Kaj je moda?Kakšen kot nam lahko največ pomaga pri naši največji pomoči

Estimated read time 2 min read

Iz tega lahko vemo,Osnova za pravilno spoznavanje „mode“ bi morala biti jasno ločena od „mode“ in „nova/stara“. Lepota in grdota.Na ta način je XX zelo moden, predmeti XX so zelo modni, slog XX je zelo moden, kar je občasno XX moda, XX Fashion Sense je slab in vsi lahko vemo, da gre za ozke psevdo -propozicije.

Naredite korak nazaj, četudi je zgoraj omenjen tako imenovan „modni“ naslov, je bolj smiselno izraziti kot „nove elemente“, četudi smo kognitivni modni = novost, je kot to, kar ste pravkar rekli, „novost“, razen “ „Razen novosti“, ne vsebuje lepotne spoznanja, niti nima praktičnega pomena, razen majhnega časovnega intervala.Poleg tega „Novo“ ni sprejelo družbenih pregledov z množico in ni doživelo estetskega testiranja in analize trga. Lepota ZDA. „“ Najpogosteje uporabljena prodajna sredstva za spodbujanje prodaje v oblačilih in celo drugih panogah).

Po razumevanju resničnega pomena „mode“ je praktični pomen, ki nam ga lahko daje „moda“, jasen in jasen; Od množice je identifikacija izjemno močna, robovi kategorije so zelo očitni in je še posebej enostavno uporabiti.

Pravzaprav, če ni „moda“, nam lahko o barvi in ​​teksturi zagotovi učinkovite reference; Elementi se uporabljajo razumno.Referenca je pigment in posamezni predmeti so krtače.

Ne glede na to, kakšne pigmente in ščetke, je največji dejavnik, ki vpliva na končni rezultat, še vedno mi.

To ste za potrpljenje.

You May Also Like

More From Author