Najobľúbenejší moment sezóny pre nováčika Warriors Tracyho Jacksona-Davisa bolo spečatenie dohody

Estimated read time 2 min read

Nováčik v tíme Golden State Warriors Tracy Jackson-Davis má za sebou solídnu sezónu a výrazne prispel k úspechu tímu. Jedným zo záberov, ktorými vynikol, bol však jeho blok na hviezdu Bostonu Celtics Jaylena Browna.

Najobľúbenejší moment sezóny pre nováčika Warriors Tracyho Jacksona-Davisa bolo spečatenie dohody

V rozhovore s Monte Pooleom a Kerith Burkeovou z NBC Sports Bay Area sa Jacksona Davisa opýtali, či má radšej smeče alebo bloky. Okamžite poukázal na blok na Browna ako na vrchol svojej sezóny.

„Povedal by som, že mojím vrcholom roka bol určite blok na Jaylena Browna, takže musím povedať, že blok,“ povedal Jackson Davis.

Podrobne vysvetlil túto hru, pričom zdôraznil dôležitosť Brownovej výbušnosti a načasovania bloku.

„Videl som, ako ich zasiahol, tak som len zareagoval a inštinktívne som sa ponoril.“ Jackson Davis spomína: „Videl som, ako ich zasiahli, tak som zareagoval a inštinktívne som sa ponoril.“ Potom som šprintoval a videl som loptu, načasovanie bolo správne, dostal som sa tam v správnej sekunde, mohlo to byť o sekundu neskôr a on by smečoval.

Blok nielenže ukázal atletickú a obrannú zdatnosť Jacksona Davisa, ale stal sa v kľúčovom momente zápasu. Warriors viedli v predĺžení o štyri body, keď Jackson Davis ukradol Brownovu strelu. To umožnilo Stephovi Currymu trafiť trojku na druhej strane, čo vlastne rozhodlo zápas v prospech Golden State Warriors a zabezpečilo víťazstvo.

Jackson Davis sa nenápadne stal dôležitou súčasťou rotácie Warriors. Jeho veľkosť a atletický talent výrazne zlepšili ochranu obruče a schopnosť doskakovať v tíme Golden State Warriors, za čo si vyslúžil pochvalu od trénera Steva Kerra.

V tejto sezóne sa Jackson Davis objavil v 30 zápasoch, v ktorých dosiahol priemer 7,0 bodu a 4,0 doskoku za 14,4 minúty na zápas. Ukázal, že je platným prínosom, najmä v sezóne, v ktorej súpisku narušili suspendácie a zranenia.

Príspevky Jacksona Davisa budú kľúčové, keď Warriors budú pokračovať v ceste za titulom šampióna, a jeho pamätný blok proti Browns dokázal jeho potenciál a vplyv na tím.

You May Also Like

More From Author

+ There are no comments

Add yours