Posebno popravljanje okolja mestnih zmogljivosti pomaga "dvojno izboljšanje" in "varnost"

Estimated read time 2 min read
RED NET MOVIN NOVICE 18. APRIL NOVICA(Dopisnik Berlin) Za nadaljnjo standardizacijo upravljanja na prostem oglaševalskih plošč za promocijo zunanjih oglaševalskih plošč za standardizacijo kakovosti, polepšanje mestnega okolja in zagotoviti „vrh glave“ prebivalcev. Zunanje oglaševalske znake.
Pred popravljanjem je osebje omrežja izvedlo „preprogo“, ki se je uredilo vzdolž uličnih trgovin in komercialnih stopnic v sedmih omrežjih na območju pod pristojnostjo.
Hkrati se osredotoča na to, ali so različni oglaševalski znaki na prostem v omrežju po ulicah standardizirani, ali obstajajo stare škode, ali vpliva na reševanje požara, ali je vdelana programska oprema ohlapna in pada ali jo napačno napiše. Vzpostavite popravljalno knjigo, vzemite „en kraj, en primer“ za popravljanje, da zagotovite, da eno mesto, eno odpravo in prodajo eno mesto.Trenutno je bilo v pristojnosti raziskanih več kot 200 zunanjih oglaševalskih tabel.
„Standardizirani in varni oglaševalski znaki niso le pomemben prevoznik, da trgovci pokažejo svoje slike, ampak tudi pomemben del mestnega videza. Standardizirani in rafinirani oglaševalski podpisi ne morejo samo zagotoviti varnosti potovanja prebivalcev, ampak tudi ustvarjanje, ampak tudi ustvarijo Čisto in lepo mesto -CAOPACITY. „
V naslednjem koraku bo skupnost Ziwei še naprej izvajala zunanje oglaševalske varnostne preiskave in popravljanje v skladu z zahtevami „omrežja, normalizacije in izpopolnjevanja“, okrepila standardizirano upravljanje oglasov na prostem, povečala propagando in vodenje trgovcev Ob ulici to knjigo utrdi rezultate popravljanja in izboljšuje „nominalno vrednost“ mesta.
Poročilo/povratne informacije

You May Also Like

More From Author