AI nov motor, nova rast Smart | 360 Smart Business ima 2024 Srečanje borze na drobno

Estimated read time 6 min read

10. aprila je v Guilinu uspešno potekalo 360 Smart Business „AI New Engine, Smart New Growth“ Trgovina na drobno.Osredotočenost na novo trženje rasti trženja v maloprodajni industriji v obdobju AI se je zbralo 360 pametnih podjetij in industrijskih partnerjev, da bi razpravljali o novi rešitvi industrije.

Zhou Hongyi, ustanovitelj skupine 360, se je pojavil v obliki digitalnega avatarja.Kot eno najzgodnejših domačih podjetij na Kitajskem se 360 ​​aktivno ukvarja tudi z razvojem industrije in nenehno raziskuje in preizkuša.Pred kratkim sta 360 Core Product -360 Search in 360 brskalnik prevzela vodstvo pri dokončanju nadgradnje na osnovi A -i, ki bo ustvarila novo učno in produktivno orodje za uporabnike in preoblikovala izkušnjo iskanja.V prihodnosti upam, da se lahko partnerji sedanjosti še naprej sprehajajo skupaj s 360, da bi skupaj izkoristili nove priložnosti, ki jih prinašajo umetni inteligenčni valovi z odprtim in pozitivnim odnosom.

360 ustanovitelj skupine Zhou Hongyi „Digital Avatar“ se je pojavil na kraju konference

Na sestanku je Liu Ling, generalni direktor skupine 360 ​​komercializacijske industrije, govoril.Liu Ling je poudaril, da so v dobi zalog za delniške rasti različnih medijskih platform in trajanje uporabnikov ponavadi nasičeno.Za pridobitev nenehne rasti moramo celovito razmisliti o edinstvenih prednostih in vrednotah različnih medijev ter sprejeti bolj rafinirano kombinirano tržno metodo za različne stopnje trženja in ciljne skupine.360, ki se zanaša na trdno tehnologijo in moč izdelkov, nenehno rafinirane obratovalne storitve in daje v celoti prednosti prednosti odprtega oglaševalskega ekosistema, lahko bolj priročno pomaga pri pridobivanju strank različnih panog in različnih velikosti ter izboljša stopnjo pretvorbe.

Liu Ling, generalni direktor skupine 360 ​​skupin komercializacijske industrije

Kot ena izmed industrije, ki je najbližje potrošnikom, je dojemanje tržnega okolja maloprodajne industrije bolj intuitivno in globoko.Liu Ye, oseba, zadolžena za 360 komercialne maloprodajne industrije, je v svojem govoru poudarila, da je koncept preudarnega in racionalnega izstrelitve še vedno glavni.Zato bosta znižanje in učinkovitost stroškov še vedno ključne besede za tržno industrijo v naslednjih nekaj letih.Z vse bolj hudo konkurenco na zalogi, ko so rafinirane operacije in prizori segmentirane populacije postale standard za „zmanjšanje stroškov in učinkovitosti“.

360 Vodja komercialne maloprodajne industrije Liu Ye

Za izvedbo strategije skupine 360 ​​360 Smart Business aktivno spodbuja nadgradnjo AI komercialnih izdelkov in hkrati bo pomagalo rast trženja partnerjev s polnimi matričnimi izdelki.Tehnični preboj in ugodni viri sodelujejo med seboj in v celoti igrajo prednosti 360 kot prvo medijsko platformo računalnika.

Interaktivna AI digitalna oseba

Pomagajte AI pri pristanku korporativnega trženja polna scena

AIGC bo prinesla subverzivno inovacijo za trženje. od Timesa in lansirali 360AI digitalni zaposleni, 360IAI 360AI MATRIX INTELIGET TARKET CLOUD, ki jo predstavljajo digitalni ljudje in drugi predstavniki, ki ustvarijo AI za pomoč podjetniškim zmanjševanjem stroškov in učinkovitosti trženja.Zhang Lele, predavatelj 360 marketinške akademije, je na sestanku prinesel najnovejši napredek v matriki izdelkov Smart Marketing Cloud.

360 Trženjski akademski vrtni govornik Zlah Zhang Lele

Zhang Lele je poudaril, da lahko kot interaktivna digitalna oseba 360AI digitalni ljudje zdaj izvozijo več terminalov, kot so spletne strani PC, aplikacija, H5, vse -v -en stroj, kratek video itd.

