Turizem | 30 Najbolj vreden turistov na Kitajskem, koliko ste se prebili?

Estimated read time 7 min read


Koliko jih udarite v 30 najbolj vrednih turističnih destinacij na Kitajskem?


Moja država ima veliko ostrino, s številnimi zgodovinskimi spomeniki in slikovitimi točkami, vsak scenski spot pa ima zelo drugačen slog.

Sledi „30 najbolj vrednih turističnih destinacij na Kitajskem“, ki jih je izbrala revija National Geographic.

1. Nara travnata površina

Slika prihaja iz interneta

Scensko območje nalata se nahaja v travniku Nalati v okrožju Xinyuan, prefektura Yili, Xinjiang. Travnika krasna.Čudovita travnata pokrajina je v kombinaciji z lokalnimi ljudskimi običaji Kazah, da bi postala znano turistično turistično letovišče v Xinjiangu.


Drugič, kakava sili

Slika prihaja iz interneta

Nacionalni rezervat Qinghai Coco Xili se nahaja na zahodu tibetanske prefekture Yushu, provinca Qinghai.


Tretjič, Guilin Lijiang

Slika prihaja iz interneta

Scenično območje Lijiang je največje in najlepše območje Rocky Landscape Tour na svetu.Pokrajina je čudovita, gore in reke so čudovite, jama pa čudovita.


Štiri in tri soteske

Slika prihaja iz interneta

Vrh scenskega območja treh soteb se nahaja na vrhu gore Chichen, nad vrati.Najvišja na najvišjem mestu scenskega območja je 1388 metrov.


5. Suzhou Garden

Slika prihaja iz interneta

Splošni izraz kitajskih klasičnih vrtov, ki se nahajajo v mestu Suzhou, provinca Jiangsu.Klasični vrtovi Suzhou so izsledili pomladno in jesensko obdobje, razvile v dinastijah Jin in Tang, uspešno v dinastiji pesmi in blaginjo v dinastijah Ming in Qing.Suzhou je znan kot „Mesto vrta“ in ima edinstven zgodovinski status in veliko umetniško vrednost v zgodovini vrtnarjenja na svetu.


Šest, vasica de Tammel Miao

Slika prihaja iz interneta

DE Cuba Miao je vasica DeCun, mesto Datthachi, mesto Jishou, prefektura Xiangxi, provinca Hunan. Letni časi so kot pomlad, podnebje je prijetno, na voljo pa so bogati viri za živali in rastline.Naravna kulisa je zelo lepa in očarljiva.


Sedem, vasica Chengkan Bagua

Slika prihaja iz interneta

Znani Longxi Chengkanku ima zgodovino več kot tisoč let.


8. Kuragang Sun Snow Mountain

Slika prihaja iz interneta

Gora Kuragang Ri Xue se nahaja v okrožju Lota, južno od Tibeta, in je znana kot ena od „štirih gorovja velikega boga“ v osrednjem Tibetu.Sredi aprila vsakega leta južna dolina prikazuje rdečo mangrovo zeleno, barviti metulji pa letijo, kar je zelo privlačno.


Devet.

Slika prihaja iz interneta

Kunming Dianchi National Tourism Resort je eno od dvanajstih nacionalnih turističnih letovišč, ki jih je oktobra 1992 odobril Državni svet, in je edinstven v dvanajstih nacionalnih turističnih letoviščih po vsej državi.Postanite kraj za Bida in prva izbira doma in v tujini.


Deset, Taihu

Slika prihaja iz interneta

Scensko mesto Taihu se nahaja v osrednjem delu delte reke Yangtze.


Eleven, gora Qingcheng

Slika prihaja iz interneta

Scensko območje Qingcheng se nahaja na jugozahodu mesta Dujiangyan, mesta Chengdu, v provinci Sichuan. Oddaja Emeija in borilnih veščin.


Dvanajst, snežna gora Yulong

Slika prihaja iz interneta

Snežna gora Yulong se v Naxiju imenuje „Oulu“, kar pomeni „Tianshan“.Njenih trinajst snežnih vrhov je neskončnih, kot „zmaj“ letenje, zato se imenuje „Yulong“.Maja 2007 je bila Yulong Snow Mountain ocenjena kot prva turistična atrakcija 5A -nivoja v državi.


Trinajst, starodavno mesto Nanxun

Slika prihaja iz interneta

Nanxun starodavno mesto se nahaja v okrožju Nanxun v mestu Huzhou.Med dinastijami Ming in Qing je bilo to znano mesto Jiangnan Lishi.Znana kot „država kulture“ in „domače poezijo“.


14. Jezero Dongtai Jinaer

Slika prihaja iz interneta

Jezero Dongtai Kanier, v mestu Gelmud, v bazenu Chaidama, je jezero porečje četrtega oddelka za kopičenje poplav, kopičenje, kopičenje vetra ter glina in kemikalije jezerske faze.


Petnajst, Zhenyuan starodavno mesto

Slika prihaja iz interneta

Zhenyuan starodavno mesto je mesto v pristojnosti okrožja Zhenyuan, avtonomne prefekture Miao in Dai v provinci Guizhou.Obe mesti v starodavnem mestu gradijo dinastija Ming, nekaj mestnih zidov in vrat pa še vedno obstajajo.Število starodavnih zgradb, tradicionalnih hiš in zgodovinskih dokov znotraj in zunaj mesta.Hkrati je starodavno mesto Zhenyuan Muzej kulturne kulture kulture v gorah Kitajske, vrednost okrasnih in znanstvenih pregledov pa je velika.


