Real Madrid pred PSG a Chelsea v boji o 18-ročný talent

Estimated read time 2 min read

Real Madrid sa zameral na mladý talent Lennyho Joela, aby posilnil svoju obranu. Podľa správ, talent Futbalový dres Espanyol 18-ročný Jol zažil v Lille vynikajúcu sezónu a upútal pozornosť najlepších európskych klubov. Jeho zmluva vyprší v roku 2025 a Lille sa ju neúspešne pokúsilo predĺžiť. Joel chce klub opustiť, čo by mohlo znížiť jeho hodnotu.

Nogometni Dresi Prodajo,Otroški nogometni dresi,najcenejši nogometni dresi,Nogometni dresi z lastnim imenom

Real Madrid pred PSG a Chelsea v boji o 18-ročný talent

Real Madrid je pred Paris Saint-Germain, Chelsea a Bayernom. Lille odmietlo predať Paríž Saint-Germain, ktorý v januári ponúkol 100 miliónov eur. Detské futbalové dresy Real Madrid nechce zaplatiť 60 miliónov eur, ktoré požaduje Jol, a dúfa, že Lille bude schopné znížiť cenu alebo sa v lete dohodnúť na voľnom prestupe. Kylian Mbappe poukázal na Joela ako na súpera, ktorý im spôsobuje problémy.

Existujú správy o kontaktoch medzi Real Madrid najcenejši nogometni dresi a na Jolovej strane. Klub už podpísal niekoľko špičkových hráčov, čo svedčí o úspešnosti jeho náboru. Joelova túžba po rýchlejšom postupe by sa však mohla ukázať ako prekážka a ostatné tímy by mohli zaplatiť požadovanú cenu.

Real Madrid sa snaží podpísať mladého obrancu Lennyho Jola z Lille a má pred svojimi súpermi výhodu, ale dohodu môže ovplyvniť cena alebo hráčova túžba po rýchlom prestupe.

You May Also Like

More From Author

+ There are no comments

Add yours