Izbira okoljske sestave 5 800 besed 800 besed

Izbira okoljske sestave 5 800 besed 800 besed

  Odnos med okoljem in človeškimi bitji je večna tema.

  Zaščita okolja je zaščita prihodnosti

  Zemlja je dom, v katerem živimo. Je kot mati, ki nam prinaša vire in pogoje preživetja.Smo mojstri zemlje in ga moramo zaščititi kot mi.

  Kdo ne želi narediti svoje domovine bolj popolne in lepše?Na primer, če baterija, ki jo pogosto uporabljamo, če ne bo ustrezno obdelana po uporabi, bo povzročila veliko onesnaževanje z okoljem.Glede na raziskave lahko odstranjena baterija gumba iz pitja naredi 600.000 litrov vode.Če vsaka oseba zavrže odpadno baterijo, bo voda postala razkošje.

  Zato se za zaščito okolja uvrsti smeti.

  Moja država je 1. junija 2015 uvedla „plastično mejo omejitve“. Ta praksa omogoča moji državi, da vsako leto prihrani 37 milijonov sodčkov nafte.Plastične vrečke, takšne stvari so običajne za navadne družine, a ali razumete, plastične vrečke so glavni dejavnik onesnaževanja okolja.Plastične vrečke uporabljajo olje kot surovino, ki ne porabi le veliko sredstev, ampak tudi 500 let, da se naturalizira.

  Zato za zaščito okolja zmanjšajte uporabo plastičnih vrečk.

  Globalna konferenca o podnebnih spremembah, ki je potekala v Københavnu, je pred kratkim spet slišala alarm.Čeprav na koncu ni uspel doseči vnaprej določenega učinka, če tega ne bi storili, ne glede na to, kako veliko je bilo veliko srečanje, je bilo prav tako napačno.Na sestanku je dejal, da se povprečna globalna temperatura v tem trenutku postopoma dviguje in večina ledenih gor se je začela taliti.Če se to nadaljuje, bo svet utopila voda.Povprečna globalna temperatura se je v tem trenutku povečala za 1,1 ° C. Ne glejte le na majhno 1,1 ° C, vendar je to „globalna povprečna temperatura“! Temperatura Arktike in Antarktike se bo dvignila.Pomislite, kako bo v tistem času videti svet?

  Pravzaprav je krivec teh katastrof naša človeška bitja.Glede na raziskave bodo električne aparate ali druge stvari, ki jih uporabljamo vsak dan, odvajale več ogljikovega dioksida, medtem ko je ogljikov dioksid glavni dejavnik, ki zvišuje temperaturo.Če se uporaba električnih naprav zmanjša, se količina ogljikovega dioksida zmanjša.Avtomobilski rep vsebuje tudi veliko ogljikovega dioksida. več ogljikovega dioksida.

  Zato za zaščito okolja zmanjšajte uporabo električnih aparatov in vozite manj zasebnih avtomobilov za delo ali potovanje.

  Kot lastnik društva je izboljšanje zemeljskega okolja naše nepredstavljive odgovornosti in obveznosti.Če so vsi okolju prijazni in okolju prijazni, lahko ustvari povsem nov in lep svet!

  Ne morete spremeniti okolja, lahko pa se spremenite

  Ker ste mladi, lahko doživite nekatere stvari, na primer ljubezen, kot je prijateljstvo.

  Nihče ne more živeti vsak dan za vedno.

  Nihče se ne more mirno soočiti s svojo močjo in slabostjo.

  Kar dozoremo, so izkušnje in trpljenje.

  Kar smo srečni, je strpno in ljubezen.

  Kar se počutimo sproščeno, je razumevanje in zaupanje.

  Ne morete spremeniti preteklosti, lahko pa spremenite sedanjost

  Preteklost bo pustila, da gre mimo, v prihodnosti pa bo bolje.

  Zaradi opuščanja nepotrebnih bremen bo življenje boljše.

  Življenje je tako kratko, kaj je razlog, da ne bo živel dobrega življenja.

  Obstaja preveč stvari in zelo pomembni ljudje čakajo, da negujete.

  Ne glejte nazaj, svet spredaj je bolj vznemirljiv.

  Ne morete jih nadzorovati, lahko pa se obvladate

  Želim si vzeti svojo pot, čeprav sem robustna, čeprav je strma.

  Ampak še vedno grem naprej.

  Sem svoj in nihče nima pravice nadzorovati svoje usode.

  Čeprav bo težko in brazgotino, ga ne bom obotavljal ali obžaloval.