16. Furong Town

Slika prihaja iz interneta

Okrožje Yongshun, ki se nahaja v okrožju Yongshun, Xiangxi Tujia Miao avtonomna prefektura, provinca Hunan, je posnel film „Furong Town“, prilagojen iz romana „Furong Town“.Furong Town je starodavno mesto z dvema tisoč leti.


Sedemnajst, mavzolej Zhongshan

Slika prihaja iz interneta

Mavzolej Zhongshan se nahaja na scenskem mestu gore Bzhan v južnem vznožju gore Zijin v okrožju Xuanwu v Nanjingu.


18. Jinggangshan

Slika prihaja iz interneta

Scensko območje Jinggangshan v mestu Ji’an se nahaja na meji Hunana vzhoda in Jiangxi. Izobraževalna demonstracijska baza in najboljših desetih Kitajskih izjemnih baz za socialno izobraževanje.


19, Shanghai Bund

Slika prihaja iz interneta

Nahaja se na bregovih okrožja Huangpu, okrožje Huangpu, Šanghaj, plaža Huangpu, je zgodovinsko in kulturno okrožje na Kitajskem.Od leta 1844 (štiriindvajset let Qing Dao Guang) je Bund razvrščen kot britanska koncesija, ki postane pravi prikaz Šilijevega polja Šanghaj in izhodišče starega Šanghajskega koncesije in celotnega Šanghajskega modernega mesta.


Dvajset, starodavno mesto Zhouzhuang

Slika prihaja iz interneta

Starodavno mesto Zhouzhuang se nahaja na jugovzhodu mesta Suzhou.Na reki je 14 starodavnih kamnitih mostov v dinastijah Yuan, Ming in Qing, več kot 60%stanovanjskih hiš pa še vedno ohranja arhitekturni slog dinastij Ming in Qing.


Dvajset -ena, jingdezhen

Slika prihaja iz interneta

Jingdezhen City, vzdevek „porcelanasti prestolnica“, prefekturno mesto v provinci Jiangxi, je svetovni porcelanski prestolnica.Med republiko Kitajsko so Foshan, Hangkou, Hubei in Henan Zhuxian imenovali tudi štiri glavna mesta v državi.


Dvaindvajset, Hengshan

Slika prihaja iz interneta

Hengshan Scenic Spot, ki se nahaja v okrožju Nanyue v mestu Hengyang, je glavni tok taoizem. demonstracijsko mesto za nacionalno civilizirano scensko turistično območje in nacionalno turistično območje AAAAA.


Triindvajset, Dongjianghu

Slika prihaja iz interneta

Scensko turistično območje Dongjiang se nahaja v mestu Zixing, v provinci Hunan.Turistični viri so edinstveni.


Štiriindvajset, Kangding

Slika prihaja iz interneta

Nahaja se v okrožju Kangding, Tibetanska avtonomna prefektura, zahodna pokrajina Sichuan.


Petindvajset, Yang Zhuo Yongcuo

Slika prihaja iz interneta

Znan tudi kot Yanghu Yongcuo.Nekateri ljudje, ki niso v severnem Tibetu, ne gre za Yanghu.


Dvajset -six, tempelj Jokhang

Slika prihaja iz interneta

Nahaja se v središču starega mesta Lhasa, je tibetanski budistični tempelj.Tempelj Jokhang vključuje arhitekturni slog Tibeta, Tanga, Nepala in Indije in je postal večni model tibetanskih verskih zgradb.Kadilo templja ves dan dolgotrajno in veliko je vernikov.


Sedemindvajset, polmesec

Slika prihaja iz interneta

Nahaja se na jugu mesta Dunhuang, provinca Gansu, vključno z goro Mingsha.Gora Mingsha je od južnega predmestja Dunhuanga 5 kilometrov in je poimenovana po potezah peska.Gora Mingsha je nakopičena za tekoči pesek, delitev, rumena, zelena, bela in črna.


Dvaindvajset, gora Sanqing

Slika prihaja iz interneta

Nahaja se na severovzhodu mesta Shangrao, provinca Jiangxi.Scenske točke vključujejo Nanqing Garden, West Coast, Sanqing Palace, Jiyunling, Yujingfeng, Sunshine Coast, Yu Lingguan, Sandongkou, Bingyu Cave, Shigu Ridge Top 10 Scening Area.


Dvaindvajset, gora Yundai

Slika prihaja iz interneta

Nahaja se v okrožju Xiuwu v mestu Jiaozuo, provinca Henan, je priljubljena znanstvena ekološka turistična atrakcija, za katero je značilna vodna pokrajina gora Taihang, s konotacijo geološke geološke geologije in zgodovinske kulture ter znanstveno vrednostjo in estetsko vrednostjo .


Trideset, Jiayuguan

Slika prihaja iz interneta

Jiayuguan, znan kot „prvi Xiongguan na svetu“, se nahaja sredi zahoda 5 kilometrov na zahodu mesta Jiayuguan, provinca Gansu.Jiayuguan je prometna trdnjava starodavne „svilene ceste“.


izvor:Poiščite sled 



Številka naročnineID: TECLY001
Uradna spletna stran (vladna izdaja) http://wglj.smx.gov.cn
(Kitajska slikarska različica E -Commerce različica Panorame) www.smxly.com
Naslov: št. 14, Laoshan Srednja cesta, mesto Sanmenxia: 472000
Tel: 0398-2169001;Pritožba Tel: 0398-2169000
Oddajte nabiralnik:
[email protected]


You May Also Like

More From Author