Četrta podeželska turistična sezona v Ningboju doseže skupni prihodki od turizma, ki presega 3 milijarde juanov

Estimated read time 8 min read
Chao News Client Reporter Chen Chong dopisnik Zhao Dongxiang
Mesto naleti na Ningbo in srečni ste, ko pridete!Dogodek Ningbo podeželske turizme leta 2024, ki so ga gostili Ningbo Culture, Radio, Film in Television Turizem Biro in ljudska vlada okrožja Ninghai, je bila danes uradno lansirana v John Townu v okrožju Ninghai.
(eno)
Kitajski turizem, Ningbovo odprtje.Obalni Ningbo, ki se nahaja v južnem krilu direktorja, je nacionalno ključno turistično mesto, prva serija demonstracijskih mest kitajskega turizma. „Xu xia ke Journey“.
Kot predhodno spremenljiv obrok za letošnji časopis „5.19“ je tema te podeželske turistične sezone „srečna, ko mesto naleti na Ningbo. Skupaj več kot 140 tematskih dejavnosti 10 tematskih dejavnosti podeželja, degustacija Okus države, okus podeželja, kolekcija domačega kraja, domače mesto, vaščani, mestna kava, študij vaščanov, vaščanov, vaščanov in nostalgije. “ Lepota podeželja, okus vaščanov, okusijo hrano kmetov, živijo značilne domače in delijo lepoto pokrajin, lepoto sloga in lepoto humanistike.
Po neprekinjeni preobrazbi in kakovosti podeželskega turizma Ningbo se je prešla iz kompletov virov v industrijsko aglomeracijo, iz ene same oblike v raznoliko integracijo in iz ogledov turizma do počitnic.Skupina podeželskih mikro -varacijskih turističnih območij s „hrano, nastanitvijo, potovanjem in zabavo“ je postala prva destinacija za turiste znotraj in zunaj mesta.Naučite se uporabe izkušenj z „10 milijoni projektov“ za gradnjo živahnih, živahnih in lepih vasi.
(dva)
Haishu District, ki se zanaša na šest šolskih zavezništev, združuje podeželske turistične vire, kapital in obveščevalne elemente, institucije za odvodnjavanje profesionalnih operacij zaprta zanka in poslikava le lepa slika podeželja Haishu.Do zdaj je 98 vasi na A -ravni scenskemu območju v okrožju Haishu.Aktivno spodbujajo uporabo demonstracije provincialne na ravni delavnice Gongfu Funwan.Načrtovanje in ustvarjanje dveh vrstic: „Bird Riding“ turistična linija Gongfu in turistična linija „Funwan Manor“ Gongfu.Xiangyang Slow Life Farm Wulong Xiangyu je bil izbran kot seznam tretjih podeželskih domačij Ningbo Cityja.
▲ Hanling Village, mesto Dongqianhu, okrožje Pixian
Naravne razmere v okrožju Puzhou so nadrejene in bogate s turističnimi viri.V zadnjih letih je s podeželskim turizmom dosegel izjemno skupno blaginjo.Trenutno so v okrožju 4 ključna turistična mesta, ki so tudi podeželska turistična demonstracijska območja, in sicer mesto Hengxi, Tohow Town, mesto Xianxiang in mesto Dongqianhu.Štiri vasi so ocenjene tudi kot „podeželski turizem Common Prosperity Village“.Poleg tega je delavnica Gongfuja „Hulang Temple“ Jiangshan Town prejela prvih deset primerov integracije kmetijskega turizma Ningbo „Komunistična delavnica Fortune“.
▲ Village Meizhong, ulica Meishan, okrožje Beilun
Okrožje Beilun se osredotoča na projekt globoke integracije kulturnega turizma, ki daje vso igro skupni blaginji turizma za opolnomočenje turizma in spodbuja razvoj visokokakovosti podeželskega turizma.Komunistična zabava „Ancient Town Lotus Garden“ Guoju Street je bila leta 2023 prejela prvih deset primerov mesta, delavnica „Lion King“ Gongfu pa je bila ocenjena kot odlična primera.Ustvarite dve uspešni predstavitveni vasi v podeželskem turizmu.S pomočjo butične linije močno izboljšajo kakovost podeželskega turizma, tako da je turizem postal ena vodilnih panog revitalizacije podeželja. v tržne prednosti, industrijske prednosti, gospodarske prednosti in celovito pomagajo skupni blaginji.
