Nadaljujte z izboljšanjem življenjskega okolja!Jiading 180.000 kvadratnih metrov prenove in prenove starih stanovanj je bilo zaključenih v prvi polovici leta

Estimated read time 2 min read
Nenehno izboljševanje stanovanjskega bivalnega okolja je v okrožju Jiading pomembna naloga za zasebne praktične projekte vsako leto.Novinar je pred kratkim iz okrožnega oddelka za upravljanje stanovanj izvedel, da bo kot projekt starega stanovanjskega projekta Jiadinga kot enega izmed zasebnih praktičnih projektov izvedeno v nekaterih skupnostih v ulici Xincheng Road in mestu Nanxiang. bo koristilo 2872 gospodinjstev.Projekt naj bi bil končan v prvi polovici letošnjega leta.
Novinar je 11. aprila zjutraj v 11. okrožju Fang v Yingyuanu na ulici Xincheng Road videl, da se je popravilo tu bližalo konec.Barva zunanjih sten vsake stavbe je bila zamenjana in nadomeščena je tudi hodnik.Cesta v skupnosti je pokrita s črnim asfaltom in nameščena je povsem nova LED ulična lučka.
Okrožje Yingyuan Eleven Fang ima skoraj 30 let, kar je precej stara.“Najbolj zadovoljen je izboljšanje funkcionalnosti!“ Naredil je raven navor in najbolje je bil glavobol in toplotno izolacijo zgornjega nadstropja. „
Chang Xueming, oseba, ki je zadolžena za gradbeno stranko, je dejala, da je celoten projekt obnove v osnovi dokončan in da je končno zapiranje izvedeno. „Trenutno je treba zamenjati okras vrat in nekaj ozelenitev. izdaje, dokončati in izboljšati vse projekte.
Po mnenju osebja Centra za upravljanje mestnega gradbeništva Xincheng Street je celovita obnova starega stanovanja v Yingyuan Erfangu, Wufangu, Eight Fang in Eleenfang.Cevovodi za oskrbo z vodo, plin in elektriko, ki jih je treba namestiti z zgradbo dvigala, so tudi hkrati; .
Pisanje: Zhang Jian
Kamera: Wang Yifan
Poročilo/povratne informacije

You May Also Like

More From Author