Southgate napriek zraneniu trvá na Johnovi Stoneovi proti Belgicku

Estimated read time 2 min read

Gareth Southgate obhajoval svoj výber Johna Stonesa, ktorý nastúpil proti Belgicku napriek nedávnemu zraneniu. Anglický stredný obranca si päť dní pred rozhodujúcim zápasom odkrížil Nogometni dres Manchester City proti Arsenalu, čo bola rana pre Manchester City ženski dres,ktorý už bol bez Kylea Walkera, ktorý predčasne odcestoval do Brazílie.

Stones opustil zápas proti Belgicku s problémami s priťahovačom, čo znamená, že Guardiola môže byť pred zápasom s Arsenalom bez dvoch kľúčových obrancov. Napriek tomu Southgate odmieta pripustiť, že by pred pokračovaním sezóny riskoval nadmernú únavu svojich hráčov.

Manchester City ženski dres
Southgate napriek zraneniu trvá na Johnovi Stoneovi proti Belgicku

Aj keď bolo zo Stonesovho zranenia cítiť sklamanie, Southgate porovnal svoje rozhodnutie s rozhodnutím iných tímov, napríklad Holandska, ktoré tiež nasadilo svojich kľúčových hráčov v priateľských zápasoch. Trvá na tom, že Stones je pripravený hrať a že nehrozí jeho preťaženie.

Rovnako ako John Stones nogometni dres Počas reprezentačnej prestávky sa zranili aj Pickford, Foden, Rice, Bellingham a Chilwell, ale Southgate stále dúfa, že v príprave na Euro 2024 bude podávať dobré výkony. Pochválil aj 18-ročného Mainu za jeho plnohodnotný debut.

Gareth Southgate si stál za svojím rozhodnutím nastúpiť proti Belgicku napriek nedávnemu zraneniu Johna Stonesa a svoje rozhodnutie obhajoval porovnaním s ostatnými hráčmi národného tímu. Napriek tomu, že sa počas reprezentačnej prestávky zranili aj ďalší hráči, Southgate dúfa v dobré výkony pred Euro 2024 a zdôraznil dôležitosť výsledkov pred pokračovaním sezóny.

Napriek zraneniam ďalších kľúčových hráčov počas reprezentačnej prestávky zostáva Southgate optimistom v príprave na Euro 2024 a zdôrazňuje dôležitosť výsledkov pred pokračovaním sezóny.

You May Also Like

More From Author

+ There are no comments

Add yours