Wang Jianlin "Prodaja in prodaja", kje je komercialno cesarstvo Wanda?Otaku Finance

02:26
Wang Jianlin je bil izpostavljen sedežu Wanda.
Pred kratkim si lahko Wang Jianlin predstavlja Wang Jianlin.Tokrat je Kunhua (Tianjin) lastniško naložbeno partnerstvo (Limited Partnership), ki je prevzel Peking Wanda Plaza Industrial Co., Ltd., sklad, ki sta ga skupaj ustanovila Xinhua Insurance in CICC Capital konec leta 2023. „“.
Od leta 2023 ne preseneča „rezanje mesa Wang Jianlina Obdobje 200 milijard juanov se je zmanjšalo za 70 %, kar je 47 milijard juanov.
Konec leta 2023 je Wang Jianlin že dolgo sprožil dobre novice. , Dalian Nova liga DA je bila pravkar ustanovljena januarja letos, Zhuhai Wanda pa je njegova hčerinska družba.Vendar pa je z dokončanjem te naložbe delniško razmerje med komercialnim vodstvom Dalian Wanda v Zhuhai Wanda padlo na 40%in izgubilo absolutni nadzor nad podjetjem.
Čeprav je dobil 60 milijard juanov za „življenjsko dobo“, se Wang Jianlin ni mogel sprostiti.Iz finančnega poročila o Wandinem komercialnem upravljanju je mogoče ugotoviti, da je v tretjem četrtletju lanskega leta v enem letu potekel netalni dolg družbe približno 64,6 milijarde juanov, gotovina na računu pa le 13,2 milijarde, Skoraj 5 -krat večja od razlike.
Pod pritiskom se Wang Jianlin načrtuje tudi, da se bo odrekel svojim „jahtnim sanjam“.Leta 2013 je porabil 3 milijarde juanov za nakup Shengxi International, znan kot „Rolls -Royce na morju“. prazno.
V začetku aprila letos se je Wang Jianlin pojavil v Daliju v Yunnanu.Marca je izjavil, da bo z Dalijem sodeloval pri gradnji nacionalnega turističnega letovišča in drugih projektov, ki združujejo projekt Fitnes Center Taishan, ki ga je Wang Sicong podpisal lani, se zdi, da želi Wanda še naprej razviti kulturno turistično industrijo Nova vitalnost?
(Produciral Dong Xiangyi Yu Kun Airlines Otaku Finance)
Za bolj vznemirljivo vsebino bodite pozorni na uradni javni račun WeChat o Zhongxin Jingwei (JWView).
Poročilo/povratne informacije

You May Also Like

More From Author