  Ker ko sem se ozrl nazaj, sem lahko pokazal na cesto, ki je bila polna bolečin in solz, in glasno rekel:

  Glej, tako sem prišel iz sebe!

  Dejstev ne morete spremeniti, lahko pa spremenite svoj odnos

  Ne vem, zakaj nekaterih stvari ni mogoče spremeniti.

  Morda je to zato, ker nisem našel pravih sanj.

  Morda še vedno zasledujemo popolnost, ki ne bo nikoli.

  Nekoč smo imeli nečimrnost, fantazirali in se borili za ozke cilje.

  Ko sem se spet ozrl na vse to, sem začutil, da je veliko stvari lahkih in lahkih.

  Ne morete nadzorovati vremena, lahko pa spremenite svoje razpoloženje

  Nasmehneš se v življenje, tako da se tudi življenje nasmehne.

  Naj naša srca ne bodo več depresivna, naj se razbremeni.

  Pustite, da brezplačno srce leti in pozdravi čudovito sončno svetlobo!

  Pustite, da leti med modrim nebom in belimi oblaki.

  Jutri ne morete napovedati, lahko pa dojamete danes

  “V gozdu je bifurkacija. Rad bi izbral cesto z manj odtisov, tako da bo moje življenje zelo drugačno.“

  Kidin je to rekel.

  Ko bo več ljudi, ki hodijo, bodo vedno naredili blatno in vedno bodo naredili prah.

  Zakaj ne bi hodili naokoli, morda bo vse videti.

  Prijemam se danes, tako da bo jutri zagotovo boljši.

  Ne morete izbrati svojega videza, lahko pa pokažete nasmeh

  “Ko srečate več deset milijonov ljudi, pustite več deset milijonov ljudi, poiščite osebo, ki se lahko spremlja v življenju.

  Pravi prijatelji so sreča.

  Vsaj, ne glede na to, ne glede na to, kaj počnem, ne glede na to, s kakšnim okoljem se soočam.

  Vem, da takšna oseba čaka, da grem domov.

  Obstaja taka oseba, ki lahko tolerira vso mojo srečo in žalost in vidi mojo moč in šibkost.

  To je tudi udobje moje duše.

  Okolje in talent

  MENG MUQIAN je končno ustvaril azijski svetnik;Vidimo, da okoljskih talentov praktično niso rečeni.

  Ostro okolje pogosto ustvarja talente.Ping Wang se je preselil v Luoyi na vzhodu in naredil neopazno nagrado, da bi Qin Bo podelil veliko deželo, ki meji na zahod Laoshan in Xirong zahodno od Xironga.Morda je bil King Ping v dobrih namenih. se ne bo vrnil „.Vendar je Qin Bo še vedno šlo.Ostrenje okolja je doseglo prevlado Qin in končno zaključilo veliko vzrok.

  Vrhunsko okolje pogosto goji povprečnost.V bitki pri Changpingu je veteran Lian Po računal na sprednjo črto in Madly Qin Jun je bil v tem trenutku nor. .Zhao Kuo bere knjigo, vendar je tiger, ki ni dober v boju.Nekaj ​​mesecev pozneje je Zhao Kuo uporabil dejanja, da je dokazal, da je bil pravi talent.Srednji talenti, ki jih je ustvarilo nadrejeno okolje, ali niso škodljivi za državo in ljudi?

  Znani psiholog Rosentear je naključno izvlekel 10 študentov in seznam dal razredu Ren ter dejal, da so zelo potencialni študenti.Ker je Ban Ren posebno skrbel in skrbel za teh 10 študentov, so se njihove ocene izboljšale.Razred se ni spremenil in razred se ni spremenil.

  Vidimo, da okoljske prednosti in slabosti morda ne bodo določile usode ljudi.Kot vsi vemo, je Bill Gates standard za drugo generacijo;Je okoljski učinek zelo majhen?Če je ena oseba ambiciozna, je na poti do ideala nerazločljiva.Prav to je konfucij, ki zagovarja „življenje z dobrimi ljudmi, na primer vstop v sobo Zhilana, in če ne bo dišalo dlje časa, se bo z njim obrnilo; živelo z zlobnimi, kot je vstop v Abalone, vendar v preteklosti Razlog, da Mencija zagovarja „rojenega v skrbi in umiranju v miru“.

  Ustvarite močno psihološko okolje, znajte se prilagoditi surovemu okolju, znati negovati vrhunsko okolje in način ustvarjanja talentov.Če se bomo lahko naučili enega ali dveh, bomo lahko pomagali, se oblikovali, pobrali korak navzgor in šli po talenti.