▲ Village Jiulonghu, mesto Jiulonghu, okrožje Zhenhai
Okrožje Zhenhai je vedno močno razvijalo podeželski turizem, ki ga vodijo znanstvene in tehnološke inovacije, reke in jezera kot prevoznik, umetnost kot vrhunec in kultura kot duša. , „Kmetijska zemljišča+pastoralna“ in drugi novi formati in novi modeli. Gospodarske koristi in družbena vrednost podeželja.V okrožju Zhenhai je bilo 13 kmetijskih turističnih integracij in bogatih delavnic.
Okrožje Jiangbei se je v celoti predstavilo edinstvenim prednostim mesta, v bližini gora, v bližini gora in v bližini gora Strategija revitalizacije na podeželju in v celoti spodbuja gradnjo podeželskega turizma.Village Maoyu in Anshan Village sta bila ocenjena kot občinski podeželski turizem Common Blogine Village;Primer „spodbujanja koristi kmetom in bogastvom“ v severnem predmestju Yongjianga je ponovno postavila Nacionalna komisija za razvoj.
Vlada okrožnega odbora Fenghua prinaša velik pomen za oživitev podeželja in skupno blaginjo, se drži uporabe podeželskih značilnosti, oživi proste vire in razvija podeželski turizem za spodbujanje skupne blaginje.Osredotočite se na projekte, kot so „Sto vasi scensko območje“, „mikro preobrazba, rafiniranje“ in drugi projekti, ustvarite „eno mesto, eno kuliso, eno vas, eno sliko, eno gospodinjstvo nekega dne“ in se osredotočite na promocijo konstrukcije in Co -Promotion vasi na scenskem območju; -Varvalno sodelovanje, neprekinjena demonstracija, večnamenska povezava, več -unterprise „Koordinacija“, se bodo prednosti virov spremenile v trge in gospodarske prednosti, skupna prizadevanja pa bodo uporabljena za pospešitev inovacij modela podeželskega turizma.
▲ Village Zhongcun, Luting Township, Yuyao City
Yuyao City se drži koncepta „rdečega vodilnega. Green Development“, ki se osredotoča na razvoj domačih postaj z visokim koncem, počitnic, raziskovalnega turizma in drugih panog ter ustvarjanje „zlatih znakov“ v Yuyaovem podeželskem turizmu.Trenutno je v skupnem območju blaginje podeželskega turizma Ningbo 1, 3 podeželski turistični demonstracijski coni in 4 skupne predstavitvene vasi blaginje.V inovacijah in bogastvu Yuyaa je Liang Nongzhen ustanovil Yoko -Head rdeče fronte komunistične zveze, Lu Ting Township pa je ustanovil Zvezo gospodarske organizacije za sodelovanje kmetov za dosego regionalne integracije in razvoja.Mestni festival Yuyao se neprestano izvaja, in redni dogodki, kot so festival turizma Siming Mountain, festival čajne kulture Dalai, serija China100 Mountain Off -Road in drugi prireditvi, ki vodijo regionalno gospodarstvo.prihodnost.Yuyao bo še naprej poglabljal integracijo kulturnega turizma, začel raziskovati razvoj visoko kakovosti in inovacije v podeželskem turizmu ter pisal novo poglavje v celovito spodbujanju revitalizacije na podeželju in skupni blaginji.
Cixi Cityja „Stranke, ki vodijo podeželsko okrožje Victoria Group“, je prva serija pilotske konstrukcije pokrajinskega premoženja, ki ustvarja visokokakovostno razvojni konzorcij in postopoma raziskuje praktično pot, da bi podeželska območja postala bogata in ZDADo zdaj je skupno število bogatih delavnic v CIXI doseglo 90, od tega se je pojavilo 23 kmetijskih in turističnih integracijskih vrst, pojavili pa so se izjemni predstavniki, kot sta „pod drevesom“ in „Magnolia Farm“.Hkrati pa skozi vrsto turističnih festivalov lahko turisti cenijo zgodovinsko kulturo in humanistični slog CIXI, spodbujajo močan razvoj podeželskega turizma in spodbujajo prodajo kmetijskih proizvodov, kot sta Bayberry in Tea.
