Kaj je moda?Koliko veste o modi?

Estimated read time 3 min read
Kaj je moda?Koliko veste o modi?
Moda je zapletena in barvita.Obseg mode je precej obsežen.
Okus moda
Izraz „moda“ je verjetno trendna oblika konec prejšnjega stoletja in je tesno povezan z oblačili, hrano, stanovanjem in prevozom ljudi.V tistem obdobju ni bilo mogoče reči, da je bilo negativno. Moda ni pomen prehranjevanja in spanja.
Napredek družbe je prvi napredek misli ljudi, drugič pa se njihov duhovni videz izboljšuje.Vzemite kot primer. Temperament.
Mogoče jih je večina slišala zgodbo o „Dong Shi Xiao“!Xi Shi je lepa ženska.Sodeč po tem incidentu je lepota Shi Shi naravne lepote.Nasprotno, grdost Dong Shi je posnemala lepota Xishija in dobila je „lepoto“, ki jo je podvojila s svojimi željami.Vsa velika lepota na tem svetu je naravna lepota, resnica, dobrota in lepota, ki jo kaže, in ni nerodna posnemanje.
Zvezde so priljubljena javnost, vključno z njihovimi besedami in dejanji, in življenje javnosti je zaradi njih bogato.Vendar današnji zvezdniki niso zanesljivi.Niso Bog in niso duhovni rešitelj. pride ven, ne preganja!Lovo lahko pritegne kritiko, da so ga zlorabili.
Ko oči niso več napolnjene z „piščančjo gnezdo“ na vrhu glave, ko slušalke objema hip-hop, in kavbojke, ki pretresajo klobuke Starodavna kultura 5000 let je večna moda.
Vedno si predstavljam nežno žensko Jiangnana, ki nosi navaden izrezljan cheongsam, modri jade pupa na žemni Gana, ki se nasloni na okno, drži pa strani s knjigami rahlo rumeno, majhno knjigo, stokajoča: „Nemočno, cvetovi so se zdeli, zdelo se je, da je imel cvetovi, zdelo se je Znano Yanova vrnitev in majhna vrtna kadilna pot je lebdela sama. Pogovarjali so bili kratki.Cheongsam je prišel iz 5000 -letnega oblaka in megle.
Čez noč je bil Cheongsam preobsežen, dodajal je malo priljubljenega elementa in z uporabo svetlih barv zatiranje vseh vrst obešalnikov v vrsto v trgovinah, cvetelo sveže in lepo.Ko se sprehajate po ulicah, se ljudje pretakajo, drznost modifikacije Cheongsam je videti bolj pokončna.
Všeč so mi pretočni dolgi lasje žensk v predstavi in ​​všeč so mi tresenje dlak na žemljicah, ki so jih vzgajali.
Nenadoma, ko sem pogledal navzgor, sem ugotovil, da je bila za ženskami okoli nje tako preprosta ali razkošna pokrajina.
To je pet tisoč let večne kulture.
Všeč mi je, da med jutranjim branjem nežno prepevam majhno besedo, tako da je starinska Wen Yun v njenem srcu valjala in duševni mir je tih in miren.Zdi se, da gre za grobo s starodavnimi ali ceni krizantemo.
Postopoma ljudje pogosto tečejo v mehkih stavkih, kot so „Yangliu Bank, Xiaofeng in Congresing Moon“.Kar je pesem večkrat peljala, je večna kultura 5000 let.
Pod kartiranjem Cheongsama, žemljic in pesmi postopoma razumemo, da je v resnici starodavna kultura 5000 let večna moda.
Tisti, ki vam ustreza, boste vedno najlepši. bo postala tudi prava modna oseba
Poročilo/povratne informacije

You May Also Like

More From Author