  Okoljske razmere

  Kot vsi vemo, je konec življenja, ne glede na to, ali je uspeh ali neuspeh, določil številni dejavniki.Vendar lahko te dejavnike pripišemo dvema vidikoma, okoljskim dejavnikom in pogojem.

  Mencius je nekoč dejal: „Ni tako dober kot kraj, ko je nebo, lokacija pa ni tako dobra kot drugi.“ Tako dobro kot srca ljudi.Tu se lahko tapkajo tri elemente: Bog, kraj, ljudje in ljudje.Časovni in geografski interesi pripadajo okoljskim dejavnikom ter ljudem in pogojnim dejavnikom.Menciusovo stališče je, da okoljski dejavniki nimajo pogojnih dejavnikov.Xunzi verjame, da so trije enako pomembni.V današnji družbi so okolje in pogoji, potrebni za konec, nepogrešljivi.

  Okolje je enako in pogoji so različni, konec je drugačen.Nekoč je Edison potreboval podatke v temi in rekel Aptonu: „Prosim, pomagajte mi vzeti glasnost steklenega mehurčka v obliki hruške, počakam na to.“ Večkrat in na papir narišite dobro skico glede na slog, naštejte formulo, izračunajte.Edison je dolgo čakal v laboratoriju. Dobil sem odgovor, jaz sem se pomaknil z Aptonovo ramo in se nasmehnil in rekel: „Izračunate preveč časa.“ Mehurčki in stekleni mehurček , Apotonu manjka spremembe in ne more uspeti kot Edison.

  Pogoji so enaki in okolje je drugačno, konec je drugačen.To je resnica „mati Meng Men, ki je izbrala soseda“.Mencius je živel v bližini pokopališča in se igral na pogrebu; Mati se je odločila, da se bo umirila.Dobro človeško okolje je izredno pomembno za človekovo rast in življenje.V življenju okolje ustvarja talente in okolje se utopi.Družba ima neposreden odnos z osebo, zlasti z rastjo najstnikov.Mencius je pozneje postal vprašanje na fakulteti in ga je spoštoval kot „azijski sheng“, ki ima za njegov vpliv velik odnos z njegovim socialnim okoljem.Predstavljajte si, da če se Mencius že od otroštva naseli poleg pokopališča ali trga, potem lahko postane le član čutečih bitij in je navaden poslovnež ali mesar.S tega vidika so pogoji enaki, vendar je okolje drugačno, konec pa drugačen.

  Okolje je drugačno in pogoji so različni.Dobro okolje, dobri pogoji, izboljšajo življenje.

  Okoljska lepota

  Leta 2030, ko se je okolje preživetja človeka poslabšalo, nisem mogel nositi, da bi se okolje še naprej poslabšalo, zato sem se odpovedal svojemu najljubšemu poklicu in spremenil njeno kariero v okoljski lepotni umetnik.

  Čeprav je bil „kolonialni sistem“ na Marsu grobo izboljšan, kdo želi živeti v virtualnem prostoru ves dan, ne da bi živel na zemlji!

  Tako je, jaz sem okoljski lepotni umetnik, vendar nimam pojma o onesnaževanju okolja.Vsak od naših okoljskih lepotnih umetnikov je že postavil kanalizacijo v reko in čistil!

  “Uspeh! Uspeh!“ To je 104. čas, ko sem slišal ta stavek.Vsakič, ko sem vesel, imam vedno večjo žalost.Nekaj ​​mesecev prejšnji mesec smo novo razvito rastlinsko ponovno rojstvo ustrelili v skoraj izsušeno veliko drevo.Toda naslednji dan se je veliko drevo začelo izsušiti in postalo resnejše.Zakaj do nekega dne je bila ta skrivnost odklenjena.

  Nekega dne sem razvijal novo rastlinsko ponovno rojstvo in nezavedno zaspal.Ne vem, kako dolgo je prišel žarek, odprl sem oči & mdash;Nedaleč stran je bila majhna reka in reka je bila jasna, ki je odražala modro nebo.To je zelo podobno prejšnji Zemlji.“Pozdravljeni! Gospodična!“

  “Pozdravljeni! Želim vprašati, zakaj rastline na zemlji iztegnejo?“

  “To je povzročilo vaša človeška bitja! V gozdu je železo neusmiljeno videlo visoka in visoka drevesa, zaradi česar so bili naši drevesni vilini brezdomci. Zato drevesa niso mogla absorbirati ogljikovega dioksida. Obstaja nekaj slabih majhnih rib. Papirna tovarna, kemične tovarne itd. Odpadno vodo in odpadke v reko. so preveč razočarani!

You May Also Like

More From Author