▲ Village Nanxi, mesto Shenxun, okrožje Ninghai
Okrožje Ninghai se je tesno osredotočilo na razvojne cilje celotne urbanizacije turizma, močno razvil podeželski turizem in promoviralo kmetje za promocijo kmetov in bogatih ljudi.Nekdanji Tong Tong je bil v državi in ​​Shehmongchang ocenjen z državnimi domačimi v državi. največji v mestu.Štiri mesta, kot so Hu Chen, Sangzhou, Qian Tong in Qiangyu, so ocenili mestno demonstracijsko območje podeželskega turizma.Village Shuanglin, vasica Xiashan, vasi Nanzhuang in vasi Nanxi so bili izbrani kot enota za ustvarjanje mestnega podeželskega turizma Common Blogine Demonstantion Village, in dva kratka videoposnetka, kot sta Daomun in Fenghu Lu Video nagrada.
Xiangshan se opira na prednost „ocean, ekologija, kulture“, nenehno obogati ponudbo podeželskih turističnih izdelkov in inovacije za spodbujanje trženja blagovnih znamk podeželskih turizma.Učinkovito optimizirati razvoj razvoja podeželskega turizma, še naprej izvajati tri članke „IP, promet in izkušnje“, poganjajo kmete, da povečajo svoj dohodek in postanejo bogate ter opolnomočijo oživitev podeželja.V okrožju Xiangshan, 2 provincialna turistična letovišča, 43 prodajnih baz na provinci in nad provinco in nadgradnjo, 216 vasi v provinci -1263 vasi v provinci -1263, v provinci -1263 domačih točk, 12 63 vasi v provinci -126 vasi v provinci -126 vasi v provinci -1263 vasi v provinci so 4 3A scenske točke, 12 pokrajinskih baz, 1263 vasi, In mestna in nastanitvena industrija grozdna območja devet, Chuangcheng ima 5 podeželskih turističnih predstavitev v Ningbu, 1 od skupnega območja demonstracijskega območja mestnega podeželskega turizma, 7 demonstracijskih vasi, 1 ključna državna turistična vasica in 16 ravni provincialne na ravni.Osvojil je naslov prvih šestih zaporednih let prostega kmetijstva in podeželskih turističnih demonstracijskih okrožij, prvo serijo globalnih turističnih demonstracijskih okrožij v provinci Zhejiang in prvo serijo pilotskih con za integracijo kulturne turizma v provinci Zhejiang.
▲ Village Dasha, mesto Hepu, okrožje Xiangshan
(tri)
Za spodbujanje hitrega okrevanja kulturne turistične industrije, povečanje zaupanja po porabi in gospodarski razvoj, je spomladi 2020 NINGBO organiziral prvi dogodek podeželskega turizma. Turist spomladi in poleti vsako leto.V mestu obstajajo festivali in dejavnosti.
„Komunistična partija Ningbo Township Brigade ni le zaključek, ampak tudi cesta skupnega bogastva v zlatu, ampak tudi živahno upanje.“ Srebrne gore.
Poročalo se je, da je Ningbo City v provinci Zhejiang ocenil 120 okrožij in mest, 1308 vasi v scenskih točkah in 6 zlatih 3A scenskih vasi; Področje in skupna blaginja podeželskega turizma so tri ustanove v enoti za ustvarjanje in predstavitvene vasi, ki bodo na tisoče kmečke hiše pomagali, da pomagajo 3.228 gospodinjstev; „Komunistična delavnica“ 201 kmetijske in turistične integracije, 8269 zaposlenih pa je absorbirano, mesečno povečanje dohodka za 2.219 juanov, povprečni letni dohodek več kot 39,98 milijona juanov v vaških kolektivih; Zvezdni podeželski turistični operaciji; Mesto -jale gostilna.
(Slika Ningbo kulture, radijskega, filmskega in televizijskega turističnega urada)
„Prosimo, navedite vir“
Poročilo/povratne informacije

You May Also Like

More From Author