposredne ali posredne izgube, ki jih povzroča vsebina tega članka.Naložbe v sklad je tvegano,Pretekla uspešnost sklada ne predstavlja njene prihodnje uspešnosti.Naložbe v sklad mora biti previdno.

You May Also Like

More From Author