Študenti Pekinga Tri šole so vstopili v Pekinški znanstveni center in začeli zabavno tehnološke pustolovščine!

Estimated read time 3 min read

12. aprila je bila pomlad polna pomladi in živahna. igra in začetek igre.Študenti so s svojo željo po znanju in radovednosti o znanosti doživeli raznolike razstave znanosti in tehnologije v razstavni dvorani št. 2 in začutili neskončen čar, ki ga je prinesla tehnologija.

Znanstveni in tehnološki svetovalec zabavna rešitev znanost skrivnost

V dvorani Life razstave so študenti poslušali znanstvene in tehnološke svetovalce, da bi povedali vse vrste znanstvenega znanja.V „skrivnosti pšenice zunaj proizvodnjePred razstavo je svetovalec predstavil ogromno vlogo kmetijske tehnologije pri proizvodnji žita za študente;obstajatiPred skrivnostjo krvnega obtoka „je svetovalec potrpežljivo uvedel strukturo in kompleksen delovni mehanizem srca, ki ni samo izboljšal otrokovega razumevanja človeških fizioloških mehanizmov, ampak je tudi spodbudil njihovo radovednost do življenjske znanosti.

Pred razstavo spominskega materiala v razstavni dvorani Life je svetovalec razkril čarobnost spominskih materialov za učence, zlasti edinstvene lastnosti spominskih zlitin in spominskega bombaža.Skozi to študijo imajo študentje globlje razumevanje gradiva spomina in jih privlači čar znanosti o materialih.

V razstavni dvorani je svetovalec na zanimiv način razložil postopek kroženja vode in razkril, kako voda kroži med površino in atmosfero; morje oblakov in občutek skrivnosti, ki jo tvori morje oblakov.



Učitelj Wu Daming iz eksperimentalne osnovne šole Daxing District v Pekingu je dejal: „Moj razred je tretji razred, otroci pa so še mladi, njihovo spoznanje sveta pa se postopoma uveljavlja. Preden to dejavnost manj.


Raziščite barvito tehnologijo, uživajte v novi izkušnji interaktivne interakcije

V času avtonomnega obiska so ga študentje doživeli z velikim zanimanjemŠt. 2 Gospodar razstavna dvoranaRazlične vrste razstav za znanost in tehnologijo niso samo potopljene v novo izkušnjo, ki jo prinaša tehnologija, ampak tudi razumejo znanstvena načela, ki stojijo za temi razstavami v raziskovanju.Takšne izkušnje bodo nedvomno posejale seme znanosti v njihovih srcih in vzbudile željo po raziskovanju znanstvenega in tehnološkega sveta.


Na razstavi „Kitajska v množici“ so se študentje z velikim zanimanjem obrnili in doživeli 10.000 -metrski potopljeni pomnožitev, ki jo je razvil Kitajska -Borba. na področju morske znanosti in inženirske tehnologije.



Pred razstavo „BARGION“ so študentje želeli poskusiti.Študentje je v celoti nadzirala avtomobil in z najhitrejšo hitrostjo poskušala hiteti do konca.Ta edinstvena igra ni samo uveljavila njihove koncentracije in odziva, temveč jim je v sproščenem in srečnem vzdušju občutila čar tehnologije.



Pred razstavo „Igranje robota“ so se študentje navdušeno zbrali, nadzirali fleksibilno robotsko roko in med operacijo poskušali dokončati natančno zajetje šahovskih kosov. ročna sposobnost.



tudi,Študenti so sodelovali tudi v eksperimentu scene premikanja peska pod delovanjem vetra., Upoštevajte proces tvorbe sipin;Pred razstavo „Mini Farm“ so študenti izvedeli, da imajo rastline različne metode sajenja, kot so gojenje tal, matrica in hidroponični;




Konfucij iz Pekinga Osma srednja šola je dejal: „Z opisom učitelja se je naučil veliko novega in zanimivega znanstvenega znanja!“.Han Newqi, študent eksperimentalne šole Chaoyang Kitajske akademije za izobraževanje in znanost, je dejal: „Zelo mi je všeč Pekinški znanstveni center! Še posebej razstavna dvorana Life v drugem nadstropju, različne razstavne nastavitve v njem so zelo zanimive. Skozi skozi njega so zelo zanimive. To dejavnost je še močnejša! „


Znanstveno znanje

Spodbujati duh znanosti

Naj znanstvena priljubljenost in znanost in tehnološka inovacija letita skupaj


You May Also Like

More From Author