Kane: Združeni kot eno želimo osvojiti ligo prvakov

Estimated read time 2 min read

Neugodna situacija ob porazu z 0:1 v prvem krogu ni prepričala Kanea in Bayerna, da bi se predala. Namesto tega so se vrnili domov, da bi se še bolj odločno soočili z izzivom. V prvem polčasu sta z goloma Kanea in Mullerja Bayern povedel z 2:0, skupni izid pa je povišal na 2:1. V drugem polčasu je Kane znova pokazal svojo super moč. Njegov nadaljevalni strel je zaključil dvojni strel in zapečatil zmago ekipe.

Ta gol je Kaneovo število golov v tej sezoni povzpel na neverjetnih 33, poleg tega pa je dosegel 8 podaj.Takšen podatek je dovolj, da prestraši vsakega nasprotnika. Na koncu je Bayern premagal Lazio s 3:0 in se s skupnim izidom 3:1 v dveh krogih uspešno vrnil v četrtfinale. In prav Kane nedvomno največ prispeva k zmagi ekipe!

Kane: Združeni kot eno želimo osvojiti ligo prvakov

Brez upanja na zmago v Bundesligi in izpad iz nemškega pokala se Kane ni odločil obupati, ampak je vso svojo energijo prelil v ligo prvakov. Njegovo vodstvo in borbenost sta postala duhovni steber Bayerna Münchna. Soočen s stisko se je Kane odločil odgovoriti na način, v katerem je bil najboljši – zabijanje golov. Njegov nastop ni le dokazal njegove vrednosti, ampak je tudi navdihnil njegove soigralce, da se borijo za skupni cilj.

V intervjuju po tekmi je Kane skromno dejal: To je le del naše poti v ligi prvakov in pred nami je še dolga pot. Verjamem pa, da lahko, dokler smo enotni, upamo na zmago v ligi prvakov. Njegove besede so bile polne samozavesti in odločnosti, ljudi pa so navdajale s pričakovanji glede prihodnje Bayernove poti v Ligo prvakov.

Ta zmaga je bila nepozabna izkušnja za Bayern in Kanea. To ni le omogočilo ekipi, da je ponovno pridobilo ritem zmagovanja, temveč je Kane pustil globlji vtis na navijače. Na odru, kot je Liga prvakov, lahko le najmočnejša moštva in najboljši igralci dosežejo cilj in osvojijo naslov prvaka, ki simbolizira najvišjo čast v nogometu.

You May Also Like

More From Author

+ There are no comments

Add yours