o nas

Estimated read time 2 min read

Dobrodošli v klubu navijačev AS Roma, zbirališču navijačev, ki ljubijo nogometni klub AS Roma. Smo strastna, predana organizacija, ki podpira nogometni klub AS Roma in želi zagotoviti intimno, interaktivno skupnost navijačev, ki slavi in podpira nogometni klub, ki ga imamo radi.

Naša misija

PODPORA ZA ROME: Osnovno poslanstvo kluba navijačev Roma je vsestranska podpora nogometnemu klubu Roma. Na igrišču in izven njega smo strastni, slavimo zmage in skupaj trpimo poraze.

Solidarnost z navijači: Verjamemo, da je močna enotnost navijačev ključ do uspeha kluba. Spodbujamo oboževalce, da se povezujejo med seboj, delijo svoje poglede in strasti ter gradijo močnejše vezi prek naše platforme.

Dogodki in zabave: Organiziramo različne dogodke in zabave, namenjene krepitvi vezi med oboževalci in proslavitvi našega kluba. To vključuje zabave ob tekmah, praznovanja, dobrodelne namene in drugo.

Spletna skupnost: Nudimo spletno skupnost za navijače, kjer si delijo novosti o klubih, razpravljajo o tekmah in komunicirajo z drugimi navijači. Naši skupnosti se lahko pridružiš kjer koli že si.

Podprite ekipo: Spodbujamo navijače, da Romo podpirajo ne samo na dan tekem. Ponujamo blago, povezano z ekipo, tako da lahko ne glede na to, ali nosite majico ali mahate z zastavo, pokažete svojo zvestobo klubu.

PODPORA NA POTOVANJU: Če nameravate potovati na tekmo Roma, vam lahko svetujemo in zagotovimo informacije, da bo vaše potovanje potekalo gladko.

Klub navijačev Roma je namenjen temu, da vam ponudi priložnost, da izveste več o Romi in delite to strast z drugimi navijači. Ne glede na to, ali ste stari oboževalec ali nov, vas pozdravljamo. Praznujmo slavo FC Roma in skupaj ustvarimo lepe nogometne spomine.