Na začetku novega leta 2024 je bil izdelek 360PC -END AI neposredno predstavljen, da bi odprl Interaktivno območje AI priporočila za priporočilo AI, da bi pomagal blagovnim znamkam Učinkovite uporabnikom povezav.Ne le, da ima ekskluzivni videz z visoko vrednostjo, prilagojen blagovni znamki, pod pogonom 360 pametnih možganov, z učenjem množičnega znanja o izdelku in ponavljanjem razmišljanja blagovne znamke, „on“ je prerasel v „najmočnejše možgane“, ki pozna blagovna znamka in izdelki največ.24 -urna neprekinjena inteligentna razlaga, hkrati pa uporabnikom prinaša natančne in verodostojne informacije o blagovni znamki in izdelkih, hkrati pa dosežejo nadgradnjo AI za komunikacijsko izkušnjo uporabnikov in blagovne znamke.Podatki kažejo, da se je 360PC -END AI -SYLE RAPE -zaslon CTR znatno izboljšal v primerjavi z navadnimi prevladujočimi zasloni.Tehnologija je tehnični Dongfeng, ki se zanaša na visokokakovostne prometne vire na stotine milijonov pisarniških skupin na delovnem mestu, izdelek 360pc -End AI je v scenariju korporativnega trženja močno spodbudil proces pristajanja AI.

Po drugi strani pa je uporaba AI agenta za ustvarjanje 360AI digitalnega zaposlenega postala tudi močno orodje za korporativno trženje z odlično vsebino. AI risanje, AI video itd. Scenario AI tržno orodje Matrix, rešitev za eno odpravo za ustvarjanje vsebin in težav z vsebino korporativnega trženja in težave z distribucijo, ki pomagajo vsem sprehodom življenjskih tržnih stroškov zmanjšanje in učinkovitost.

Iskanje nadgrajene nadgradnje oglaševanja

Spodbujajte potencialno energijo prve medijske platforme PC

V skladu s predlogom rafiniranega operacij AI -jevo opolnomočenje omogoča tudi pomladitev 360 -ih prvotnih ugodnih marketinških izdelkov.Zhang Jingdan, strokovnjak za 360 komercialne maloprodajne industrije, se je osredotočil na 360 iskalnih oglaševalskih izdelkov.Izpostavila je, da kot aktivno vedenje uporabnika predstavlja najbolj verodostojno namero uporabnika. edinstvena in nenadomestljiva vrednost.

360 Strokovnja za upravljanje komercialne maloprodajne industrije Zhang Jingdan

Kot prva medijska platforma na strani računalnika ima 360 iskalnih oglaševalskih izdelkov naravne prednosti v razsežnostih prometa, prizorov in ustvarjalnosti.Na primer, 360 -ih inteligentnih marketinških platform -AI -pionirska funkcija, ki jo je začela končna platforma AI po nadgradnji. Pregledovanje velikih podatkov se lahko ujemate s ključnimi besedami iz različnih dimenzij, natančne povezave do ciljnih uporabnikov, s čimer se poveča stopnja pretvorbe in pomaga pri trženju, ki temeljijo na AI, ki temeljijo na AI, lahko izdelajo iz računa, preiskave problemov in optimizacije učinkov. Ključni kazalniki dimenzij dimenzij, diagnozo in inteligentno optimizacijo z analizo AI in resnično opolnomoči celoten postopek oglaševanja.

Bolečilna bolečina, večdimenzionalna učinkovitost

Prebijanje rasti industrije e -trgovine

Kot eden največjih svetovnih trgov E -Commerce je konkurenca v industriji e -trgovine moje države še vedno ostra.Wang Yu, oseba, ki je odgovorna za 360 komercialne maloprodajne industrije, se je osredotočila na učinkovitost in postopno dilemo internetnega oglaševanja v industriji E -Commerce.

360 Trgovska maloprodajna industrija vodja Wang Yu

Kot odgovor na problem slabih podatkov o oglaševanju v iskanju in težav pri izkoriščanju učinkovitosti 360 Smart Business uporablja inovativne podatkovne rešitve za nadomestitev tradicionalnih podatkov, kot je „delitev vrednosti“, namesto običajnega kapitala, registracije, posvetovanja, naročanja, dostopa do strani.Na podlagi „vrednostne ocene“, ki ga opredeljujejo oglaševalci, ki temeljijo na poslovnih potrebah, učinkovito optimizira natančnost modela in je inteligentno postavljen prek OCPC, da bi oglaševalci plačali za vrednost, ki jo prepozna.

S pomočjo inovativnih izdelkov, kot so prilagojene strategije preusmeritve in Nobid, razbije omejitve pri prikazu oglaševalske populacije, v največji meri optimizira CPA, se razbije skozi ozko grlo in doseže znatno izboljšanje učinkov oglaševanja.

360 Smart Business s pomočjo celotne povezave jedrnih marketinških izdelkov, kot so iskanje in prikazovanje oglaševanja, v maloprodajno industrijo prinaša več rasti trženja vonja z inovativnimi strategijami in izdelki ter neprekinjenim rafiniranim obratovalnim storitvam ter pomaga učinkom izdelkov.

You May Also Like

More From Author